Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 7696
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Unic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
462 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#224909 Üzenet linkje2014-10-08 18:36:27 

Molli igazad van. Ma érkeztem haza. A Limonia földszinti szobájába voltam.Leírhatom én még ilyen tágas apartmanba az életbe nem voltam. Maga az apartman szobája 8 méter hosszu volt + a fürdőszoba ahol nem zuhany hanem kád volt. Írnom se kell a fürdő is sokkal nagyobb és szebb volt mint egy átlagos apartman.
Kedden a tájékoztató után ugy döntöttem szerdán bemegyek a piacra mert ott lehet a legolcsobban a gyümölcsöt és a többit a Lidlbe vásárolni. Csütörtökön Athén. Mivel tavaly végig kísértem a csoportot így az Akropolisz után elmentem az Agorába majd az Akropolisz muzeumba és a Dionüszosz színház, Olümposzi Zeusz illetve a Hadrianusz kapu után csatlakoztam a csoporthoz. Leíratom ezzel a kirándulásal Athénbol megint megismertem olyan odalát ahol még nem voltam. Péntekre rossz időt jósoltak amikor még vasárnap itthon néztem ezért Hydrát terveztem be. De a tájákoztató után vátoztattam rajta félve az esetleges vihartol ezért megismételtem a Epidavros, Mükéné, Napflion kirándulást. Szombaton mint az addigi napokon is meleg volt olyan 26-27 fokkal. Annyi volt a változás szombaton már néha felhők takarták a napot de ettől függetlenül a víz meleg volt. Dlelőtt piac délután strand.Általában elsétáltam az Elektra előtti parthoz. Egy részről itt voltak ismerősök köztük JIstán is a fórumról aki szerintem az ő oldalárol is leírja élményeit ha feljön. A másik részről a Limóniánál elég sok vol ta csónak. Besétálva a köteleket, köveket kerülgettem. Gondolom szezonkor ennyi ne volt itt....
Vasárnap teljesen beborult az ég. Hűvösebb lett. Ezen a napon csak kimentem a legközelebbi tenger részhez az apartmantól és úsztam egyet. Délután kaptunk egy fél órás esőt. Hétfőn szintén olyan 20-22 fok volt és nagyon szomorú komor sötétedős idő. Ettől függetlenül mi fürödtünk. A többiek inkább dél környékén én megebédelve délután. Természetesen tegnap kisütött a nap és 27 fokos melegbe vártuk a busz indulását.
Mindenki aki szereti a nem nagy tömegű tengerpartot illetve magát a tengert annak ajánlom az utolsó csoportokat. Volt nem egy nap több 10-100 méterbe egyedül voltunk senki a vízbe. Mások sétálgattak hosszu nadrágba, kabátokba nem egy ember illetve sétálgattak rövid ujjúkba minket egyáltalán nem zavartak a strandolásunkba icon_smile.gif

# 7697
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Molli
Aktív fórumos
Aktív fórumos
146 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#224911 Üzenet linkje2014-10-09 09:46:13  Válasz a #224909. hsz-ra Előzmény #224909

Szia Unic! Köszönöm, hogy írtál, jó volt újra hallani egy kicsit Toloról.Egyszer elmennék én is így utószezonban, tényleg nagyon jó lehet, egy kicsit álmoskás, őszies, nyugis. Mi is voltunk még augusztusban és azóta is minden nap eszembe jut, nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. Én nem tudom, mi varázsolt el annyira, de sikerült. Mégpedig annyira, hogy jövőre ez lesz az egyik uticél, mert van még egy, így nagyon nehéz lesz dönteni. Azért nem sajnálom magam úgy igazán, mert ez legyen a legnagyobb gondom! Nem írtál az irodás lányokról, jól van mindenki? Várom JIstván beszámolóját is, kíváncsi vagyok arra is nagyon!
Köszi még egyszer, és most már jó munkát kívánhatok azt hiszem, vagy mész még valamerre?
Üdv/Molli

# 7698
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Jistvan
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#224918 Üzenet linkje2014-10-09 19:29:59 

Kedves fórumosok!Szia Unic! Ne haragudj de először Unicnak köszönöm,hogy meg ismertelek Te voltál a mindenki jó szava !
Élmények :Életem legszebb és legjobb hete volt .Azt mondják az okosok Romát látni és megszeretni egy pillanat ez Tolora még jobban érvényes.Azoknak ajánlom akik nyugalomra, pihenésre, szórakozásra,jó kajákra,kedves görög emberekre,tisztaságra és természetesen a csodálatos tengerre,mely csodásan tiszta. Mi a Téthis apartmanban voltunk nem olyan mint egy luxus szálló de szép tiszta volt meleg víz az ingadozott én meg voltam elégedve vele soha rosszabbat. Jövőre tudom,hogy hova megyek.Most csak ennyit. ha van kérdés szívesen válaszolok. Ui: Lefelé Szegedről 17 óra vissza felé 23 de Tolo mindent kárpótolt a pilóták tették a dolgukat probléma mentessen haza hoztak.Ha tudok majd képeket teszek fel.

# 7699
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Unic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
462 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#224923 Üzenet linkje2014-10-09 23:47:46 

Köszönöm István hasonlóan nagyon jó társaság jött össze. Már a jövő év van tervezve és ismét Tolo lesz besorolva de másképpen és picit más időpontban.
Molli elsősorba Ritával és Ágival voltunk kapcsolatba. Mind a ketten tüneményes és fantasztikus idegen vezetők. Ezt mai köszönő levelembe az irodával is közöltem.
Azért egy mondatot elfelejtettem. Senki ne menjen Toloba aki fázékony mert bizony az utolsó héten voltak olyan napok a környékünket leszámítva egész Tolo tengerében /nagystrandtol a kikötőig/ csak mi és pár ember akiket kényelmesen meg lehetett számolni voltak a vízbe. Tulajdonképpen nem is értettem miért nincsenek a nyaralok kint és uszkálnak mert a víz meleg volt /miután az ember megszokta/ igaz sok embert a parton látunk sétálni kabátba de ettől függetlenül nagyon jó volt. Ha bele gondolok tegnap este téli kabátba voltam kint 3 nappal előtte meg a tengerbe uszkáltam.... icon_smile.gif Hiába ez van.

# 7700
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Butyike63
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#224933 Üzenet linkje2014-10-10 13:55:07 

Sziasztok! Mi is szerdán érkeztünk haza Tolóból. Kicsit féltünk az utolsó turnustól, de egyáltalán nem bántuk meg! Amúgy sem szeretjük a tömeget, ez így teljesen jó volt és nagyon sok szépet láttunk. A Limonia 2. emeletén laktunk, fenséges kilátás nyílt a tengerre és a hegyekre az erkélyről. Fürdőkádas fürdőszoba! icon_smile.gif
A "kicsi" kikötői strandig mentünk csak el, ez nekünk tökéletesen megfelelt.
Kicsit fárasztó volt, hogy egymás utáni napokon volt Athén és Hydra, de megérte a sok szép látnivaló. Nekem Athénban az őrségváltás tetszett nagyon! Visszafelé megálltunk a Korinthosi- csatornánál. Az időjárás pont megfelelő volt kirándulásokhoz, mondjuk utolsó nap lehetett volna pár fokkal melegebb és naposabb, de legalább pihentünk is. Szombaton Tolot jártuk be, felmentünk a kék templomhoz, majd a város másik végénél a "félszigetre" aminek most nem jut eszembe a neve, de ott is megmásztuk a romokat és ámuldoztunk. Vasárnap Napflio, nem vállaltuk be a rengeteg lépcsőfokot felfelé a Palamidi- erődbe, 5 euróért felvitt a busz. Lélegzetelállító innen a környék. Egy pici eső elkapott minket, de pont be tudtunk húzódni egy "kapu" alá, így nem áztunk meg. Lefelé gyalogosan, így már nem volt olyan vészes. A város is gyönyörű, és isteni finomat ebédeltünk.
Toloban a Tsiros gyrosa tényleg finom, ettünk még a Panoráma Étteremben a kanyarban, meg az Ambrosiában, valamint azzal szemben is egyszer, mert az Ambrosia nem volt nyitva. Az emberek mindenhol nagyon kedvesek, aranyosak voltak velünk (pláne ha pár görög szót is szóltunk hozzájuk) egyetlenegy zöldséges bácsi volt nagyon mogorva, kikopogott az ablakon és kiabált, amikor megfogtam a szőlőt, ijedtembe vissza is tettem rögtön, és nem is mentünk oda többet. icon_smile.gif
Egyszóval nagyon nagy élmény volt, a Limoniát csak ajánlani tudom, és ne féljetek az ősztől!

# 7701
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Molli
Aktív fórumos
Aktív fórumos
146 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#224936 Üzenet linkje2014-10-10 18:17:14 

Kedves Unic, Jistván és Bügyike!

Köszi mindenkinek a kis beszámolókat, jó volt olvasni, megint kevesebb van pár nappal.
Most már többé-kevésbé biztos, hogy jövőre mi is Toloba megyünk, van még ott látnivaló nekünk bőven! Látta esetleg valaki az Aeolusos Bellos apartmant? ott lehet szerintem az iroda környékén, egy kicsit feljebb?

Unic, Te tényleg fantasztikus vagy, így ismeretlenül is!
Jistván, jól gondolom, hogy ti nem a 2.emelet 5-ös szobában voltatok? Örülök, hogy Nektek is jól sikerült minden, és hogy visszamentek Ti is Tolóba!
Bütyike, köszi Neked is, jó volt olvasni a sok kalandot. A múltkor volt egy TV műsor, egy fiatal pár keresett lakást Athénban, és sok ismerős épületet láttunk, meg utcákat, és mondtuk, hogy mi is ott voltunk, és ezt is láttuk, meg azt is, szóval jó érzés volt. Nafplio meg a másik kedvencünk volt, oda biztosan át fogunk menni egy párszor jövőre is.

És már csak cca. 300 nap, és megyünk!!!!!!!!!!!Üdv/Molli

# 7702
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Molli
Aktív fórumos
Aktív fórumos
146 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#224937 Üzenet linkje2014-10-10 18:18:40 

Bocsánat, Butyike63, elírtam icon_redface.gif
# 7703
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
AgniTolo
Törzstag
Törzstag
661 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#225055 Üzenet linkje2014-10-20 19:56:47  Válasz a #224911. hsz-ra Előzmény #224911

Szia Molli! Koszonjuk a kedves erdeklodest!!! Jol vagyunk. icon_biggrin.gif icon_sad.gif Ennek a nyari szezonnak is vege... sok es sokfele esemeny volt ezen a nyaron is. Tolo es mi is szeretettel varunk mindenkit jovore is. Toloban meg mindig nyar van, akar most is lehet(ne) furdeni a tengerben...





# 7704
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Jistvan
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#225057 Üzenet linkje2014-10-20 22:36:59 

Kedves Ági és Rita! Mi is csodásan éreztük magunkat és hogy újra láthassuk Önöket már lefoglaltam jövő szeptemberére az utat Köszönünk mindent .
Juhász István Miskolcról

# 7705
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Rep
Aktív fórumos
Aktív fórumos
216 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#225060 Üzenet linkje2014-10-21 07:04:14 

Kedves Jistván!

Már tudtál vhol foglalni? Már mi is várjuk az Apollonnál,mikor dobják be az árlistákat.

# 7706
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Molli
Aktív fórumos
Aktív fórumos
146 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#225061 Üzenet linkje2014-10-21 09:30:03  Válasz a #225055. hsz-ra Előzmény #225055

Szia Ági,
tudod, Szentendréről érdeklődtem! Jó, hogy sikeresen lezárult a szezon, lehet pihenni icon_smile.gif
és a mi szívünket pedig egy kicsit fájdítani a fürdési lehetőségekkel stb., stb. Kérlek, nézz be ide a fórumra sűrübben, jó "hallani" a híreket. És jövőre megyünk!!!!!!!!!!!
Üdv/Edit

# 7707
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Molli
Aktív fórumos
Aktív fórumos
146 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#225193 Üzenet linkje2014-11-08 10:55:30 

Sziasztok
Ha volt valaki közületek a Bellos vagy az Akrotopi apartmanban, írna róla egy pár szót (nagyság, felszerelés, stb.)? Ami a neten található, már elolvastam, személyes tapasztalat érdekelne!
Köszönöm/Molli

# 7708
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#225617 Üzenet linkje2014-12-11 13:43:54 










# 7709
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Scobbyka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
74 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#225639 Üzenet linkje2014-12-14 16:07:31 

Hmm! Szuper képek, a neten találtad őket? (az első a jobb sarokban lévő felirat miatt gyanús) Vagy saját készítésűek? Mikor készültek ha sajátok?
# 7710
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
AGICA2
Törzstag
Törzstag
674 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#225727 Üzenet linkje2014-12-22 09:21:00 

Végre kijött az Apollonos árlista, szeretnék ma foglalni. Szerintetek Elektra Hotel vagy Limonia Apartman? Megéri az Elektra azt a pénzt amivel drágább? Bizonytalan vagyok....
Illetve valaki próbálkozott már az első turnussal Tolon?

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 513 514 515 ... 536 537 538   >


Copyright © 2003-2024 Hellasz.hu