Utazott már valaki a Nagyutazás.hu-n foglalt uton?Annyira jók az ajánlatok,hogy meglepő....Ott vannak beirások,hogy milyen jó volt az ut,de nincs mellette elérhetőség,hogy rákérdezzek...ha valakinek volna már tapasztalat ,megköszönném!
#1315162010-04-19 09:32:46 Válasz a #131513. hsz-ra
Ha figyelmesen áttanulmányozod a weblapot, akkor láthatod, hogy ez csak egy közvetítő, azaz kikeresi neked más irodák ajánlataiból az igényed szerintit. Nekem nem igazán tetszik a megrendelés menete sem... Ha ügyes vagy, akkor talán megtalálod ugyanazt az utat közvetlenül is. Ha valaki utazott is már így, az sem jelent semmit, mert akármelyik iroda is lehetett a szervező, lebonyolító.
#1315262010-04-19 14:04:22 Válasz a #131290. hsz-ra
Szia josza2!Te tudsz valami Bővebbet ezekről a "nyereményutakról"?Én is "nyertem" nílusi hajóutat,de kizártnak tartom,hogy nincs anyagi kockázata a dolognak.Lehetetlen hogy 100 db 2 fős utat osztogatnak ingyen!Szerintem a repjegyet,illetéket tuti fizetni kéne és akkor máris nem ingyen van!
#1315282010-04-19 14:59:36 Válasz a #131526. hsz-ra
Még mindig itt tartasz? Nem elég amit itt és más fórumon eddig olvastál? Olvastad a megadott linkeket is, pl. ezt: http://www.nfh.hu ? Ezek a szélhámosok (és a többi) ebből élnek, az emberi butaságból és kapzsiságból; még az sem igaz, amit kérdeznek... Hány ezren fizettek már rá? Már régen meg kellett volna tanulni, hogy ingyen semmi sincs; mindent valaki valahol magfizet, de még véletlenül sem a vállalkozó. Folyamatosan megbüntetgetik, s röhög a markába, mert a haszonból bőven futja, amíg van balek bőven, mert sajnos van, s ahogy látom, sokáig még lesz is...
h.apci!Nna,rájöttem,miért irtad...a Nagyutazás valóban közvetitő,de innen csak indultam.A Triplanet.hu,amit nézegettem.Az itt található repülős csomagokról van-e valakinek valamilyen tapasztalata?
Idézet a végéről: "A Triplanet egy független utazási tanácsadó portál, amely nem a kereskedelmi szabályszerûségek szerint, hanem felhasználói, valódi hús-vér utasok ajánlásai és utazásértékelései alapján helyez elõtérbe utazásokat."
A Triplanet nyaralós programjai most indultak. Eddig "csak" városlátogatásokkal foglalkoztak- legalábbis én így tudom. Mi télen voltunk Barcelonában velük. Rendezték a repülőjegyet és a szállást. Rendben volt minden.
Maya
#1315672010-04-20 10:25:42 Válasz a #131559. hsz-ra
Én novemberben utaztam velük Velencébe.
Amit vállalnak, azt maximálisan teljesítik, ami annyit takar, hogy a megfelelő szállást foglalják és a megfelelő gépen utazol.
DE!
Nincs transzfer, nem tudják hol helyezkedik el a szállás, és hogyan jutsz el oda. Szinte semmilyen felvilágosítással nem szolgálnak.
Csak bátraknak ajánlom!
Ennyi erővel magad is megszervezheted az utat, sokkal olcsóbban.
Köszi,Maya,városlátogatás érdekelne...konkrétan arra gondoltam,ha ilyen olcsón meg tudnánk oldani,és ezt már Csuteknek is üzenem,most 38 500 valamennyit irtak juni 8-i indulással ebben benne van a repjegy,illeték,és szállás 2 csillagos szállodában 2 éjszakára.
Nekem ez elég jó árnak tünt,de ha tudsz helyet,ahol még jobban kijövünk,én örömmel fogadok minden ötletet.Ja, ez Rómára vonatkozi-most néztem,hogy ezt nem irtam-még esetleg Firenze jönne szóba...kis tulzással mondhatom,hogy ebbe a két városba nem félnék elindulni,már többször voltam itt gyalog és térképpel is ,be merném vállalni...szóval bármilyen ötletet szivesen veszek!Közben folyamatosan informálom le a Triplanetet a cikkek alapján!Köszi!
Utazási irodások, miért nem szóltatok: Görög Turisztikai Napok a Nagycsarnokban 2010. április 22-24 között tart.
Ma a barátnőmmel véletlenül jártunk arra. Pont akkor a Gr. Nagykövet nyitotta meg és Zenével, ill. műsorral, vörös és fehér borral és sok-sok finomsággal vendégeltek meg bennünket. Hát a tervük nagyszerűen sikerült, tényleg ide varázsolták Görögországot. Köszönjük jól éreztük magunkat. Több utazási iroda és a vezetője is ott volt. Király volt!
A GÖRÖG miniszterelnök bejelentése a SETE általános ülésén
A cikket készítette: Kostas Delezos
Az Athéni Nemzetközi Repülőteret kivéve az ország valamennyi repterén a reptéri illeték megszüntetését hirdette ki az idei nyári szezonra vonatkozóan Giorgos Papandreou miniszterelnök A Görög Turisztikai Szövetség (SETE) tegnap esti általános ülésén.
A rendelkezés célja, hogy még több turista charter járatot vonzzanak az országba, mivel ezzel az intézkedéssel a görögországi utazási csomagajánlatok vonzóbbak lesznek, hiszen a légitársaságok, különösen az alacsony költségvetéssel rendelkezők legalább 10 millió eurót takarítanak majd meg. A turizmus erősítését segítő megszorítási intézkedések között a miniszterelnök megemlítette az országos repterek földi tevékenységének szabad piacát is, továbbá a hidroplánok ügyének külön kezelését.
Giorgos Papandreou azt is nyilatkozta, hogy drasztikusan csökken majd a vízum költsége az olyan turisták számára, akik fiatal, dinamikus és feltörekvő államokból érkeznek, mint például Oroszország, Ukrajna és Fehéroroszország, ellenben külön kihangsúlyozta a kabotázs tilalmának elhúzódó problémáját, mely kiutasítja a külföldi turistahajókat a görög kikötőkből. Az összes érintett szerv egymás közti tárgyalásainak végső határidejeként május végét jelölte meg a miniszterelnök.
A kabotázs feloldása véget vet majd a turisztikai szervek örökös követelésének a turistahajók támogatására vonatkozóan. A fennálló intézményi keretek miatt a nem európai úniós felségjelzéssel közlekedő hajónak tilos görög kikötőben utasokat felvenni vagy leszállítani (kabotázs). Ez a tilalom nem engedi az Európában előforduló nagy hajótársaságoknak a görög kikötők használatát a Földközi-tengeren, ami a görög gazdaságnak évi 1 milliárd jövedelemkiesést jelent.
Az új intézkedések között Papandreou megemlítette a turizmust érintő új terület- és városrendezési terv júniusig történő megvalósítását és a régi szállodaegységek megszüntetését a Zöld Tárcán keresztül. A SETE elnöke, Nikos Angelopoulos azt kérte, hogy hozzanak létre egy „erős Idegenforgalmi Minisztériumot megerősített jogkörrel”, továbbá azt is hangsúlyozta, hogy a társminisztériumok összehangolása az Idegenforgalmi Minisztériummal csak akkor lesz eredményes, ha annak irányítása közvetlen a miniszterelnöki irodából történik.
Kíváncsi vagyok, hogy mi utasok mennyire fogjuk érezni ennek a hatását.
#1333172010-05-06 16:37:00 Válasz a #132606. hsz-ra
Lehet, hogy túl földhözragadt vagyok, de engem spec. nem vigasztal, hogy nincs reptéri illeték... Ha abból a rengeteg görög állami szektorban dolgozóból párat befogtak volna forgalmat számlálni, akkor látnák, hogy nagyságrendileg hány turista jön repülővel és hajóval, valamint hány jön autóval és busszal...