| Hozzászóló |
Üzenet |
# 76
Christee
 Törzstag 509 hozzászólás

Utazás véget ért Úticél: Athén |
#62304 Elküldve: 2008-05-21 22:07:56 Hozzászólás témája: |
Válasz Idézet |
|
Én néha még kölyök koromban beálltam a kapuba,és kaptam egy nagy orrost !Ez a legjobb emlékem !Persze én inkább mûvelni szeretem a sportokat,mint nézni,de van olyan sport amit még nézni is nagy élmény Nekem ilyen a röplabda _________________ Χριστινα
A lélek szabadon szárnyal,azzal és oda,akivel és ahová akar!
|
|
|
|
 |
# 77
bocsika
 Támogató 477 hozzászólás

Utazás véget ért Úticél: Bükfürdő |
#62444 Elküldve: 2008-05-22 17:08:13 Hozzászólás témája: |
Válasz Idézet |
|
Kiscsillag!
Örülök neki,hogy van még nõ aki így vélekedik a fociról.Az egész családom a focival foglalkozik.Aférjem a Budapesti Labdarúgó Szövetség fõtitkára,a Fiam játékvezetõ is,és jó magam is edzõsködtem nõi és gyermek csapatnál.Ha a torkom meggyógyul/mert sajnos torok gyulladásom van/ mi is ott leszünk a meccsen.
|
|
|
|
 |
# 78
Kiscsillag
 Aktív fórumos 274 hozzászólás

Nincs úticél beírva |
#62764 Elküldve: 2008-05-23 16:00:56 Hozzászólás témája: |
Válasz Idézet |
|
Bocsika!
El se hiszed mennyire örülök neked, végre nem vagyok egyedül! Gyertek ki torokgyulladással is, a végére szerintem nekem is az lesz! _________________ Ha én nem volnék, csak egy halom ruha heverne a padlón!
|
|
|
|
 |
# 79
bocsika
 Támogató 477 hozzászólás

#62780 Elküldve: 2008-05-23 18:30:17 Hozzászólás témája: |
Válasz Idézet |
|
kiscsillag!
Megyünk!!!!!!!!
|
|
|
|
 |
# 80
Kiscsillag

Nincs úticél beírva |
#62864 Elküldve: 2008-05-23 22:08:29 Hozzászólás témája: |
Válasz Idézet |
|
Az EB-n a görögöknek szurkoltam/szurkolok, de most a magyaroknak. Gondoltam arra is, hogy olyan helyre kéne menni a stadionban, ahol vannak görögök is és magyarok is...így mindig tudnék örülni! _________________ Ha én nem volnék, csak egy halom ruha heverne a padlón!
|
|
|
|
 |
# 81
Kiscsillag

Nincs úticél beírva |
#62866 Elküldve: 2008-05-23 22:09:19 Hozzászólás témája: |
Válasz Idézet |
|
Bár hiába a görögszeretet, az igazi mégiscsak az lenne, ha a magyarok nyernének! _________________ Ha én nem volnék, csak egy halom ruha heverne a padlón!
|
|
|
|
 |
# 82
bocsika
 Támogató 477 hozzászólás

#62994 Elküldve: 2008-05-25 11:23:23 Hozzászólás témája: |
Válasz Idézet |
|
Kiscsillag!
GYõztünk!!! Nagyon tetszett a meccs.Én a VII-es szektorban ültem ahol a VIP páholy másik oldalán a görögök voltak de nagyon kevesen. A jó öreg Jorgosz a Dias Zeusz iroda tulaja is ott volt.Nem volt felhõtlen az örömük de,azért megtapsolták a magyarokat.Neked hogy tetszett a mecss.
|
|
|
|
 |
# 83
Kiscsillag

Nincs úticél beírva |
#63189 Elküldve: 2008-05-26 15:19:03 Hozzászólás témája: |
Válasz Idézet |
|
Elképesztõ volt! El se akartam hinni, hogy tényleg nyertünk. Bár a remény még akkor is élt bennem, mikor az elsõ félidõben még a görögök vezettek. Aztán a második félidõ elejétõl már nem volt megállás! Én is lendületbe jöttem.
Ezek után ki kell jutnunk majd a következõ VB-re! _________________ Ha én nem volnék, csak egy halom ruha heverne a padlón!
|
|
|
|
 |
# 84
bocsika
 Támogató 477 hozzászólás

#63204 Elküldve: 2008-05-26 16:46:41 Hozzászólás témája: |
Válasz Idézet |
|
Kiscsillag!
Nagyon optimista vagy! Sajnos a focit nem csak lábbal játszák hanem fejben is ,és ehhez még nem nõttünk fel.De most is voltak szép pillanatai a meccsnek csak a mi fiaink nem nagyon birják a 45percet,és talán az is baj hogy egy szövetségi kapitány nagyon keveset találkozik a játékosokkal,a mostani össze állításban sem volt talán senki aki Magyar klubnál focizna.Nincs elég ideje arra ,hogy megismerje és ki próbálja a játékosokat.Ha kikap a csapat akkor mindíg a kapitány a hibás.Szoktam mondani,hogy a kuplerájban ami nem megy ott sem a madámot cserélik.De talán egyszer még mi is látunk Magyar vállogatottat legalább EB -én focizni.
|
|
|
|
 |
# 85
Kiscsillag

Nincs úticél beírva |
#63207 Elküldve: 2008-05-26 17:13:12 Hozzászólás témája: |
Válasz Idézet |
|
Azért mostanság már a magyarok is jobban teljesítenek a fociban, mint pár éve. Végre lehet látni egy kis esélyt arra, hogy kijussunk EB-re vagy VB-re. Vagy ha mégsem, akkor inkább legyek csak optimista, mint pesszimista! _________________ Ha én nem volnék, csak egy halom ruha heverne a padlón!
|
|
|
|
 |
# 86
Kiscsillag

Nincs úticél beírva |
#64336 Elküldve: 2008-06-02 10:46:55 Hozzászólás témája: |
Válasz Idézet |
|
Június 10-én lesz az elsõ görög meccs az EB-n! Oda esetleg emgy valaki, élményekre lennék majd kíváncsi. Nekem sajna az a jegy már kicsit sokba került volna! _________________ Ha én nem volnék, csak egy halom ruha heverne a padlón!
|
|
|
|
 |
# 87
geot
 Támogató 1137 hozzászólás

Nincs úticél beírva |
#65935 Elküldve: 2008-06-10 13:53:59 Hozzászólás témája: |
Válasz Idézet |
|
Sziasztok!
Ma 20:30-kor (pl. m1):
Görögország-Svédország
Élõ közvetítés Salzburgból
|
|
|
|
 |
# 88
Fundy
 Aktív fórumos 98 hozzászólás

Nincs úticél beírva |
#65939 Elküldve: 2008-06-10 14:31:48 Hozzászólás témája: |
Válasz Idézet |
|
Ismerõs megy a szombati görög-oroszra!
Nem tudom hogy szerezett 4 db jegyet: 70€/db
A mázlista... biztos vmi sumák van a háttérben _________________ Mindörökké Ferencváros!
|
|
|
|
 |
# 89
Kakadu
 Törzstag 1213 hozzászólás

Utazás véget ért Úticél: Pilion Félsziget, Kala Nera |
|
|
|
 |
# 90
Kiscsillag

Nincs úticél beírva |
#66101 Elküldve: 2008-06-11 16:42:19 Hozzászólás témája: |
Válasz Idézet |
|
70 euró darabjáért tényleg olcsó! A másik meg, hogy túl vagyunk egy vereségen, de nincs még vége az EB-nek! _________________ Ha én nem volnék, csak egy halom ruha heverne a padlón!
|
|
|
|
 |
|
|