KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Stavros Beach



A Strymonic-öböl partján, Stavros legközelebbi strandjától 30 méterre található szálloda úszómedencével és medencebárral várja vendégeit. A közös helyiségekben ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított.
A szobák a Stavros Beach Hotel két épületének egyikében találhatók, és légkondicionálóval, TV-vel és hűtőszekrénnyel felszereltek. Minden szobához erkély tartozik, kilátással a medencére vagy a kertre.

A fiatalabb vendégek számára gyermekmedence is rendelkezésre áll. A recepció személyzete készséggel nyújt tájékoztatást a környék legjobb strandjairól és látnivalóiról, mint például Stavros, Vrasna és Olympiada strand.

A medencebárban kávét, italokat és harapnivalókat szolgálnak fel. A szálloda éttermében mindennap svédasztalos reggelit és vacsorát szolgálnak fel.

Éttermek és üzletek 50 méterre találhatók a Hotel Stavros Beach épületétől. Ingyenes nyilvános parkoló áll rendelkezésre a szálláshely közelében.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, bbq, hűtőgép, internet, parkoló, étterem, snack bár, úszómedence, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2023-04-19 

  514 80% 




Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat