Köszönöm szépen a sok jó és hasznos információt, nagyon sokat segítettél vele. Abból amit leírtál és amit az utazási irodában mondtak, úgy sejtem, hogy mi is abban az apartmanban leszünk.
Még három nap és indulás... most már nagyon szeretnék ott lenni. Holnap még délig dolgozom és utána ezzerrel állunk neki a pakolásnak, ma még volt egy hosszabb ügyintézõs napom, mindenet eintéztem még nyaralás elõtt, hogy kint már tényleg semmi másra ne kelljen koncentrálni, mint a pihenésre és a tengerre.
Kedves Csajszy!
Ha megjöttünk majd jelentkezem és mindent részletesen elmesélek! Utána meg majd egy kicsit irigyellek, hogy Te még az út elõtt vagy...
Sziasztok!Járt már valaki Rodoszon a fõvárosban az EL-GRECO apt. szállóban amióta félpanziós lett?i négy éve még reggelivel foglaltuk,arra és a szállodára nem volt panaszunk.Most a vacsora minõségére lennék kíváncsi,ui.az ut.ir(5Kont)honlapja dicshimnuszokat zengedez minderrõl,és ez egy kicsit gyanakvóvá tett.Elõre is köszi és mindenkinek jó nyaralást kívánunk!
Nei Poriban szerintem nincs ilyen veszélyes medúza. Mi csak egészen kicsikkel találkoztunk, annak a csípése egy csaláncsípéshez hasonlítható.
Nyugi!!!!!!!!!!!!
Szín: ernyõje halványsárga, áttetszõ szélén kék apró peremlebenyekkel
Az Adrián a tengeri áramlatok tömegével hordozhatják õket. Karjai hosszanti irányban összenõttek, és csak kicsi nyílások maradtak az összenövés mentén, melyen keresztül fogyassza el apró táplálékait. Nagyobb halak elfogyasztásakor azokat emésztõnedvével feloldja, és felszívja.
Én még csak néhány tíz db.-ból álló csapattal találkoztam (nem Nei Poriban !), melyeknek átmérõje csak 20-30 cm volt. Csalánmérgük nem túl erõs, csípésük a csaláncsípéshez hasonló. (ezt viszont nem próbáltam).
erre, erre köszönöm , hogy én miért nem tudtam felrakni... na mindegy !!!
a lényeg , hogy ezt Nei Poriban csináltam !!! csak mert a múltkor vita volt ,hogy most van vagy nincs medúza. és elég nagy volt... mondjuk igaz nem közvetlenül a parton volt, hanem kicsit beljebb...
vannak még jobb képek az albumomban! (azok nem Nei-ben készültek)