KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Dodekániszosz \ Karpathos

#162258 Kittis 2011-05-17
Nagyon szepen koszonom!!!!! :*
Nagyon szepen koszonom!!!!! :*
#162245 Katonáné Éva 2011-05-16
Szia! Megnézem Neked, és ha lesz hozok! :D Ha hazajöttem írok Neked, hogy sikerült-e. Jó? Szia : Éva
Szia! Megnézem Neked, és ha lesz hozok! :D Ha hazajöttem írok Neked, hogy sikerült-e. Jó? Szia : Éva
#162146 Kittis 2011-05-16
Sziasztok, egy szivesseget szeretnek kerni! Elhagytam egy nagyon kedves nyari emleket, ami Karpathosrol volt. Olymposban lehet kapni, kulcstartokat, melyek gyongybol vannak es oreg nenik fuzik. Kb 2 euro/db volt 2010-ben. Ez egy nyuszi, ami igy nez ki: A ruhaja kek volt es voltak nagy fulei:-) Ha valaki megtenne azt nekem, hogy hozan egy ilyet nagyon megkoszonnem!!! Kriszti
Sziasztok, egy szivesseget szeretnek kerni! Elhagytam egy nagyon kedves nyari emleket, ami Karpathosrol volt. Olymposban lehet kapni, kulcstartokat, melyek gyongybol vannak es oreg nenik fuzik. Kb 2 euro/db volt 2010-ben. Ez egy nyuszi, ami igy nez ki: A ruhaja kek volt es voltak nagy fulei:-) Ha valaki megtenne azt nekem, hogy hozan egy ilyet nagyon megkoszonnem!!! Kriszti
#161168 Ian 2011-05-05
Felkerült pár infó és kép Karpathosról is--> Majd bővítem idővel...
Felkerült pár infó és kép Karpathosról is--> Majd bővítem idővel...
#159825 Katonáné Éva 2011-04-10
Szia Bea! Nagyon jók a videók! Köszi, hogy felraktad őket! :)
Szia Bea! Nagyon jók a videók! Köszi, hogy felraktad őket! :)
#159798 balazsbea 2011-04-10
Ínyencfalatok Karpathosról, tűkön ülőknek! :D
Ínyencfalatok Karpathosról, tűkön ülőknek! :D
#159530 Katonáné Éva 2011-04-04
Szia! Köszi, csak már kicsit 'izgulok', és kíváncsi vagyok az indulási időpontokra, de majd igaz úgy is megtudjuk. :)
Szia! Köszi, csak már kicsit 'izgulok', és kíváncsi vagyok az indulási időpontokra, de majd igaz úgy is megtudjuk. :)
#159502 Kittis 2011-04-04
oke, kuldom nemsokara:-)
oke, kuldom nemsokara:-)
#159501 Kittis 2011-04-04
Nekunk egy hettel elotte irtak meg. Amikor pedig jottunk haza, meg utolso pillanatban is modositottak az indulast...
Nekunk egy hettel elotte irtak meg. Amikor pedig jottunk haza, meg utolso pillanatban is modositottak az indulast...
#159486 Katonáné Éva 2011-04-03
Sziasztok! Az Alveolussal megyünk, és arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek mikor derülhet ki a charter gép indulási időpontja? Próbáltam a neten keresni, de nem találtam használható infót. Köszönöm! Éva
Sziasztok! Az Alveolussal megyünk, és arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek mikor derülhet ki a charter gép indulási időpontja? Próbáltam a neten keresni, de nem találtam használható infót. Köszönöm! Éva

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat