Nagyon is várjuk már az indulást.
Már csak pár apróság beszerzése van hátra és összeállt minden. Ami meg itthon marad azt majd pótoljuk.
Jut eszembe... Ahogy olvastam a hozzászólásokat nem tudtam eldönteni, hogy a Grigoris Sarti szélén található vagy "középen"... Tudnál ebben segíteni?
Elvileg csak két szervezett programon fogunk részt venni a többi nap édes pihenéssel / lustálkodással fog telni.
Köszönöm a jókívánságokat.
Szia B747!
A Grigoris az ófalu és Sarti beach között,vagyis igen,középen
van.Mi elötte mindig az ófaluban foglaltunk szállást,de tavaly már
csak ide volt hely.Nem bántuk meg,nekünk nagyon bejött.Legközelebb
már csak erre a részre mennénk.Közel van minden,pékség,kisbolt,
tengerpart.Este vacsi után,pedig jól jön az a pár perces séta.
Melyik fakultatívot néztétek ki?
Üdv:Beszter
Köszi az infót.
A foglalásunk is egy 'már csak ide van hely' következménye. Igazából ezt követôen kezdtem utánanézni, hogy hova is kaptunk szállást... Mondanom se kell elôször rendesen megijedtem, hogy hol is fogunk lakni, de aztán úgy voltam vele hogy elvileg a szálláson leszünk a legkevesebbet, s csak nem lesz olyan rossz ami ránk vár.... Rutintalanul addig halogattuk a döntést míg majdnem elfogyott az összes szálláslehetôség a szabink idejére.
Az esti sétákat pedig nagyon szeretjük.
Fakultatívak? Kalóztúra van befizetve. Kíváncsian várom milyen lesz s közben izgulok rendesen mert nem tudok úszni... Ezen kívül pedig szeretnénk elmenni a Meteorákhoz.
A Meteórák nagyon szép hely, viszont fakultatív programban kicsit messze van sajnos Sartitól, célszerű többször átgondolni ezt a programot. 5-6 órás a busz út oda és 5-6 óra vissza is. Hajnali indulás és este 10-11es érkezés. Sajnos az egész nap utazás
A mi szállásunk is "középen" volt (Jannis: Hanna haussal sréhen), és tuti, hogy máskor is csak ide mennénk!
Az ófalu "nyüzsgésétől" távol, de mégis közel minden ami kell. Sartin igazából nem érzékeltünk nagy távolságokat. Esténként szuper kis sétákat tettünk, nappal pedig a sekélyebb részek felé mentünk főként a gyerekek miatt, de ez pont így volt jó.
Érték: nálunk is volt, nem ikevés, de mindössze csak annyit tettünk, hogy a szálláson elraktuk szem elöl, partra pedig a kisebb gépet vittük.
Kalóztúra: mi is voltunk, és nagyon tetszett! Én sem tudok úszni, de általában egész kimennek a hajóval a partig, ahol már leér a lábad, illetve ha kérsz adnak mentőmellényt, és azzal biztonságban tudsz lubickolni mélyebb vízben is!
Meteorák tényleg messze van, nekünk eszünkbe sem jutott, majd talán egyszer, ha közelebb leszünk.
A több órás utazással töltött időben érdemesebb más, közelebbi klassz helyet felkeresni.
Busz: mi is most voltunk először ilyen hosszú távon, de 2 tíz évessel is egész gyorsan eltelt, pedig aztán nem kicsi kerülőben volt részünk.....
Kellemes készülődést, majd gyönyörű nyaralást kívánok!
Szia Betsy!
Mi nem utaztunk még velük,Apollonos törzsutasok vagyunk,de láttuk a buszaikat .Korrektnek tűnő emelt szintű,illetve megvették a Romcar Kft-től /ők utaztatják az Apollon utasait/ a zöld Neoplan emeletes buszát ,azzal a busszal sokszor mentünk,az kényelmes.Nézz rá az Ikarosz honlapjára,hátha látsz képeket.
Sziasztok!
Bizony-bizony a Meteorák nagyon messze vannak.
Mi 2003-ban megjártuk Sartiról.Nem azt mondom,hogy nem
érte meg elmenni,mert valami lenyűgöző,de inkább Paraliáról
kellett volna 2 évvel később.
A Kalóztúrán mi 4 éve voltunk.Nekünk tetszett,de elég punnyadt
társaságot fogtunk ki.Kislétszámmal megy,ment a túra.Nem tudom
a Sofia csak bulihajó,vagy ezzel is mennek ezek a túrák?
Tavaly a Sithonos Blue Lagoon pedig nagyon bejött!
De persze mint mindig elmondjuk,ahányan vagyunk,annyifélék.
Mindenkinek más jön be és a hajótúráknál tényleg társaság függő is.
Sziasztok. Augusztus21-szeptember 6 között megyünk a Stellitsába. Nem az apartmanról kérek infót mert arról már kaptam. A fakultatív kirándulásokról szeretnék információt kapni hely, idő, nap és ami a legfontosabb az adott kirándulás árai. Elsősorban olyanok infóját kérem akik az idei friss árakról tudnának informálni. Itt vagy privátban. Köszönöm.
Sziasztok! Mi tegnap érkeztünk haza Sarti-ból minden nagyon jó volt. Kifele kicsit lassabban érkeztünk meg mert Belgrád környékén a terelések miatt bedugult a forgalom 12-kor érkeztünk,de vissza már nagyon gyorsan jöttek a buszok reggel 4 óra 20 perckorkor voltunk a virágpiacon.
A szállásunk a grigorisban volt nekünk nagyon bejött nem nagyon volt senkinek se kedve hazajönni. A tenger nagyon kellemes volt a kaják fantasztikusak és teljesen reális az áruk is szerintem. A boltok árai mint itthon kb. Mi nekünk befizetett programjaink nem voltak mert mi most csak pihenne és a környék bebarangolására volt időnk.Külön köszönet minden hasznos segítségért Borka Andinak és azoknak akik még megosztották tapasztalatukat itt a fórumon. Aki valamire kíváncsi szívesen segítek ha tudok!
Lecso06