KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Dodekániszosz \ Karpathos

#170008 Katonáné Éva 2011-07-17
Kedves Anita és Laci! Köszönöm kedves soraitokat!!!!! :) :oops: Teljesen zavarba hoztok. Nem vagyok profi, csak szeretek fotózni. A gépem egy Panasonic FZ28-s, ügyes masina. Nem tükör-reflexes, de sokat tud. Még láthattok nagyon szép Karpathos-i képeket Képkovács honlapján, Ő Profi fotós (szerényen tagadja :) ), ha van kedvetek nézzétek meg. A ti hozzászólásotok felett van a linkje. Jól éreztétek magatokat? Sokfelé eljutottatok? Üdv.: Éva :)
Kedves Anita és Laci! Köszönöm kedves soraitokat!!!!! :) :oops: Teljesen zavarba hoztok. Nem vagyok profi, csak szeretek fotózni. A gépem egy Panasonic FZ28-s, ügyes masina. Nem tükör-reflexes, de sokat tud. Még láthattok nagyon szép Karpathos-i képeket Képkovács honlapján, Ő Profi fotós (szerényen tagadja :) ), ha van kedvetek nézzétek meg. A ti hozzászólásotok felett van a linkje. Jól éreztétek magatokat? Sokfelé eljutottatok? Üdv.: Éva :)
#169982 akabika 2011-07-17
JASZU. 07 .22.-én SARRIS :D :D 12 NAP .Ki jön velünk?
JASZU. 07 .22.-én SARRIS :D :D 12 NAP .Ki jön velünk?
#169941 banita9 2011-07-16
Kedves Éva,láttuk a fotóidat és nagy csodálóid lettünk.A képeid alapján szerintünk PROFI lehetsz.Mi a következő turnusban voltunk Karphatoson.A képeidet milyen géppel készítetted?És merre felé tanultál,vagy csak született érzéked van az egészhez?Mi most készülünk egy komolyabb tanfolyamot elvégezni(fotó) és egy jobb gépet venni. Üdv: Anita, Laci
Kedves Éva,láttuk a fotóidat és nagy csodálóid lettünk.A képeid alapján szerintünk PROFI lehetsz.Mi a következő turnusban voltunk Karphatoson.A képeidet milyen géppel készítetted?És merre felé tanultál,vagy csak született érzéked van az egészhez?Mi most készülünk egy komolyabb tanfolyamot elvégezni(fotó) és egy jobb gépet venni. Üdv: Anita, Laci
#169876 Képkovács 2011-07-15
Még dolgozom rajta, de már nagyon jól áll :-)
Még dolgozom rajta, de már nagyon jól áll :-)
#169277 Pontikos 2011-07-11
Köszi a menetrendeket!
Köszi a menetrendeket!
#169265 Képkovács 2011-07-10
Autóbuszok indulása Pigadiából: Autóbuszok indulása Pigadia felé: Jóval drágábban, de végszükségben van taxi is:
Autóbuszok indulása Pigadiából: Autóbuszok indulása Pigadia felé: Jóval drágábban, de végszükségben van taxi is:
#169258 susu83 2011-07-10
Köszönöm szépen! Gyorsan meg is nézem :D
Köszönöm szépen! Gyorsan meg is nézem :D
#169256 Katonáné Éva 2011-07-10
Szia! Írtam neked privát üzit, olvasd el, ha még van kérdés megpróbálok válaszolni. :) Sztem nem olyan vészes, nekünk semmi komoly problémánk nem volt.
Szia! Írtam neked privát üzit, olvasd el, ha még van kérdés megpróbálok válaszolni. :) Sztem nem olyan vészes, nekünk semmi komoly problémánk nem volt.
#169255 susu83 2011-07-10
Mindenre! :D Milyen az étel, milyen tiszták a szobák? stb Mert sajnos olvastam róla pár negatív dolgot
Mindenre! :D Milyen az étel, milyen tiszták a szobák? stb Mert sajnos olvastam róla pár negatív dolgot
#169254 Katonáné Éva 2011-07-10
Szia Susu! Mit szeretnél tudni? 1 hete jöttünk haza és a Sarris-ban laktunk. :)
Szia Susu! Mit szeretnél tudni? 1 hete jöttünk haza és a Sarris-ban laktunk. :)

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!