Hozzávalók:
bors, oregano, pirospaprika, hagyma, Feta.
Elkészítés:
Vágjuk ujjnyi vastag szeletekre a nem túl puha feta sajtot. Vágjunk alufóliából megfelelõ nagyságu lapokat amikbe belecsomagolhatjuk a sajtszeleteket. Ezután a fetaszeletek mindkét oldalára csorgassunk olívaolajat, borsozzuk, szórjuk meg oreganóval és kevés piros csemegepaprikával, vagy ha nincs otthon oreganónk, szórjuk meg görög fûszerkeverékkel. Tegyünk minden szeletre karikára vágott vöröshagymát, majd csomagoljuk be egyenként a szeleteket az alufólia lapokba és tegyük forró sütõbe.
Körülbelül 15 perc múlva kinyithatjuk az alufólia lapok tetejét és még addig hagyjuk amíg kissé a sajt teteje megpirul. Friss barna kenyérrel, görög salátával és olívabogyóval tálaljuk. |