KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Dodekániszosz \ Karpathos

#245232 anikoistvandi 2017-07-03
A vége lemaradt, bocsi 19:30ra jött a busz utolsó nap.
A vége lemaradt, bocsi 19:30ra jött a busz utolsó nap.
#245231 anikoistvandi 2017-07-03
Szia!Ottani idő szerint 8 45körül szálltunk le, a szállásra kb.10körül értünk.
Szia!Ottani idő szerint 8 45körül szálltunk le, a szállásra kb.10körül értünk.
#245216 Lion47a 2017-07-03
Engem érdekel milyen a Seeland apartman, a jövő héten oda megyünk. A part milyen, és az utak. Egyenlőre ennyi, és előre is köszönöm :-)
Engem érdekel milyen a Seeland apartman, a jövő héten oda megyünk. A part milyen, és az utak. Egyenlőre ennyi, és előre is köszönöm :-)
#245215 turbogabor 2017-07-03
Szia! Esetleg meg tudnád mondani hogy odafelé kb. mikor értetek a szállásotokra, valamint mikor jöttek értetek hazafelé? Már csak a gyerekek napirendje és annak igazítása miatt kérdezném. Köszi előre is.
Szia! Esetleg meg tudnád mondani hogy odafelé kb. mikor értetek a szállásotokra, valamint mikor jöttek értetek hazafelé? Már csak a gyerekek napirendje és annak igazítása miatt kérdezném. Köszi előre is.
#245213 anikoistvandi 2017-07-03
Sziasztok!Csütörtökön értünk haza erről a csodálatos helyről.Mindenkinek csak ajánlani tudom,álomszép minden.Sealand apartmanban voltunk,elég sok helyre eljutottunk(bár mindenképp kevés 1hét,ha mindent szeretnél látni).Ha tudok bármiben segíteni,kérdés van írjatok nyugodtan.Aki még nyaralás előtt áll,annak csodálatos nyaralást kívánok.
Sziasztok!Csütörtökön értünk haza erről a csodálatos helyről.Mindenkinek csak ajánlani tudom,álomszép minden.Sealand apartmanban voltunk,elég sok helyre eljutottunk(bár mindenképp kevés 1hét,ha mindent szeretnél látni).Ha tudok bármiben segíteni,kérdés van írjatok nyugodtan.Aki még nyaralás előtt áll,annak csodálatos nyaralást kívánok.
#245212 turbogabor 2017-07-03
Most néztem, hogy a múlt heti gép már több mint fél órás késéssel szállt fel, reméljük csak egyszeri eset volt:)
Most néztem, hogy a múlt heti gép már több mint fél órás késéssel szállt fel, reméljük csak egyszeri eset volt:)
#245050 Szilva86 2017-06-27
Sziasztok! Augusztus végén utazunk Karpathosra a párommal, a Ladis hotelben fogunk megszállni. Egy-két mondaton kívül sajnos nem találtam érdemi véleményt a szállásról egyik fórumon sem. Viszont ami kicsit aggaszt, hogy több helyen említik, hogy egyik szobában sincs sötétítőfüggöny vagy zsalu vagy bármilyen sötétítésre alkalmas tárgy. Van valaminek tapasztalata a szállodával? Köszönöm előre is :)
Sziasztok! Augusztus végén utazunk Karpathosra a párommal, a Ladis hotelben fogunk megszállni. Egy-két mondaton kívül sajnos nem találtam érdemi véleményt a szállásról egyik fórumon sem. Viszont ami kicsit aggaszt, hogy több helyen említik, hogy egyik szobában sincs sötétítőfüggöny vagy zsalu vagy bármilyen sötétítésre alkalmas tárgy. Van valaminek tapasztalata a szállodával? Köszönöm előre is :)
#244977 Lion47a 2017-06-23
ott biztos :-)
ott biztos :-)
#244952 turbogabor 2017-06-22
Sebaj, majd a parton találkozunk!
Sebaj, majd a parton találkozunk!
#244951 Lion47a 2017-06-22
Nem ott leszünk, hanem a Seelandben, oda tudtunk menni mindannyian egyszerre
Nem ott leszünk, hanem a Seelandben, oda tudtunk menni mindannyian egyszerre

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..