Receptek


Csípős túrókrém - htipiti
Hozzávalók:
30 dkg zsíros/félzsíros túró, 10-20 dkg krémfehér juhsajt (ha valaki nem szereti, kihagyhatja, és ennyivel emeli a túró mennyiségét), 3-4 evõkanál 20%-os tejföl, 4 db közepes méretû, jó csípõs zöldpaprika, 3-4 evõkanál olíva olaj (ízlés szerint csökkenthetõ, növelhetõ), 1 mokkás kanál só (ízlés szerint változtatható)
Elkészítés:
A paprikákat lehetõleg faszénparázs felett, rácson, vagy a tûzhelyen, vaslapon/platnin gyorsan átsütjük. (Akkor jó, ha a héja felpuffad, felhólyagosodik, nem baj, ha kissé égettnek néz ki.) Még forrón, igen ügyesen a héját lehúzzuk, és pépesítjük a paprika húsát. (Villával szétnyomkodjuk és/vagy késsel igen apróra vágjuk) A túrót és a sajtot szintén pépesítjük. Az összes hozzávalót összekeverjük, kicsit állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.

 2010-03-12 

 Jox 



LEGNÉPSZERŰBB KÉPEK
LEGUTÓBBI FRISSÍTÉSEK
LEGUTÓBBI FÓRUMTÉMÁK
LEGÚJABB BESZÁMOLÓK
LEGÚJABB ALBUMOK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK
AKTUÁLIS IDŐJÁRÁS
KÖZÖSSÉG: 21 277 TAG
ONLINE OLVASÓK: 6
FACEBOOK IDŐVONAL
LEGÚJABB GÖRÖG ZENÉK
STATISZTIKA
  • OnLine olvasók: 6

  • Látogatók ma: 564

  • Oldalletöltés ma: 21785

  • Összes látogató: 4 488 262

Paramithi Apartments - Nikiti
Árajánlatkérés és szállásfoglalás közvetlen a szállás tulajdonosától.
35 EURO / éj -től