Hydra
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : A Száróni-öböl szigetei
Hozzászóló Üzenet
# 61
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81995 Üzenet linkje2008-09-26 11:37:17 

Akkor igéretemhez híven elkezdem a Hydra-s út leírását illetve szeretnék inkább képeket mutatni kis leírással hozzá

Keddi hajóval mentünk 16-án

Indulás Toloból

Sajnos nem a Mantalénával mentünk így csomagokkal nem mentünk fel a fenti kisebb fedélzetre

Megérkezve Hydrára Melinda útmutatásai alapján felmentünk a kikötõbõl nyiló a 2. vagy 3. utcán ott rákérdeztem egy boltosnál, merre van a szállás õ elmondta hogy 3 három utcával késõbb megtaláljuk.
Aki már járt Hydrán az tudja, hogy nem egyszerû keresztben a kis utcácskákon átvergõdni, de mi úgy gondoltuk nem megyünk vissza a kikötõbe hanem felül átvágunk, ez bizonyos nehézségek után sikerült is kijutva egy utcára parakaloztam egy kicsit a vendéglõ pincérjénél és mikor odajött kérdem, hogy merre van a Botsis erre rámutatott a lefele eggyel lejebb lévõ házra és tényleg az volt az abban a pillanatban ismertem fel P

Vele szemben és szinte minden irányban is vendéglõk és hangulatos utca lefelé.

# 62
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81997 Üzenet linkje2008-09-26 11:58:41 

Belépve egy fiatal szõke kicsit flegmának tûnõ hölgy fogadott akinek próbáltam elmagyarázni, hogy ide foglaltunk szállást.
Nem teljesen értette és nem tûnt jobbnak az angolja mint az enyém.
Állandóan telefon után kapdosott mikor elérte, rögtön tárcsázott vkit majd a fülemhez nyomta a kagylót

Na akkor egybõl sistergést halottam majd valaki megszólalt.
Lényeg Botsis úrral kellett angolul beszélgetnem úgy, hogy minden második mondat súgás volt.

Végre sikerült megbeszélni, hogy a szobánk fél óra múlva kész oké akkor addig maradnak a csomagok dumáltam meg a csajjal addig irány körbenézni

Egybõl arra gondoltam, hogy akkor erre a fogadtatásra válaszul kipróbálom az egyik ágyút a parton kinéztem ezt a hajót aztán becéloztam

De hogys rövidítsek szerencsére félórás sétánk során összefutottunk egyik kedves Tolós idegenvezetõnkel aki segítségével sikerült elrendezni a dolgokat és miután neki is "felajánlották" a telefonálás lehetõségét Botsis úrral :-)elrendezõdtek a dolgok és végre elfoglalhattuk a szobát a 2. emeleten

Rögtön az erkélyre kilépve jobbra és balra nézve ezt láttuk

Így megszünt a fosás attól, hogy nem tengerre nézõ szobát kapunk.

Egy kis evés is ivás után felkerekedtünk bejárni a várost, nagy sietségben ide nem vittem fényképezõgépet, de ezekre a részekre másnap visszatértünk így még bõven lesznek róluk képek.

Akkor itt most térkép alapján leírom a programot

Aznap délután elõszõr a kikötõi strandra mentünk ottani rövid fürdés után irány kamini strandja
ami ez után a kikötõ után jön rögtön

Innen visszatérve kis pihenés után jött ellenkezõ irányban Mandraki amit az útleírás 17 perces útnak jelöl, de inkább 47 perces volt legalább szintén a sziget partvonala mentén szebbnél szebb helyekkel.

# 63
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82000 Üzenet linkje2008-09-26 12:03:55 

Elnézést vmiért nem akarta elküldeni a hozzászólást aztán meg négyszer küldte el
megkérnék egy moderátort hogy az ismétlõdéseket törölje

köszi

# 64
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82002 Üzenet linkje2008-09-26 12:35:30 

A Spilia és Hydronetta és Avlaki strandról most nem teszek be képeket egyrészt mert ott most nemis készültek csak az elõbbin tavaly másrészt aki hajóval megy pár órára és fürdik Hydra-n az nagy valószínûséggel ezeken a strandokon teszi

Én igazából a barlangba való beúszást szerettem volna itt kipróbálni ami tavaly elmaradt, de ennél sokkal jobb strandok vannak Hydra-n ennek a kikötõhöz való közelsége illetve a barlang a különlegessége.

Igazából az igazi Spilia ez (Spilia Cafe Weboldaláról)

Én meg itt fürödtem kicsit ez után (nem saját képek)

Ezután szinte rögtön következik a másik két strand azokon most nem fürödtünk elsõ nap a cél Kamini volt bár akkor még nem tudtam icon_smile.gif

# 65
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82108 Üzenet linkje2008-09-29 11:37:53 

A délutáni túra képei, cél Mandraki után lévő bástya

# 66
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82109 Üzenet linkje2008-09-29 11:49:21 

Útmenti képek

Itt már látszik a bástya túloldalt illetve a beach első része

# 67
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82110 Üzenet linkje2008-09-29 11:58:04 

A tulajdonképpeni hotel strandja a kis buggalókkal és saját étteremmel

Visszanézva egy kép és a naplemente

# 68
Bridzs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
389 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82111 Üzenet linkje2008-09-29 12:08:38 

Breki ez fantasztikus lehetett, naon tetszik...kérünk még képeket:-)
# 69
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82112 Üzenet linkje2008-09-29 12:13:42 

Még űtközben egy halas szépen megterítve icon_smile.gif

Ideág mentünk, de látható, hogy az út még folytatódik körbe a part körül, de mivel már kezdett sötétedni visszafordultunk. Igazából ide inkább vizitaxival járnak az sokkal gyorsabb, szente öt percenként láttunk egyet illetve motorcsónakokat elsuhanni. Magába a toronyba nem másztunk fel inkább felülről mutat jól távolról elég romos és meredek lett volna felmászni oda.

A visszafelé út képei, egy kápolna rögtön a parton (volt egy pár)

Ez már az esti Hydra, a fényképezőgépem esti fényben csak ilyen minőségre képes, de a lényeg látható talán.

# 70
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82113 Üzenet linkje2008-09-29 12:37:58  Válasz a #82111. hsz-ra Előzmény #82111

Én meg már azt hittem senkise olvassa icon_smile.gif

Ha van rá igény akkor holnap felteszem a következő napot, de az sokkal több kép.

Ezt az útleírás 17 percesnek írta azt pedig másfél órásnak szval fürdésekkel együtt egy egész nap volt elérni Vlychost illetve ezen a képen látható kis szigetekig elmentünk még utánna

Ott volt egy kis hajókikötő amire fel volt írva, hogy óránként jön a hajó
de mi ezt nem vártuk meg, hanem a térképtől kicsit eltérően szintén a parton, de többször fürödve útközben jöttünk vissza.

# 71
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82114 Üzenet linkje2008-09-29 12:39:00 

Ja a Hydrás képed javítását megkaptad?
# 72
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82117 Üzenet linkje2008-09-29 12:45:15 

Szia Breki1!

Irigyellek a kitartásodért, az elszántságodért, az energiádért; egy szóval: a korodért. icon_smile.gif icon_redface.gif Igyekeztem én is összekapni magam, amennyire tőlem tellett, s begyűjtöttem néhány szép emléket. icon_wink.gif icon_biggrin.gif

(Úgy látom a többiek - a nagy utazók - felszívódtak; én meg - no meg Te - "csak ülök és mesélek"... icon_rolleyes.gif icon_redface.gif )

# 73
Bridzs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
389 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82118 Üzenet linkje2008-09-29 12:59:38 

Igen megkaptam, de írtam is, köszönöm....

H.apci, szerintem nem szívódtak fel, csak csendben olvassák az élményeiteket, ti még pezsegtek, hiszen most jöttetek haza, nekem már azóta eltellt 2 hónap, úgy érzem már mintha ezer éve lett volna, de elhiheted jó olvasni amit írtok és nézni a jobbnál jobb képeket amiket feltesztek, így ezúton kérlek téged és Brekit is, hogy írjatok...mert én kíváncsi vagyok....

# 74
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82119 Üzenet linkje2008-09-29 13:00:41 

Szia

Nekem is sok minden miatt van okom irigykedni rád icon_smile.gif
Szeretnék én is olyan nagyokat utazni illetve olyan dolgokat végrehajtani amiket meséltél.

Nagyon jók a képek.
Elég sokat barangoltunk a városban a központi helyeket már elég jól ismertük nagyon sok utcát is bejártunk
széltében hosszában mégis tudtál újakat mutatni

A harmadik képen a kép közepén elvileg látszik a szállásunk illetve még talán az erkélyünk is.

Amúgy ezt a szállást neked köszönhetem, hiszen annó te ajánlottad a neten.

# 75
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82120 Üzenet linkje2008-09-29 13:02:27  Válasz a #82118. hsz-ra Előzmény #82118

Oké bocsi nagyon az emilre hagyatkoztam, hogy szól nekem, hogyha írnak, de akkor megnézem az iwiw-et
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : A Száróni-öböl szigetei
<   1 2 3 4 5 6 ... 19 20 21   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu