Receptek


Fokhagymás püré - skordalia
Hozzávalók:
5 db közepes krumpli, 1 fej fokhagyma (passzírozott), 4 dl (2 pohár) olívaolaj, 2 db citrom leve, kevés ecet, só
Elkészítés:
A krumplit héjában megfõzzük, meghántjuk és összedolgozzuk a mixerben egy fej passzírozott fokhagymával, az olajjal, a citromlével egy kevés ecettel és sóval. Nagyon ízletessé teszi ha az egészhez hozzádolgozunk egy marék hámozott, sótalan, darált mandulabelet. Ha diót adunk hozzá, az is ízesiti de megbarnítja.
A szkordália tulajdonképpen fohagymás olajos krumplipüre ami elmaradhatatlan kisérõje a tepsiben kisütött panírozott tõkehalnak, valamint a fõtt "kukiá" - nak ami egy fajta disznóbab. De mindenféle panírozott hal kitûnõ kisérõje.


 2006-05-09 

 Jox 



LEGNÉPSZERŰBB KÉPEK
LEGUTÓBBI FRISSÍTÉSEK
LEGUTÓBBI FÓRUMTÉMÁK
LEGÚJABB BESZÁMOLÓK
LEGÚJABB ALBUMOK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK
AKTUÁLIS IDŐJÁRÁS
KÖZÖSSÉG: 21 277 TAG
ONLINE OLVASÓK: 6
FACEBOOK IDŐVONAL
LEGÚJABB GÖRÖG ZENÉK
STATISZTIKA
  • OnLine olvasók: 6

  • Látogatók ma: 566

  • Oldalletöltés ma: 21793

  • Összes látogató: 4 488 264

Charamoglou Eleni Rooms - Nikiti
Árajánlatkérés és szállásfoglalás közvetlen a szállás tulajdonosától.
25 EURO / éj -től