KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Gasztronómia


Grillezett hal - Oras

Hozzávalók:
- 2 nagy dévérkeszeg vagy más egész hal,
- friss kakukkfu és oregánó,
- olívaolaj,
- citromlé,
- só,
- bors,
- citromszeletek,
- szololevél

Elkészítés:
Elomelegítjük a grillt. A kibelezett, megmosott halak belsejét besózzuk, borsozzuk, citromlével meglocsoljuk és beletesszük a zöldfuszereket. A halakat kívülrol beirdaljuk, rátesszük a grillrácsra, meglocsoljuk olívaolajjal és citromlével, majd mindkét oldalukon aranybarnára sütjük. Blansírozott szololevelekkel kibélelünk egy tálalóedényt, rátesszük a kész halakat, és citromkarikákkal díszítve tálaljuk.


  2005-11-20 

  762 70% 




..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!