Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 15331
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Nixi007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
261 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#224503 Üzenet linkje2014-09-14 15:29:04 

Sziasztok! Tegnap este 22:00 kor érkeztünk mi is haza. Super gyorsan jöttünk 12 óra +határok....természetesen röszkénél volt csak egy pici várakozás...ill. Nisnél keveredtünk egy hatalmas viharba ami lelassított minket de ennek ellenére minden rendben volt. Autóval mentünk szállást ott kerestünk és hihetetlen jól jártunk!!!! Közvetlen tengerperti szállás tengerre néző szobával....12€ /nap/fő....nem érdemes irodán keresztül foglalni. Egy kis sétát tettünk és leírtuk az apartmanokra kitett táblákon az elérhetőséget és így fogunk jövőre közvetlen a tulajjal beszélni és foglalni. Az időjárást tekintve nem volt valami jó. Négy teljes nap volt a hétből ami naposnak volt mondható...úgy hogy délutánonként mindig borus volt...de ennek ellenére jól éreztük magunkat és jövőre is megyünk.
# 15332
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#224504 Üzenet linkje2014-09-14 15:43:57 

Helló Aurelius!
Először is üdv újra itthon magyar földön! Köszi a tippet! Teljesen igazad van Gerakas olyan hely, amit nem lehet kihagyni, ha Zantén jár valaki. A tekikre meg alapból is vigyázunk, akár Gerakas, akár Kalamaki, Dafni vagy Laganas partjánál strandolunk. Volt már szerencsénk nem csak kishajóból ill. üvegfenekű hajóból látni őket közelről, hanem több alkalommal már úsztak mellettünk is, és érintettük is nagyobb példányok páncélját – hatalmas élmény volt. Sok kedvencünk van a szigeten. Kis túlzással mondhatom azt, hogy töviről-hegyire bejártuk már a szigetet. Nagyon sokfele jártunk már ott, lévén, hogy a mostani lesz az 5. alkalmunk, hogy oda megyünk. Ugyanis Sarti és Lefkada mellett a másik nagy „szerelem” Zakynthos, de persze van több kedvenc görög nyaralóhelyünk még, amiket szintén kedvelünk, de ez a 3 hely, amiket különösen szeretünk. Ráadásul szerencsések voltunk, mert minden alkalommal dupla turnusnyi időt töltöttünk kint Zantén, így azért elég sok helyre sikerült eljutnunk ez idő alatt.
Mi általában, néhány kivétellel mondatom azt, hogy júniusba és szeptemberbe járunk tengerpartozni, és eddig viszonylag szerencsések voltunk időjárás tekintetében, az „égiek” velünk voltak, és nem húzták nagyon át a számításainkat. Én erre gondolva írtam azt, hogy, ha netán még a 2 hétbe becsúszna most is 1-2 esős nap, az még belefér.
De, mint mindig most is úgy indulunk neki, hogy juszt is jól érezzük majd kint magunkat, a gyönyörű táj biztosított, a szép partrészek szintén, a többi zömében már csak rajtunk múlik, no meg egy ici-picit talán az időjáráson is azért, hogy milyen kirándulásunk lesz kint. Mi már nagyon várjuk, hogy újra meglátogassuk a kedvenc helyeinket. No, de abba is hagyom, mert kikapunk, ez még is csak egy Sartis fórum.

Azt olvastam a hozzászólásodban, hogy összességében nagyon jól éreztétek magatokat Sartin. De, ha vannak jó és rossz tapasztalataid kintről kicsit konkrétabban is (mondjuk tavernákról, árakról, stb.), vagy akár az irodáról, akikkel mentetek, akkor biztosan sokan szívesen vennék, ha megírnád ide a fórumra, sokaknak ez hasznos lehet, akár még az idén, de pár hónap és lehet újra szervezni a jövő évi nyaralásokat, úgyhogy a tippek jól jönnek majd akkorra is.
Igazából én is kíváncsi lennék milyen a Campus Clubbos szervezés, buszuk, ha erről írnál valamit, azt nagyon megköszönném, mert őket még nem ismerjük. A Campus kint kihez tartozott a Sithonhoz, vagy Taousanisékhoz a főtéren?
Szia: Andi

# 15333
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Aure1ius
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#224509 Üzenet linkje2014-09-14 21:36:21 

Kedves Kyra & Andi!
Az Iliasban voltunk. Igaz 2-en mentünk a feleségemmel, mégis 4 ágyas galériás szállást kaptunk, amit ha jól tudom hivatalosan úgy hívnak, hogy 2+2-es galériás stúdió. Ez úgy néz ki, hogy van egy 2 személyes stúdió (konyha, franciaágy, fürdőszoba, jó nagy terasz az utca felé, a belső udvar felé még egy terasz (ez csak a miénkben volt szerintem, mivel a szélsőt kaptuk)), és a stúdió közepén egy masszív, vasból készült csigalépcső, amin fel lehet menni egy szintet a tetőtérbe, ahol van 2 db normál méretű ágy éjjeliszekrényekkel ha jól emlékszem, meg egy bukóablak. De mivel nincs semmilyen ajtó ami leválasztaná ezt a "galériát", így 1 légtér.
Viszont ha jól tudom, van ugyanitt simán csak 2 személyes stúdió is, ill. 2 légterű 4 személyes apartman is. Azt tudom javasolni, hogy az utazási irodánál érdeklődj amin keresztül foglalni szándékozol.
Ahogy korábban mondtam, mi a Campus Clubnál (Web Vacation Kft., www.utazas.info) foglaltunk, ők az Apollon Travel partnerei, kinti partnerük a Sithon Travel. Apollon Traveles busszal mentünk, úgyhogy a Campus Club csak gondolom közvetített minket az Apollon Travelnek, viszont úgy láttam, hogy pontosan ugyanazon az áron mentünk, mintha az Apollonnál közvetlenül foglaltunk volna, úgyhogy rendben volt minden így is. Sőt igazából kifejezetten tudom javasolni mindenkinek a Campusékat, mert a weblapjukon elég jól, rendezetten, sok képpel illusztrálva vannak fent a szállásaik, már vagy 3-4-szer foglaltunk rajtuk keresztül. Az ügyintézésük is jó, telefonon elérhetőek, kedvesek voltak mindig.
Az Apollon Travelről is csak azt tudom mondani, hogy rendben volt minden. A buszt szépen, ügyesen vezették a sofőrök, kedvesek voltak, az idegenvezetőkkel együtt.
Ja, az Ilias apartmanról annyit, hogy teljesen rendben volt, tiszta, a görög viszonyokhoz szokott egyszeri turistának biztosan megfelelő (ezt úgy értem, hogy senki ne várjon 4-5 *-os luxusszállodát, de ha normál igényeket támaszt, akkor nagyon jó). Az egyetlen probléma az volt, hogy szombaton még volt wi-fi, kis is fizettük egész hétre (napi 1 euro), aztán vasárnap már nem ment. Mint kiderült nem a ház tehetett róla, hívtak szerelőt is, de egész héten nem sikerült megszerelni valamiért. Persze visszaadták a pénzt, és utolsó nap még ajándék gyümölcsöt is hoztak. Az elhelyezkedése jó a háznak, közel van bolt is, a legolcsóbb ouzot abban a boltban láttam 7,5 euro 0,7 l-es. (vettem is egy párat icon_cool.gif )
Ami még rátett egy lapáttal az élményre, hogy az erkélyről a kilátás az utca túloldalán lévő lakókocsi parkolóra nézett, ahol volt az udvarban egy boci, és reggel amikor kakaskukorékolás vagy kabócaciripelés helyett boci múúúzásra ébredtünk, akkorákat nevettünk, hogy már jól indult a nap.. Azt álmomban sem gondoltam volna, hogy elmegyek Sartira, és egy tehén (bár lehet hogy bika volt) fog reggelente ébreszteni icon_lol.gif Amúgy aranyos volt, abszolút nem zavart, túl korán sosem goodmoooooorningolt icon_lol.gif
A NEPAἲΔA nevű (fogalmam sincs hogy kell kiejteni) étteremben a Gyros tál 6 € és nagyon sok és nagyon finom. Ugyanitt gyrost pitában is ettünk, azt hiszem az 2,5 € volt, és gyros tál stílusban hozták ki azt is, és szintén finom volt, az is megérte. A Lauerben (a főtéri parkban van) a legolcsóbb a gyros pitában, az idegenvezető is elmondta. 1,7 €, nem rossz, finom, de kisebb adag mint amit a NEPAἲΔA-ban adnak. És ráadásul át is vertek, mert kértünk 2 czipurot a gyros mellé, és az egyik pohárban csak nyomokban volt alkohol, nagyrészt vizet kaptam. Nem reklamáltam mert nem volt kedvem hozzá, de megbosszultam, mert többet nem mentem oda, és ráadásul itt is megírtam ezt nektek icon_razz.gif
Sarti déli részén a Sarti beach felé, az AQUASPEED után az első beach bar ahol napernyők, nyugágyak vannak (nemtudom a nevét) ajánlott, mert nem olcsó, 3 € egy frappé, de adnak hozzá ajándék fél liter ásványvizet. A nagy korsó mythos sör pedig szintén 3 € körül van, de ahhoz meg csipszet hoztak mindig. Ezek drágának tűnnek, de szerintem máshol se olcsóbb, és az ajándék sem garantált, itt mindig ezeket hozták.
Sarti déli csücskén a kilátót mindenképpen javaslom, gyönyörű a kilátás.
Ja még egy kajálós javaslat. A legészakibb parti étterem ahol a polipok vannak kiakasztva. Beültünk egyik este, kértünk garnélás makarónit. 12 €, de bátran javaslom azoknak akik tengeri herkentyűs ínyencségre vágynak, mert jó nagy adag makaróni, kb 5 db 10 cm-es garnéla rákkal amiket könnyű megpucolni. Nagyon jó íze volt, teljesen átvette a makaróni is a rák ízét, hmmm nyami..
Hát "röviden" most ennyi jutott eszembe. Ha még kérdésetek van, szívesen válaszolok ha tudok.
Andi, valóban, összességében nagyon jól éreztük magunkat. 3 dolog amin változtatnék, és akkor mindenképpen visszamennék:
1: olcsó a buszos utazás, de saját kocsival szerintem sokkal jobb ha valaki megteheti és bírja a hosszú vezetést. Zakynthost megjártuk úgyhogy ez sem lehet gond:)
2: Tök jó az Ilias apartman, de kinéztük a Katherina-t ami közvetlen a parton van, a tengerre néznek a teraszai, beach bar is tartozik hozzá, legalábbis az is ugyanúgy kék-fehér színű és egyből előtte van. Ha nem túl drága, akkor ezzel is lehetne fokozni az élményt icon_wink.gif
3: kevés az 1 hét, túl sok látnivaló van Sithonián és még Sartin belül is, úgyhogy minimum 2 hét.. Vagy inkább 3??? icon_rolleyes.gif

# 15334
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#224515 Üzenet linkje2014-09-15 08:16:44 

Helló Aurelius!
Köszi az infókat! No ebbe nem voltam biztos, hogy most a Campus saját buszos iroda, vagy közvetíti csak mások útját. Iliasba laktunk már mi is, csak 2 ágyasba. Az biztos, hogy sokkal jobban jártatok a 4 ágyassal, az nagyon szuper. Szoktak ilyet csinálni, ha már nincs 2-3 ágyas szobájuk üres, akkor inkább kiadja az iroda a nagyobbat is, minthogy ne menjen el neki. A 2 ágyas stúdió egy kicsit mini volt, bár hozzáteszem nem táncmulatságokat megy oda rendezni az ember. De leginkább a hozzá tartozó terasz volt nagyon mini, nem úgy mint a 3-4 ágyasoké, ott kényelmes teraszok vannak. Viszont egy jó állapotban lévő, tiszta apartman volt. Ráadásul azt a környéket szeretjük is, többször is laktunk már azon a részen Sartin. Hiszen part, pékség, bolt nagyon közel van, és a központ is este egy kis kellemes sétával könnyen elérhető.

Teljesen igazad van, ha van kocsi, és van rá lehetőségetek, akkor mindenképpen érdemes azzal Sartira menni (vagy bármely más nyaralóhelyre is). Hiszen, akkor nem vagy kötve senkihez, oda és akkor mész, amikor csak akarsz. Ráadásul Sarti környékén rengeteg gyönyörű öböl található, így sok szép plusz élményben lehet részetek, ha felkeresitek ezeket. És még az öblökön kívül is sok szép hely van a Sithonián, amit kocsival könnyen el tud érni az ember. Arról nem is beszélve, hogy íly módon elkerülhetitek a hazaindulás különös dilijét Sartin. Mert valljuk be őszintén, elég borzalmas mikor több órára ki van pakolva az ember csomagostul az Avra elé. És csak a jó szerencsén múlik, hogy mikor fut be a busza, mikor tud bepakolni.

A House Katerina jó választás, pár éve már laktunk ott. Közel van a központhoz, de még is sokkal csöndesebb annál. Az egy dolog, hogy közvetlen a parton található ez a ház, de ott van tőle karnyújtásnyira Sarti legjobb péksége, az Artohora, és, ha hirtelen valamit vásárolni akar az ember, akkor ott van tőle pár lépésre a Maria market is, a nagyobb dolgokat pedig meg lehet venni az esti séta alkalmával a központban. Ők fent vannak most a következő oldalon, ott is tudsz foglalni hozzájuk. http://www.travel-hellas.net/city/3/sarti
De vigyázz 2 Katerina ház is van. Az egyik az általad említett kék-fehér ház, és mögötte szintén ott a másik Katerina ház (ez idén az Ibuszosoké volt). Egyébként nagyon jó az általad említett ház mellett található House Kostas is, amit az előbb leírt oldalon keresztül szintén tudsz foglalni. Ott is laktunk már és nagyon jó volt az is, maga a szállás is, és a tulajdonosok is jó fejek voltak.
Mi egyébként idén az Apollonos Dimis házba voltunk, az is nagyon szuper volt. Ez a ház az ófalu legelején található (nagy parkoló felöli oldalán az ófalunak), közvetlenül a játszótér mellett. Jó állapotú belül, és a legnagyobb előnye a gyönyörű kilátás volt. Mert minden reggel a teraszról nézve gyönyörködtünk egy kávé mellett a napfelkeltében.
Teljesen igazad van, én is mindenkinek azt szoktam mondani, ha van rá lehetősége, akkor valóban érdemesebb 2 hétre menni. Persze ez már egy többtagú családnál erősen pénztárcafüggő dolog. Nekünk is volt több olyan barátunk is, akik júniusba és szeptemberbe is jártak 1-1 hétre mindig Görögországba. Sokáig oltottuk őket, hogy legalább 1-szer próbálják ki a 2 hetet, majd meglátják, hogy onnantól kezdve csak így mennek. Így is lett, azóta egy évben igaz egyszer mennek, de mindig 2 hétre. Így olcsóbban ki is jönnek, ráadásul egy hosszú buszozástól meg is kímélik magukat.
Biztos vagyok benne, hogy hasznosak lesznek az általad leírt infók. Pont ezért jó, ha az ember, nem csak a pozitív dolgokat írja meg, hanem esetleg azt is, ahol felfedezett némi hibát.
Szia: Andi

# 15335
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kyra30
Aktív fórumos
Aktív fórumos
80 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#224520 Üzenet linkje2014-09-15 11:23:09 

Kedves Aure1ius!

