KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Szótár \ Tanuljunk görögül!

#117329 panda12 2009-09-14
Visszaírtam, én is, remélem megkapod :) ! írj az email-re az tuti, élvezd hogy még ott lehetsz :wink:
Visszaírtam, én is, remélem megkapod :) ! írj az email-re az tuti, élvezd hogy még ott lehetsz :wink:
#117327 Nóriii 2009-09-14
Sziasztok! Panda12, én is írtam privit nyelvügyben. Remélem meg is érkezik...:D
Sziasztok! Panda12, én is írtam privit nyelvügyben. Remélem meg is érkezik...:D
#117291 jenike 2009-09-14
Szegediek figyelem! Ma a görög (kezdő) nyelvtanfolyammal kapcsolatban 17 órakor óramegbeszélés lesz a nemzetiségek házában (Szeged, Osztrovszky u. 6). Információ: 30/349-5778 jenike
Szegediek figyelem! Ma a görög (kezdő) nyelvtanfolyammal kapcsolatban 17 órakor óramegbeszélés lesz a nemzetiségek házában (Szeged, Osztrovszky u. 6). Információ: 30/349-5778 jenike
#117163 panda12 2009-09-12
Szia, Csak nem ért ide :) valahol eltünt a 'ködben a privi :)
Szia, Csak nem ért ide :) valahol eltünt a 'ködben a privi :)
#117157 aszterimu 2009-09-12
Panda12! Én tanulnám, írtam neked privit! :)
Panda12! Én tanulnám, írtam neked privit! :)
#117148 panda12 2009-09-12
Szia vadevezős :) Tanuljátok sokan , hogy legyen munkánk :D Sajna én tegnap kaptam egy emaitl.t az egyik tanulómtól, hogy ő már nem jön haza, csak októberben, két hétre, aztán visszamegy ....... 'bazi nagy görög lagzi' :D Tudtam róla de így megint kevesebb egy tanulóval, de ez van. :)
Szia vadevezős :) Tanuljátok sokan , hogy legyen munkánk :D Sajna én tegnap kaptam egy emaitl.t az egyik tanulómtól, hogy ő már nem jön haza, csak októberben, két hétre, aztán visszamegy ....... 'bazi nagy görög lagzi' :D Tudtam róla de így megint kevesebb egy tanulóval, de ez van. :)
#117142 jenike 2009-09-12
Szia! Hívd fel a Szegedi Görög Kisebbségi Önkormányzat honlapján található telefonszámon az illetékest, mert a honlap különböző okok miatt nem frissül. Ezen a héten olyan információt kaptam, hogy 2009.09.14.-én keressem ismét telefonon őket, mert várhatóan még ebben a hónapban indul kezdő nyelvtanfolyam. jenike
Szia! Hívd fel a Szegedi Görög Kisebbségi Önkormányzat honlapján található telefonszámon az illetékest, mert a honlap különböző okok miatt nem frissül. Ezen a héten olyan információt kaptam, hogy 2009.09.14.-én keressem ismét telefonon őket, mert várhatóan még ebben a hónapban indul kezdő nyelvtanfolyam. jenike
#117141 vadevezõs 2009-09-12
Szia Panda!Nemsokára én is neki látok a görögnek,remélem ha valaki a körmömre néz,többet gyakorolok,csak a nap állna pplusz14 órával többöl.12óra meló,edzés,háztartás,másodálllás meg a többi.
Szia Panda!Nemsokára én is neki látok a görögnek,remélem ha valaki a körmömre néz,többet gyakorolok,csak a nap állna pplusz14 órával többöl.12óra meló,edzés,háztartás,másodálllás meg a többi.
#117128 Dias 2009-09-11
Szia aleSs! Nézd meg a Szegedi Görög Kisebbségi Önkormányzat honlapját. Ott találsz nevet, tel. számot.
Szia aleSs! Nézd meg a Szegedi Görög Kisebbségi Önkormányzat honlapját. Ott találsz nevet, tel. számot.
#117126 aleSs 2009-09-11
Sziasztok! Van valaki aki vállal görög nyelvoktatást? Szegeden vagy közelében?
Sziasztok! Van valaki aki vállal görög nyelvoktatást? Szegeden vagy közelében?

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..