Szia Bea!
Mi Szegedrõl indulunk junius 16. án Zaharula ap. ba autóval. A turnus 17. tõl 7 éjszaka, de szeretnénk még 3 napot maradni ,tehát összesen 10 nap. Igy lefoglalni nem lehetett a turnusok hét naposak.
Van e lehetõség arra ,hogy megtóldjuk, vagy találunk máshol szállást?
Esetleg Te tudsz ott majd ebben segíteni?
A múlt évben Halkidikin Toroniban voltunk , ott a tulaj adott egy másik szobát , igy tudtunk még maradni! Rendes volt /Sakis apartman/
Szia! pithon
A klímát nálunk mindig csak a helyszínen lehet és kell fizetni. Ez tavaly 4-5 euro volt/nap. Az, hogy éppen kinek kell fizetni, az változó. A legtöbb esetben nálunk, bent az irodában van a távirányító. A lényeg, hogy csak 7 éjszakára lehet igényelni a légkondit, és adott szobából egy vkinek az útlevelét le kell adnia nálunk. Mi odaadjuk a távirányítót, majd mikor indulás elõtt visszakapjuk a távirányítót akkor visszajár. Addig széfben van, nyugalom!
Az El Greco-ban ott lakik a tulajdonos az elsõn. Idõs néni, de nagyon kedves, segítõkész. Az El Grecoval egybe épült szomszédos ház pedig a lányáé. Õk így családilag "üzemelnek" és takarítanak. 12 szoba van, ezt figyelembe kell venni.
Mivel fõszezonon kívül jöttök még, így nagy valószínûséggel tudok segíteni. De legalábbis megpróbáljuk! Mivel a Zaharoulába jöttök, akkor úgyis az Evi Tourshoz tartoztok majd kint. Bejöttök, és megbeszéljük. A görög irodának nagyon sok háza van Nei Poriban, és a fel nem töltöttek kiadhatóak néhány napra is. Arra, hogy a szobátokban maradjatok, én nem látok sok esélyt. Úgy emlékeszem, 5 szoba van összesen a házban, és szinte biztos hogy azt folyamatosan meg is tölti az Apollon. De ha a költözés nem gond, akkor próbálunk segíteni. Csak elõtte 1-2 nappal azért keressetek meg! Majdnem szemben lesz veletek az iroda!
Bea!
Köszi a gyors válaszod! Igaz , hogy elõ szezon ,de átmegy a fõ szezonba a hosszabbítással. De gondolom ez nem olyan vészes!
Mindenképpen megkeresünk ott! köszi! pithon
Kérdésem fõleg Beához ill.Nei Porit ismerõkhöz.Wi-Fi vagy egyéb kábel-
végzõdés a hazai kommunikációhoz.Vagy marad a rooming,esetleg
Neophon és társai.Ésszerûen gondolni kell a hosszabb lélegzetû,kárral vagy
sérûléssel járó eseményekre.Ki ,hogy csinálja,osszuk meg,gondolom
többünket érdekel.köszi
telefonos kommunikációra saját mobil roaminggal, illetve a vezetékes telefonok állnak rendelkezésre. Traffikokban, super marketek kasszájánál lehet venni különbözõ telefonkártyákat. Van a "bedugós" típus, 4 euróért. És van többféle olyan kártya, ahol kód használatával tudsz hazatelefonálni. A 3 euróssal több mint 50 percig beszélhetsz itthoni vonalas telefonnal a nap bármely szakában, mobilt hívni viszont csak 10-15 perc. Az új Hello kártyával pedig 30 percet tudsz.
Netre csatlakozni egy parti netkávézóban (Hollywood Cafe), az Olympic Beach hotel aljában, és a mi irodánk (Evi Tours) netezõ helyén (szemben a Dias házzal) lehet. A miénkez kártyát kell venni, és azzal a kóddal lehet használni.
Ha esetleg személyi sérüléssel járó baleset történik, akkor az orvos hívja fel a rendelõbõl a biztosítót, elküldi neki faxon a papírokat az adatokkal, és majd a biztosító fog felhívni benneteket, hogy ellenõrizze.
Ha az autóval van mûszaki probléma, az egyénileg intézendõ. Nei Poriban nincs autószerelõ, a legközelebbi kb 20 km.
Bea,
Köszi szépen az infót, ha már kérdeztem, csak egy utolsó "aggódó" kérdés.
Mi négyen megyünk (két felnõtt és két gyerek - 10,13), elvileg 3 ágyas a szoba de azt mondták, hogy elférünk négyen is (4 ágyas már nem volt). Én elhiszem, de azért mégis megkérdezném a véleményed, nem fogunk ott nyomorogni? Voltunk már Görögországban, tudjuk általában milyenek az apartmanok, csak az nem lenne jó, ha nyomorognánk. De ha elférünk, akkor minden KIRÁLY!
Szia Pithon.Mi is Jún.16.-án megyünk Nei Pori-ba.16-17 óra körül gondoltuk az indulást Pestrõl.Nem lenne kedvetek együtt menni?Talán biztonságosabb lenne.
Szia Bea.Én is köszönöm a sok infót. Elõször megyünk görögbe,de már sokat segítenek az írásaid,és persze nagyon sok kedves segítõkész utazó tapasztalata is.Köszi mindenkinek. 17.én jövünk a sotiria-ba,és a túró rudit mi sem felejtsük itthon.Addig is jó munkát neked és kellemes idõtöltést!!!
Az El Greco-ban a három ágyas szobákban 1 francia-, és egy szimpla ágy van. Eléggé változó a szoba-nagyság. Az elsõ emeleten lévõk kicsit kisebb alapterületûek, míg a 2.-3- emeleten lévõkben biztosan el fogtok majd férni. Nyomorogni nem hiszem hogy fogtok, de 3 ágyon négy embernek biztosan nem lesz túl tágas. A házban egyébként csak 2 darab 4 ágyas szoba van, úgyhogy elhiszem hogy hamar elkel.
Bea,
...nekem azt mondták, tesznek be egy ágyat....lehet hogy be kéne mennem az utazási irodába?
Nagyon köszönöm az információt. Egyébként nagyon szimpi, hogy a tulaj ott lakik, általában ez garanciát jelent.
Köszi
Csaba