Nagyon szépen köszönöm az infókat az Ilias házzal kapcsolatban!
Gondoltam rá, hogy írok az Apollonnak is, de szerettem volna az utasoktól, saját tapasztalatot beszerezni, mert ugye az a biztosabb icon_smile.gif


Én két éve a Dina (Babinis) apartmanban voltam, ami a főút túloldala ugyan, de nekünk nagyon tetszett. Gyönyörű kert, gyönyörű kilátás a kolostor felé a domboldalra, medence, grillezési lehetőség és béke, nyugalom még a főút mellett is. A séta a partig/központig nem volt vészes onnan sem, mert ahogy itt sokan leírták Sartin nincsenek távolságok.
Jövőre tervezünk visszamenni, pont a szép emlékek miatt, de muszáj elkezdeni szervezni és tervezni, mert nagyobb társaságot kell összehangolni!

Szép napot mindenkinek!
Kyra30

# 15336
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Évuska
Aktív fórumos
Aktív fórumos
242 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#224522 Üzenet linkje2014-09-15 12:08:06 

Szia Kyra!
Mi voltunk az Ilias galériás és a 4 személyes apartmanjában is. Írj egy e-mail címet és küldök képeket mindkettőről.
Üdv.:Évuska

# 15337
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#224526 Üzenet linkje2014-09-15 14:27:28  Idézet innen: #224509

Aure1ius írta:
kevés az 1 hét, túl sok látnivaló van Sithonián és még Sartin belül is


Itt a strandokra gondolsz, vagy mi ez a túl sok látnivaló? Tudnál párat mondani?

# 15338
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Bakoséva
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#224566 Üzenet linkje2014-09-18 10:09:33 

Kedves Fórumozók!
Segítséget kérnék. Aki volt az idén Ibusz által a Sarti Beach Aparmanhotelben kérem írja meg, hogy ezek az apartmanok milyen állapotban vannak. Kívülről jól néznek ki, de belülről nem láttuk. Állítólag az Ibusz felújította ezeket az apartmanokat. Ha jó állapotúak, jövőre ide mennénk 8-an.
Előre is köszi: Éva

# 15339
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Jujo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
51 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#224578 Üzenet linkje2014-09-18 15:11:59  Válasz a #224566. hsz-ra Előzmény #224566

Kedves Éva!
Bár mi nem voltunk itt, de amit a facebook csoportban olvastam róla elég ahhoz, hogy óva intselek ettől az apartmantól.
Másolom neked egy idén ott nyaraló hölgy véleményét (ő képeket is mellékelt).
"Július 5 -én érkeztünk meg Sartiba, a Sarti Beach Hotelbe! A mellékelt képek nem adják pontosan vissza azt a döbbenetes látványt, ami ott minket fogadott! Ebbe az apartmanba természetesen nem töltöttünk el egyetlen éjszakát sem, azonnal másik szállást kerestünk, de elhatároztuk, nem maradhat ennyiben! Nemtetszésünket mindenképpen szerettük volna írásba foglaltatni, de a tulaj is, a kinti idegenvezető és az iroda is elzárkózott! Ekkor hívtuk ki a Túrisztikai Rendőrséget! Együtt mentünk át a Sarti Beach Hotelbe, a 8-as szobába (ez lett volna a miénk). Ekkor ért a következő döbbenet! A szombat óta eltelt időben sikerült az apartmanunkat úgy-ahogy, de kissé helyrepofozni! Mondom csak úgy ahogy, mert az továbbra is gusztustalan és elviselhetetlen maradt! A hivatalos szerv megérkezése, és a problémánk felvázolása után úgy éreztem, itt bizony nekünk nehéz dolgunk lesz! Az egész Sarti Beach hotel és főként a 8-as apartman szemrevételezése után az ő arcukra is kiült a döbbenet! Felvették az adatainkat címmel, telefonszámmal együtt és azt ígérték, megteszik a megfelelő lépéseket! Egyelőre itt tart a dolog! Most bizakodunk! Közben Magyarországról is felhívott a Dias iroda, kártérítést ígértek! Ma már kirándulni is elmentünk, kezd nyaralás feeling-je lenni a dolognak!"
Ezután többen jöttek még rossz tapasztalattal.
Nyilván tartva a következményektől, valamennyire (amennyire szezonban lehet) helyrepofozták, de én nem kockáztatnék...
Üdv:
Jujó

