Fórum
A Hellasz.hu Fóruma - Felhasználói szabályzat

Noha az Adminisztrátor (Admin), és a Moderátorok mindent megtesznek, hogy minél hamarabb eltávolítsák, vagy töröljék a Fórumból az általánosan kifogásolható anyagokat, lehetetlen, hogy minden egyes hozzászólást átnézzenek. Ebből adódóan elfogadom, hogy a Fórumon tallható összes hozzászólás a szerző nézeteit tükrözi, és nem az Adminisztrátor, Moderátorok, vagy a webmester álláspontját - nem vállalnak felelősséget a hozzászólások tartalmrt.

Beleegyezek, hogy nem küldök sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, vagy bármely más olyan anyagot, mely törvénysértő. Sem olyan anyagot, mely ellentétes az általános közízléssel.
A fentiek megsértése azonnali kitiltás és végleges törlést von maga után.

Elfogadom, hogy a Fórum Adminisztrátornak és bármely Moderátornak jogában áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásaimat, vagy lezárni az általam nyitott témákat, amennyiben úgy ítélik meg hogy ez szükséges.

Mint felhasználó, elfogadom, hogy néhány, általam megadott információ tárolásra kerül a Fórum adatbázisában. Ezek az adatok nem kerülnek ki egy harmadik félnek, de sem az Adminisztrátor sem a Moderátorok nem tudnak felelősséget vállalni, hogy "hacker-támadás" által nem kerül ki egy harmadik félnek.

A Fórum "cookie"-kat (sütiket) használ, hogy adatokat tároljon a felhasználó számítógépén, de egyik sem tartalmaz adatokat, melyet a regisztrációnál kerül megadásra; pusztán technikai szempontból szükségesek ezek. A megadott emailcím csak a regisztráció (és új jelszó) érvényesítésénél kerül felhasználásra.





Copyright © 2003-2024 Hellasz.hu