Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 6511
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Rep
Aktív fórumos
Aktív fórumos
216 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#223637 Üzenet linkje2014-08-21 10:30:48 

Kedves Dobaki!
Én Apollon párti vagyok,30*-szer voltam már velük busszal.Az iroda nem nagyon törődik a törzsutasokkal akik vidéken partnerirodában fizetik be az utat,akár már decemberben,akik személyesen náluk,közvetlenebb a kontakt..5 vagy 6 éve Paralián a Menta 2 házban voltunk/eza a ház most a Zeusé,Riki rooms néven fut/Törzsutasukként,és az egyik ügyintézőt még régebbről ismerve a szállás elfoglalásakor jeleztem neki sms-be hogy a szállással nagy gondok vannak,rám se bagóztak.Mi képeket készítettünk,és küldtük el az irodának/jegyzőkönyvet nem/és 2 hónap után /kb.4 telefonon érdeklődés után,hogy 30 nap már letelt,mi lesz már?/ kaptam egy 20 ezer ft értékű ajándékutalványt postai úton.A szállás tényleg gáz volt.
-rozsdás hűtő kívül-belül
-evőeszközök szintén rozsdásak,mindegyik
-a fürdőbe égő nem volt,ezt vettünk,ez nem nagy gond,előfordul,de az ajtaját nem lehetett becsukni,se behajtani,mert víz érte és elvetemedett alul,illetve nem volt zár része mert látszott,hogy vki előtte vmikor bent ragadt,és kirúgta,maga a zár belső tok része se volt.
-A teraszról egy gaz ,és nem befejezett ház lomtárára és büdösségére lehetett látni-érezni.
-Fürdőben penész mindenhol,még papucsban is gombás fertőzést kaptam,ugyanez a wc peremén,hiába takarítottam,pszichésen féltem hogy más jellegű bajt is összeszedek.
Utána még 2 évig ez a házuk értékesítve volt,szépen berendezett,szupi szobaként.
Pargán mi a Rinában voltunk máj.27-,csak mi busszal.Szerintem ez a legjobb szállás nekik helyrajzilag,a szobák hasonlóak mint a Bakas,a fürdő nagyobb volt a szokásosnál,nálunk a pótágyért ami összecsukható ágy volt,kb.160 cm ,rajta egy vékony,hosszabb matraccal,ami lelógott,a gyereknek fizettem 6 ezret,ez most 20 ezer főszezonban,azt írják,gyerek részére,de a 7 éves vékony, igaz 130 cm magas gyerek alatt is recsegett úgyhogy köztünk aludt.A pótággyal annyi hely se volt,az ágya oldalról a konyhapultot a rezsó felől súrolta,alulról kellett lábrészről felmásznia napközben játszáskor,mert nálunk máj.27- sűrűn esett,hideg volt,pár napot a szobába kényszerültünk lenni,többször visszacsapott a pótágy része.Granddal még nem voltunk,mert a gyerekeseknek olcsóbb az Apollon,mert 16 évig nincs szállásár,de szimpi nekem is a Grandnál,hogy már foglaláskor tudom,melyik szoba,és a saját fórumokon az idegenvezető még azt is tudja,az a szoba mikor napos.Ismered te is akkor a mi i.vezetőnket/nem mondok semmit/és A Grand Pápai Feriét,akit már utazás előtt megszerettünk a saját facebookos fórumjáról,amikor összefutottunk vele,más iroda utasaként,megadta hol lakik,elérhetőségét,mindent,nyugodtan forduljunk hozzá.Gond esetén biztos őt választottuk volna,és akkor volt a második hete Pargán,nem a többedik éve.Nekünk az Apollonnál idegenvez.ként Paja Lefkadán aki tényleg az/Te is láttad/,illetve Paralián Emő.

# 6512
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Vivahellasz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#223638 Üzenet linkje2014-08-21 10:50:47 

Hűűűű,mi is abban voltunk icon_lol.gif

Nem fértek el a cuccaunk,az erkélyen tároltuk és az ágy alatt!Akkor azt mondta a tulaj,hogy jövőre már nem adja ki,de mi még megkaptuk...akik akkor előttünk voltak,ők 2 oldalas jegyzőkönyvet vag ypanaszlevelet írtak a szoba hibáiról! Mi azért annyit nem találtunk benne,hisz nem azért megyünk,hogy aludjunk egész nap,azt csak pár óráig hasznájuk,amíg alszunk valamennyit ,éjszaka!

Vannak képek is,ha érdekel...?!

# 6513
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Vikso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
482 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#223640 Üzenet linkje2014-08-21 13:58:39 

"Én Apollon párti vagyok,30*-szer voltam már velük busszal.Az iroda nem nagyon törődik a törzsutasokkal akik vidéken partnerirodában fizetik be az utat,akár már decemberben,akik személyesen náluk,közvetlenebb a kontakt..5 vagy 6 ..."

Kedves rep!

Csak az Apollon - irodát veszem igénybe sok éve már, és partnerirodán keresztül. Semmi gondom, problémám nem volt. Sőt, ha egyedül utaztam mindig biztosított volt a két ülés. Szerintem nem az irodával van a gond, talán a partnerrel. Nem hízelgés, de hihetetlenül kedves ügyintézőjükkel volt levélváltásom imélen keresztül. A buszvezetők határozottságáról, figyelmességéről már ne is beszéljek. /naná, megyémbéliek/
Hibák lehetnek, nekem is volt egy alkalommal Tolóban, de túl kell lépni rajta. Ami számomra kedvező még a részedről is, hogy hangzik el kritika. Pár éve még személyes sértés volt /a nyaraló részéről is/, ha lemertem írni ami nem tetszett.

icon_wink.gif icon_biggrin.gif

# 6514
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Suvimarta
Aktív fórumos
Aktív fórumos
279 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#223650 Üzenet linkje2014-08-21 19:15:48 

Nem értem mit jelent az, hogy az iroda nem törődik a vidéki utasokkal???
A honlapjukon úgy látom az egész ország területéről-igaz nem minden lakott településről icon_wink.gif -indít gyűjtő járatokat az Apollon travel.
Egyébként szerintem egy nagyon korrekt, megbízható cég, kedves , készséges alkalmazottakkal.
Az általuk bérelt apartmanok terén nekünk negatív tapasztalatunk nem volt. Remélem ez így is marad icon_smile.gif

# 6515
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Dobaki2
Törzstag
Törzstag
538 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#223653 Üzenet linkje2014-08-21 19:35:58 

Pargán összehasonlítottunk egy Grandtours-os szállást a Bakas apartmannal. Ismerősök laktak a grandos szállásban. Hát a grandos szállás igaz messzebb volt a parttól, de rálátás volt a tengerre, és kb. 3-4 -szer nagyobb volt a studió modern új berendezéssel, magyar mércével is megfelelő fürdővel. A zuhanyzó üvegajtós kabin volt! Az ajtók ablakok hőszigeteltek, s így még a klímát sem kellett használniuk. Ha bezárták teljes csend honolt, még a kabócákat sem lehetett hallani. Tehát min a példa is mutatja lehet normális szállás biztosítani! Igaz csak buszosoknak daták! Bár én inkább így utólag még a buszt is kifizettem volnaazért a szállásért, aztán mentem volna autóval. Az egész ügyben az az érdekes, hogy amikor foglaltam, még kimondottan egyeztettem az Apollonos hölggyel, hogy jó szállást akarok, nem a távolság számit. Mi igen csak szeretünk sétálni, meg hát azért van az autó is, hogy legyőzzük a távolságot. Az első hétre azért választottuk Nidriben a Sunrise apartmant. A probléma ott van, hogy a kedves utastársaink majd hogy nem hülyének néztek amikor szóvá tettük az egészet. Csak hát az epületben voltak normális méretű stúdiók is, amit ha mi kaptunk volna, akkor mi sem szolnánk, persze nem néznénk hülyének senkit. Már nem emlékszem, de kb. 12 m2 volt az egész fürdővel, konyhával, előtérrel hállórésszel együtt, ami még ráadásul párosult rossz elrendezéssel. Pl. Ha kinyitottam az ablakot akkor vigyázni kellett az ágyban a felüléssel, mert hát az ablakszárny az ágyra benyúlt. Azért el lehet képzelni a nagyságot, ha a falak az ágy szélétöl 30-40 cm-re voltak. Olynokat már meg sem emlitek, hogy egyes lámpákban nem volt ízzó, a konyhai egy lapos rezsó (még ilyt studióban nem is láttam) kapcsolója rendszeresen leesett. A konektórban nem volt áram, stb. Ha a Pargán lévő szállás nem a második heti nyaralásunk lett volna, akkor el sem foglalom a szállást, hanem helyben foglalok magunknak, aztán irány a bíróság. Csalódtam az Apollonban!
# 6516
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Egér1111
Aktív fórumos
Aktív fórumos
82 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#223658 Üzenet linkje2014-08-21 21:30:49 

Dobaki! Sajnálom, hogy ilyen szájizzel jöttél haza. Valamit viszont nem értek, Te aki mindenkinek jó tanácsokat szoktál adni az utazásal meg a helyszin választással kapcsolatban, hogy foglalhattál le utazási irodánál szállást, amikor a net tele van jobbnál jobb szállásokkal.
# 6517
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Rep
Aktív fórumos
Aktív fórumos
216 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#223659 Üzenet linkje2014-08-21 21:31:45 

Hú,nem tudok már javítani az előző hozzászólásomhoz.Úgy értettem,hogy a vidéki partnerirodában befizetett kívánságokat nem vagy kevésbé veszi figyelembe,mint aki náluk személyes kontaktba fizet be Bpesten.Értem erre hogy emeleti szobát szeretnénk,ami nem egy nagy kérés,ha kicsi gyerek van ,ez a Grandnál már foglaláskor természetes,tudom a szobaszámot,és merre néz a szoba.Nem egy nagy kérés.Vasárnap értünk vissza,és a csoportunkban volt egy 70 feletti műtött,beteg lábú mama,3 unokával,egy tünemény volt,hogy mindent megtett értük,össze is barátkoztak a gyerkőcömmel.Náluk,személyesen az Apollon irodában fizet be mindig törzsutasként ,eddig mindig a beteg lába miatt meg is kapta a földszinti szobát,jelezte most is hogy beteg,és a második emelet tetőtéri szobát kapta.Elsírta magát amikor meglátta,hogy naponta oda kell felmásznia,bőröndöket az én párom vitte fel-le.Erre értettem a törődést,de mi ezek után is velük megyünk.
# 6518
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Rep
Aktív fórumos
Aktív fórumos
216 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#223660 Üzenet linkje2014-08-21 21:34:14 

Hú,nem tudok már javítani az előző hozzászólásomhoz.Úgy értettem,hogy a vidéki partnerirodában befizetett kívánságokat nem vagy kevésbé veszi figyelembe,mint aki náluk személyes kontaktba fizet be Bpesten.Értem erre hogy emeleti szobát szeretnénk,ami nem egy nagy kérés,ha kicsi gyerek van ,ez a Grandnál már foglaláskor természetes,tudom a szobaszámot,és merre néz a szoba.Nem egy nagy kérés.Vasárnap értünk vissza,és a csoportunkban volt egy 70 feletti műtött,beteg lábú mama,3 unokával,egy tünemény volt,hogy mindent megtett értük,össze is barátkoztak a gyerkőcömmel.Náluk,személyesen az Apollon irodában fizet be mindig törzsutasként ,eddig mindig a beteg lába miatt meg is kapta a földszinti szobát,jelezte most is hogy beteg,és a második emelet tetőtéri szobát kapta.Elsírta magát amikor meglátta,hogy naponta oda kell felmásznia,bőröndöket az én párom vitte fel-le.Erre értettem a törődést,de mi ezek után is velük megyünk.
# 6519
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Dobaki2
Törzstag
Törzstag
538 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#223661 Üzenet linkje2014-08-21 22:15:35 

Egér1111!

Eddig még különösebb problémánk nem volt az Apollonnal. De ahogy szokták mondani valamikor el kell kezdeni. Tranzitszállást szoktunk a Bookingon foglalni, lehet hogy ott kellene foglalni a nyaralást is.

# 6520
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Rollo
Törzstag
Törzstag
1558 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#223663 Üzenet linkje2014-08-21 22:35:43  Válasz a #223661. hsz-ra Előzmény #223661

lehet hogy ott kellene foglalni a nyaralást is. ott, vagy más szálláskeresőn, vagy simán guglival és közvetlenül a szállásadóktól...ez mindegy. de ha úgyis kocsival mész, h miért pár db szállásból választasz, ha ezt tehetnéd kisezerből is, és könnyen lehet, h mindezt olcsóbban, hát ez tényleg érdekes. icon_smile.gif
# 6521
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Dobaki2
Törzstag
Törzstag
538 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#223668 Üzenet linkje2014-08-22 05:55:19 

Alapvetően a pénz egy bizonyos ésszerűségi határig nem számít, mert azt úgy is a nyaralásra szánjuk. Mint már mondtam, eddig nem volt gond az Apollonnal. Ár értékben az egyik legjobb, de van amikor az ár nem tudja feledtetni a szolgáltatás minőségét. Várom az Apollon Travel válaszát, aztán meglátom mit teszek. Tudjátok mit szoktak mondani?

"Az indián bosszúálló, a fehér ember nem felejt"

# 6522
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Rollo
Törzstag
Törzstag
1558 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#223669 Üzenet linkje2014-08-22 06:25:49  Válasz a #223668. hsz-ra Előzmény #223668

neked is szívesen szerveznék nyaralást, mindketten jól járnánk icon_biggrin.gif
# 6523
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Szaboreka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
118 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#223699 Üzenet linkje2014-08-22 19:39:45  Válasz a #223661. hsz-ra Előzmény #223661

Sziasztok!

Már bocs hogy beleszólok, de pont azért írok mert nekem jó tapasztalatom volt ezzel az egyéni foglalással kapcsolatban. Áprilisban derült ki a szabadságolásunk, az is csak főszezonban volt lehetséges. Mindenképpen Pargára akartunk menni, de autóval. Na itt már a GT kiesett (legnagyobb sajnálatomra). Aeolus 10 napos, sajnos ennyi szabadságunk nem volt egyben. Apollon rendben lett volna, de mikor megláttam az árakat kicsit sokalltam. Nekiálltam a Booking-nak. Találtam egy tök jó apartmant, sokkal igényesebbet mint az Apolloné, 8000 ft-tal ugyan többe került, de a reggelit tartalmazta (nem is akármilyet). Inkább szántam rá többet, és nagyon nem bántam meg. Tulajok nagyon rendesek voltak, és még kártyával is fizethettünk!
Úgyhogy nem biztos, hogy többet iroda apartmanját választanám!

Üdv: Réka

# 6524
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#223712 Üzenet linkje2014-08-23 13:28:28  Idézet innen: #223604

vivahellasz írta:

Barátnőm ment pár éve Apollonnal és pont azt fogta ki,amikor nem volt jó a szállás,nem voltak kedvesek sem a sofőrök...stb.Mi is mentünk velük már,nem volt problámánk semmivel sem.


Én még nem utaztam velük, és ennek egyik oka az, hogy mikor tavaly foglalni akartam, akkor az "akciós utak" menüpontból néztem ki egyet, majd hívtam az irodát, de nem volt valami túl kedves az ügyintéző ,és mondta, hogy az már nincs ,de arra a turnusra van még ilyen úgynevezett noname szállás. Én kérdeztem ,hogy az milyen árban van, és mondta, hogy ugyanaz és minjárt elküldi a foglaláshoz szükséges dolgokat emailben. A levél persze nem jött csak rá pár napra és ott az alapár már 10%-al több lett valamitől... Aztán hívtam az irodát és nem vette fel senki, majd ráhagytam és elutaztam ugyanoda egy másik irodával kedvezőbb árban. icon_rolleyes.gif

# 6525
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Gtunde
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#224195 Üzenet linkje2014-09-03 10:58:39 

Kedves Forumozók!
Az érdekelne, hogy az Apollon Travel szokott e Vouchert kiküldeni az egyéni utazónak? Mivel hétfőn indulunk Lefkadára, úgy gondolom már itt lenne az ideje, hogy megkapjam.
Pénteken rákérdeztem e-mail-ben, még nem jött válasz.

Eddig a Grand-al utaztunk, Ők tavaly egy hónappal korábban kiküldték.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 434 435 436 ... 466 467 468   >


Copyright © 2003-2024 Hellasz.hu