# 15340
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Bakoséva
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#224579 Üzenet linkje2014-09-18 15:48:00 

Kedves Jujó!
Mi a nyáron aug. 23-tól itt nyaraltunk a Sarti Beach Apartmanhotelben.Írtam is erről egy rövid beszámolót. Először a földszinten, majd abban a bizonyos 8-as apartmanban voltunk.
Ki volt festve, a bejárati ajtó is,új ruhaszárító, a konyhában az a csúnya asztal volt, de a teraszon egy vadiúj és nagyobb asztal, amit mi gyorsan át is cseréltünk. Tehát amiket föltettek a közösségi oldalra, abból szinte minden korrigálva lett. Mi már 2011-ben is nyaraltunk itt és nekünk a környezet bejött, meg akkor az apartman is. Most sem volt bajunk, de alapvetően ráférne egy nagyobb felújítás az egész épületre. Azért kérdeztem az Ibuszos utasokat, mert a kinti idegenvezető mondta, mikor jöttünk el, hogy állítólag az Ibusz saját költségen felújította az1-től 6-ig számú apartmanokat és azok szépek. A medence is tiszta volt és állandóan ment a vízforgató. Mi hatan voltunk,- a család- és mi szeretünk a bech részen lakni, de nem kintebb, mert az már messze van. A meg a kert is nagy és gondozott. Mivel jövőre a pici unokánk is jönne és a víz itt nagyon jó a kicsiknek, ezért szeretnénk erre a részre menni. No meg nem mindegy, hogy a 4 fős apartmanok 2 szobásak, vagy csak 1 háló van és a másik 2 főnek a nappaliban kell aludni, ahol a főzőrész is van és átmászkálnak rajtuk. Itt a konyha is akkora, hogy hatan le tudtunk ülni reggelizni és vacsorázni, vagy kártyázni.
Üdv: Éva

# 15341
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#224580 Üzenet linkje2014-09-18 16:30:45 

Halljatok en nem tudom mi van itt Sartin, de az elmult 4 napban a napot nem igen lehetett latni, helyette eső,szel es rengeteg felhő. :S
# 15342
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Haru
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#224581 Üzenet linkje2014-09-18 17:26:37 

Sziasztok!

Nyaralási lehetőség Görögországban!
1 hét görögországi nyaralás Sartiban, 50 méterre a tengerparttól 2 fő részére félpanziós ellátással 50 000 forintért. A szoba pótágyas, így akár egy harmadik személy elhelyezése is lehetséges (ez esetben az ő szállása ingyenes, természetesen ellátás nélkül). Időpont: 2014. szeptember 27-október 4-ig. Az apartmanban hűtő, mikro, zuhanyzó, TV és WIFI található. Az ár az idegenforgalmi adót tartalmazza. Utazás egyénileg.
Érd.: katalin.szatmari@gmail.com

# 15343
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#224583 Üzenet linkje2014-09-18 21:38:31 

Hú néztem én is a web kamerán, katasztrófális az időjárás. 3 áve 40 fokban voltunk szeptemberben.
Idén pedig augusztus 29-tpl és akkor még jó idő volt.
Ez nem jellemző, de megkergult az idojaras Görögorszagban is. Sajnalom nagyon. icon_sad.gif icon_sad.gif

# 15344
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Velasquez
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
38 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#224601 Üzenet linkje2014-09-20 20:14:53 

# 15345
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Lililuca
Törzstag
Törzstag
616 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#224621 Üzenet linkje2014-09-22 09:30:48 

Szerintetek melyik a legmegbízhatòbb időjàràs előrejelző oldal?accuweather,Weatheronline?A kettő tök màst mutat a jövőhètre....
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 1022 1023 1024 ... 1105 1106 1107   >


Copyright © 2003-2024 Hellasz.hu