KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

adatvedelem


ADATVÉDELMI ELVEINK
A Hellasz.hu oldalainak nagy része regisztráció nélkül is elérhető, azonban néhány oldal megtekintése csak regisztrált felhasználóknak, bejelentkezés után lehetséges.
A regisztrációhoz név, felhasználónév, jelszó, és elektronikus levélcím (e-mail) megadása szükséges.

A felhasználónév (LogIn név) oldalunk minden látogatója számára megtekinthető. A felhasználói jelszavak kódolva szerepelnek adatbázisunkban, így azok senki számára nem hozzáférhetőek, míg az e-mail cím a felhasználóval történő kapcsolatfelvétel céljából az adminisztrátor (és megfelelő beállítás mellett az oldal látogatói) számára hozzférhető.

Felhasználóink látogatási szokásairól összesített adatokat tartunk nyilván. Ezeket és a felhasználói beállításokat kizárólag az oldal megfelelő működtetése, illetve felhasználóink igényeinek, szokásainak megismerése érdekében tároljuk. Ezen adatokhoz kiz??rlag az adminisztrátor fér hozzá, harmadik félnek azokat nem adjuk át.

A regisztráció során megadott adatokat a Felhasználó kezdeményezésre töröljük. Ilyen igény esetén a kérést privát üzenet vagy e-mail formájában a Hellasz.hu adminisztrátorához kell eljuttatni.

JOGI NYILATKOZAT
A Hellasz.hu oldalain található írásos és képi tartalmak szerzőjük, illetve a Hellasz.hu tulajdonát képezik.
A tartalmak másolása kizárólag a Hellasz.hu adminisztrátorának írásos engedélyével lehetséges.

A Hellasz.hu oldalain megjelenő írások és hozzászólások szerzőik véleményét tükrözik, tartalmukért teljes felelőséggel tartozik.

A HONLAP HASZNÁLATÁNAK FELTÉTELEI
A honlapot megtekintő felhasználó a honlap tartalmának kizárólag magáncélú felhasználására – azaz on-line hozzáférésre, a weboldal egyes részeinek a felhasználó által használt számítógépe merevlemezén történő rögzítésére vagy kinyomtatására - jogosult. A magáncélú felhasználás ellenértékhez nem kötött, azonban jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetlenül és közvetett módon sem szolgálhatja.
A felhasználó kifejezetten nem jogosult az adott tartalom többszörözésére, újrafelhasználására, terjesztésére, bármilyen eszközzel és formában történő másolására, átvételére, adatbázisában történő tárolására, letölthetővé tételére, valamint a tartalom saját tartalomkénti feltüntetésére, kereskedelmi forgalomba hozatalára sem ellenérték fejében, sem anélkül.

FELELŐSSÉG A SZOLGÁLTATÁSÉRT
A szerkesztők törekednek a weboldalon található információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért nem vállalnak felelősséget.
A weboldalon található linkek segítségével elérhető más weboldalakon található információkat a szerkesztők nem ellenőrzik, ezek elérhetőségéért, tartalmi helyességéért felelősséget nem vállalnak.
A szerkesztők nem garantálják a weboldalon található funkciók zavartalan és hibamentes működését. A szerkesztők nem felelnek azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldallal kapcsolatban, annak használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.


Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..