Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 4036
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131513 Üzenet linkje2010-04-19 08:24:45 

Sziasztok!

Utazott már valaki a Nagyutazás.hu-n foglalt uton?Annyira jók az ajánlatok,hogy meglepő....Ott vannak beirások,hogy milyen jó volt az ut,de nincs mellette elérhetőség,hogy rákérdezzek...ha valakinek volna már tapasztalat ,megköszönném!

# 4037
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131516 Üzenet linkje2010-04-19 09:32:46  Válasz a #131513. hsz-ra Előzmény #131513

Ha figyelmesen áttanulmányozod a weblapot, akkor láthatod, hogy ez csak egy közvetítő, azaz kikeresi neked más irodák ajánlataiból az igényed szerintit. Nekem nem igazán tetszik a megrendelés menete sem... Ha ügyes vagy, akkor talán megtalálod ugyanazt az utat közvetlenül is. Ha valaki utazott is már így, az sem jelent semmit, mert akármelyik iroda is lehetett a szervező, lebonyolító.
# 4038
Fősüsüm
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131526 Üzenet linkje2010-04-19 14:04:22  Válasz a #131290. hsz-ra Előzmény #131290

Szia josza2!Te tudsz valami Bővebbet ezekről a "nyereményutakról"?Én is "nyertem" nílusi hajóutat,de kizártnak tartom,hogy nincs anyagi kockázata a dolognak.Lehetetlen hogy 100 db 2 fős utat osztogatnak ingyen!Szerintem a repjegyet,illetéket tuti fizetni kéne és akkor máris nem ingyen van!
# 4039
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131528 Üzenet linkje2010-04-19 14:59:36  Válasz a #131526. hsz-ra Előzmény #131526

Még mindig itt tartasz? icon_rolleyes.gif Nem elég amit itt és más fórumon eddig olvastál? icon_eek.gif Olvastad a megadott linkeket is, pl. ezt: http://www.nfh.hu ? Ezek a szélhámosok (és a többi) ebből élnek, az emberi butaságból és kapzsiságból; még az sem igaz, amit kérdeznek... icon_evil.gif Hány ezren fizettek már rá? Már régen meg kellett volna tanulni, hogy ingyen semmi sincs; mindent valaki valahol magfizet, de még véletlenül sem a vállalkozó. Folyamatosan megbüntetgetik, s röhög a markába, mert a haszonból bőven futja, amíg van balek bőven, mert sajnos van, s ahogy látom, sokáig még lesz is... icon_cry.gif
# 4040
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131557 Üzenet linkje2010-04-20 08:28:10  Válasz a #131516. hsz-ra Előzmény #131516

Kösz, h.apci,megpróbálom kibogarászni...
# 4041
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131559 Üzenet linkje2010-04-20 08:42:10 

h.apci!Nna,rájöttem,miért irtad...a Nagyutazás valóban közvetitő,de innen csak indultam.A Triplanet.hu,amit nézegettem.Az itt található repülős csomagokról van-e valakinek valamilyen tapasztalata?
# 4042
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131560 Üzenet linkje2010-04-20 09:06:22  Válasz a #131559. hsz-ra Előzmény #131559

Szerintem ez ugyanolyan csak pepitában... icon_biggrin.gif

Ezt találtam, olvasd el: http://www.epa.oszk.hu/00800/00804/00540/68518.html

Idézet a végéről: "A Triplanet egy független utazási tanácsadó portál, amely nem a kereskedelmi szabályszerûségek szerint, hanem felhasználói, valódi hús-vér utasok ajánlásai és utazásértékelései alapján helyez elõtérbe utazásokat."

# 4043
Nagymaya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
85 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131562 Üzenet linkje2010-04-20 09:11:48 

Helló Miskolciutas!

A Triplanet nyaralós programjai most indultak. Eddig "csak" városlátogatásokkal foglalkoztak- legalábbis én így tudom. Mi télen voltunk Barcelonában velük. Rendezték a repülőjegyet és a szállást. Rendben volt minden.
Maya

# 4044
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131564 Üzenet linkje2010-04-20 09:22:59  Válasz a #131559. hsz-ra Előzmény #131559

Találtam egy még részletesebb leírást: http://www.euroastra.hu/node/13552

Ettől még jó lehet, de csak közvetítő...

# 4045
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131567 Üzenet linkje2010-04-20 10:25:42  Válasz a #131559. hsz-ra Előzmény #131559

Én novemberben utaztam velük Velencébe.
Amit vállalnak, azt maximálisan teljesítik, ami annyit takar, hogy a megfelelő szállást foglalják és a megfelelő gépen utazol.
DE!
Nincs transzfer, nem tudják hol helyezkedik el a szállás, és hogyan jutsz el oda. Szinte semmilyen felvilágosítással nem szolgálnak.
Csak bátraknak ajánlom!
Ennyi erővel magad is megszervezheted az utat, sokkal olcsóbban.

# 4046
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131600 Üzenet linkje2010-04-20 19:44:33 

Köszi,Maya,városlátogatás érdekelne...konkrétan arra gondoltam,ha ilyen olcsón meg tudnánk oldani,és ezt már Csuteknek is üzenem,most 38 500 valamennyit irtak juni 8-i indulással ebben benne van a repjegy,illeték,és szállás 2 csillagos szállodában 2 éjszakára.
Nekem ez elég jó árnak tünt,de ha tudsz helyet,ahol még jobban kijövünk,én örömmel fogadok minden ötletet.Ja, ez Rómára vonatkozi-most néztem,hogy ezt nem irtam-még esetleg Firenze jönne szóba...kis tulzással mondhatom,hogy ebbe a két városba nem félnék elindulni,már többször voltam itt gyalog és térképpel is ,be merném vállalni...szóval bármilyen ötletet szivesen veszek!Közben folyamatosan informálom le a Triplanetet a cikkek alapján!Köszi!

# 4047
Vicosz
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131802 Üzenet linkje2010-04-22 13:16:16 

Utazási irodások, miért nem szóltatok: Görög Turisztikai Napok a Nagycsarnokban 2010. április 22-24 között tart.

Ma a barátnőmmel véletlenül jártunk arra. Pont akkor a Gr. Nagykövet nyitotta meg és Zenével, ill. műsorral, vörös és fehér borral és sok-sok finomsággal vendégeltek meg bennünket. Hát a tervük nagyszerűen sikerült, tényleg ide varázsolták Görögországot. Köszönjük jól éreztük magunkat. Több utazási iroda és a vezetője is ott volt. Király volt!

# 4048
Minike08
Aktív fórumos
Aktív fórumos
148 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132606 Üzenet linkje2010-04-30 20:27:53 

Sziasztok,

Találtam egy friss cikket:

A GÖRÖG miniszterelnök bejelentése a SETE általános ülésén

A cikket készítette: Kostas Delezos

Az Athéni Nemzetközi Repülőteret kivéve az ország valamennyi repterén a reptéri illeték megszüntetését hirdette ki az idei nyári szezonra vonatkozóan Giorgos Papandreou miniszterelnök A Görög Turisztikai Szövetség (SETE) tegnap esti általános ülésén.

A rendelkezés célja, hogy még több turista charter járatot vonzzanak az országba, mivel ezzel az intézkedéssel a görögországi utazási csomagajánlatok vonzóbbak lesznek, hiszen a légitársaságok, különösen az alacsony költségvetéssel rendelkezők legalább 10 millió eurót takarítanak majd meg. A turizmus erősítését segítő megszorítási intézkedések között a miniszterelnök megemlítette az országos repterek földi tevékenységének szabad piacát is, továbbá a hidroplánok ügyének külön kezelését.

Giorgos Papandreou azt is nyilatkozta, hogy drasztikusan csökken majd a vízum költsége az olyan turisták számára, akik fiatal, dinamikus és feltörekvő államokból érkeznek, mint például Oroszország, Ukrajna és Fehéroroszország, ellenben külön kihangsúlyozta a kabotázs tilalmának elhúzódó problémáját, mely kiutasítja a külföldi turistahajókat a görög kikötőkből. Az összes érintett szerv egymás közti tárgyalásainak végső határidejeként május végét jelölte meg a miniszterelnök.

A kabotázs feloldása véget vet majd a turisztikai szervek örökös követelésének a turistahajók támogatására vonatkozóan. A fennálló intézményi keretek miatt a nem európai úniós felségjelzéssel közlekedő hajónak tilos görög kikötőben utasokat felvenni vagy leszállítani (kabotázs). Ez a tilalom nem engedi az Európában előforduló nagy hajótársaságoknak a görög kikötők használatát a Földközi-tengeren, ami a görög gazdaságnak évi 1 milliárd jövedelemkiesést jelent.

Az új intézkedések között Papandreou megemlítette a turizmust érintő új terület- és városrendezési terv júniusig történő megvalósítását és a régi szállodaegységek megszüntetését a Zöld Tárcán keresztül. A SETE elnöke, Nikos Angelopoulos azt kérte, hogy hozzanak létre egy „erős Idegenforgalmi Minisztériumot megerősített jogkörrel”, továbbá azt is hangsúlyozta, hogy a társminisztériumok összehangolása az Idegenforgalmi Minisztériummal csak akkor lesz eredményes, ha annak irányítása közvetlen a miniszterelnöki irodából történik.

Kíváncsi vagyok, hogy mi utasok mennyire fogjuk érezni ennek a hatását.

# 4049
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133284 Üzenet linkje2010-05-06 13:20:34 

Az APOLLON honlapján olvashatóak a még meglévő szabad férőhelyek.
# 4050
Kijelentkezve--
-törölt nick 12762
Törzstag
Törzstag
1456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133317 Üzenet linkje2010-05-06 16:37:00  Válasz a #132606. hsz-ra Előzmény #132606

Lehet, hogy túl földhözragadt vagyok, de engem spec. nem vigasztal, hogy nincs reptéri illeték... Ha abból a rengeteg görög állami szektorban dolgozóból párat befogtak volna forgalmat számlálni, akkor látnák, hogy nagyságrendileg hány turista jön repülővel és hajóval, valamint hány jön autóval és busszal... icon_exclaim.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 269 270 271 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu