KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Hotel Kalloni



A Hotel Kalloni szálloda Volos városában található, mindössze 150 m-re az Alikes strandtól, és ingyenes Wi-Fi-t kínál. A nyári hónapokban egy szezonális, fedett medence áll rendelkezésre, és a buja kertben egy étterem is várja a vendégeket. A szállodában mindennap szolgálnak fel reggelit.

A szobákhoz tartozó bútorozott erkélyekről a kertre nyílik kilátás. Minden légkondicionált szoba hűtőszekrénnyel és TV-vel felszerelt.

A szalonnát és tojást is tartalmazó reggelit minden nap az étkezőben szolgálják fel. Az Almi étterem modern és kreatív ételeket szolgál fel. A vendégek egész nap friss gyümölcsleveket, koktélokat és harapnivalókat fogyaszthatnak a kerti bárban vagy az elegáns lounge bárban.

A fedett medencéhez hidromasszázs rész és nyitható tető is tartozik. A medencére és a kertre kilátást nyújtó napozóteraszon számos napozóágy található.

A szálloda 150 méteres körzetében szupermarket és több bár is található. A Pilion-félszigeten található Makrinítsa festői falva mindössze 10 km-re fekszik. A szállodában ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, bbq, hűtőgép, kert, internet, parkoló, állatbarát, étterem, szobaszervíz, tengerrenéző szobák, snack bár, úszómedence, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2024-02-27 

  110 80% 




Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat