KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Gasztronómia


Padlizsánpástétom - Melitzanosalata

Hozzávalók:
- 2 nagy padlizsán,
- 4 gerezd hámozott fokhagyma,
- 1/2 dl olívaolaj,
- 1 citrom leve,
- 1/2 teáskanál cukor,
- só,
- bors,
- olívabogyó,
- petrezselyem

Elkészítés:
190 C fokos sütoben a megmosott, szárazra törölt, villával beszúrkált padlizsánokat egy alaposan kikent sütolapon kb. egy órán át sütjük. Miután borük megfonnyadt, és húsuk megpuhult, kivesszük oket a sütobol, hagyjuk kihulni, meghámozzuk, félbevágjuk és kimagozzuk. A padlizsánok húsát az olajjal, fokhagymával, citromlével, cukorral, ízlés szerint sóval és borssal összeturmixoljuk. A keveréket tálba öntjük, a tetejét megszórjuk felaprított olívabogyóval és apróra vágott petrezselyemmel.


  2006-11-21 

  681 83% 




..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!