Bambusznád, nagyon gyors voltál! :) Szuper, összeszedett beszámoló, szép képekkel, köszönjük! :)
Olyan fotókat amúgy is ritkán látni, ami Thassos 'szomorúbb', borultabb arcát mutatja, így jó volt látni ilyen képeket is, ráadásul a sziget ilyenkor is szép! :)
Bambusznád, nagyon gyors voltál! :) Szuper, összeszedett beszámoló, szép képekkel, köszönjük! :)
Olyan fotókat amúgy is ritkán látni, ami Thassos 'szomorúbb', borultabb arcát mutatja, így jó volt látni ilyen képeket is, ráadásul a sziget ilyenkor is szép! :)
#217659macyca 2014-06-10
Nagyon szép és részletes beszámoló. Köszönjük! Tökéletes 'útikönyv'. :wink:
Nagyon szép és részletes beszámoló. Köszönjük! Tökéletes 'útikönyv'. :wink:
#217657Bambusznád 2014-06-10
Elkészült a beszámoló, érdeklődők itt olvashatják:
:)
Elkészült a beszámoló, érdeklődők itt olvashatják:
:)
#217608hbjutka 2014-06-10
Wucy, köszi a listát, ez már jó alap lehet a költőpénz tervezéshez. Úgy látom, nagyon nem mentek fel az árak, szerencsére.
Carefour árait meg lehet, h a világhálón is meg tudom nézni, majd keresek görög web oldalt hozzá..
Wucy, köszi a listát, ez már jó alap lehet a költőpénz tervezéshez. Úgy látom, nagyon nem mentek fel az árak, szerencsére.
Carefour árait meg lehet, h a világhálón is meg tudom nézni, majd keresek görög web oldalt hozzá..
#217584Wucy 2014-06-10
En is leirok nehany arat emlekzetbol.
Kola 1,5€ (volt akcio,ha ket kolat vettel akkor kaptal hozza kolas poharat, 3€)
Kenyer 0,9€
Kifli 0,4€
Paradicsom 1,3€ (Limenasban a nagy sarga szupimarketben 0,9€)
Tej 1,5l 2,2€ (Limenasban a nagy sarga szupimarketben 1,8€)
Gyros pitaban 2€
XL gyros pitaban 3€
Gyros porcio 5,5€
Koktel 7,5€
Viz (6 uveg) 1,6€
Frappe 2-3€
Ettermi arak:
Grillezett feta 3€
Olvasztott sajtok paradicsomszosszal (a pontos nevere nem emlekszem) 5€
Pizza 6-9€
Grillezett makrela 7,5€
Grillezett tengeri suger 9€
Grillezett baranyborda 8€
Sajttal toltott hamburger 9€
Kola 2€
Viz 1,5l 1,5€
A vizesesnel vettunk mezet 5€
Limenasban vettunk frappehoz keverot 18€
Kepeslapok 0,4€
Hutomagnesek 1-3€
Ennyi jutott eszembe most igy hittelen
En is leirok nehany arat emlekzetbol.
Kola 1,5€ (volt akcio,ha ket kolat vettel akkor kaptal hozza kolas poharat, 3€)
Kenyer 0,9€
Kifli 0,4€
Paradicsom 1,3€ (Limenasban a nagy sarga szupimarketben 0,9€)
Tej 1,5l 2,2€ (Limenasban a nagy sarga szupimarketben 1,8€)
Gyros pitaban 2€
XL gyros pitaban 3€
Gyros porcio 5,5€
Koktel 7,5€
Viz (6 uveg) 1,6€
Frappe 2-3€
Ettermi arak:
Grillezett feta 3€
Olvasztott sajtok paradicsomszosszal (a pontos nevere nem emlekszem) 5€
Pizza 6-9€
Grillezett makrela 7,5€
Grillezett tengeri suger 9€
Grillezett baranyborda 8€
Sajttal toltott hamburger 9€
Kola 2€
Viz 1,5l 1,5€
A vizesesnel vettunk mezet 5€
Limenasban vettunk frappehoz keverot 18€
Kepeslapok 0,4€
Hutomagnesek 1-3€
Ennyi jutott eszembe most igy hittelen
#217582Messinia 2014-06-10
Szia Kiflic!
Pontosan a központban, ha az Ifigéniától elindultok lefelé a strandra az első kereszteződés után rögtön ott lesz jobb oldalt. Az orvosi rendelő van szemben vele, nem tudom ez mond-e így valamit.
Azért az Ifigéniát irtam kiindulópontnak, mert azt úgy Neked egyszerűbb betájolni. :) De elindultok lefelé a strandra, tuti észreveszitek, ne aggódj. :)
Megint az Ifigéniában lesztek, jól emlékszem?:)
Leírhatatlan, hogy mennyire mennék én is...pláne ebben a hőségben, szinte minden gondolatom a tenger. :)
Szia Kiflic!
Pontosan a központban, ha az Ifigéniától elindultok lefelé a strandra az első kereszteződés után rögtön ott lesz jobb oldalt. Az orvosi rendelő van szemben vele, nem tudom ez mond-e így valamit.
Azért az Ifigéniát irtam kiindulópontnak, mert azt úgy Neked egyszerűbb betájolni. :) De elindultok lefelé a strandra, tuti észreveszitek, ne aggódj. :)
Megint az Ifigéniában lesztek, jól emlékszem?:)
Leírhatatlan, hogy mennyire mennék én is...pláne ebben a hőségben, szinte minden gondolatom a tenger. :)
#217580kiflic 2014-06-10
Messi,ez az uj üzlet merre van?A tavalyi év ugye kimaradt nekünk.Mi is Limenasba jártunk át vásárolni,de ez a bolt akkor közelebb lenne :)
Messi,ez az uj üzlet merre van?A tavalyi év ugye kimaradt nekünk.Mi is Limenasba jártunk át vásárolni,de ez a bolt akkor közelebb lenne :)
#217575Messinia 2014-06-10
Sziasztok!
Bambusznád, várjuk a beszámolót! :)
A reggeli péksütik nálunk mindennap kihagyhatatlanok voltak, ott kint mindig leszokok a felvágottakról, ha lesétáltunk a pékségbe, mindig úgy feltankoltunk, hogy még a strandra is jutott belőle majszolásra. :) Isteni finomak mind a sós, mind az édes sütik, és folyamatosan sütik frissen a nagy kemencében, tőlünk nem is volt messze a pékség, és hiába van sor, nagyon haladós, többen is kiszolgálnak.
Van egyébként a Carrefourban is pékárú, ott is vettünk párszor.
Bevásárolni mi átjártunk valamiért mindig az Arventidisbe, Limenasba (autóval szoktunk menni, és amúgy is sokat szaladtunk át Limenasba, így útba esett), annak nagyon jó árai vannak, de mióta tavaly megnyílt Skala Potamia központjában a Carrefour, oda szaladtunk le minden apróságért.
Sziasztok!
Bambusznád, várjuk a beszámolót! :)
A reggeli péksütik nálunk mindennap kihagyhatatlanok voltak, ott kint mindig leszokok a felvágottakról, ha lesétáltunk a pékségbe, mindig úgy feltankoltunk, hogy még a strandra is jutott belőle majszolásra. :) Isteni finomak mind a sós, mind az édes sütik, és folyamatosan sütik frissen a nagy kemencében, tőlünk nem is volt messze a pékség, és hiába van sor, nagyon haladós, többen is kiszolgálnak.
Van egyébként a Carrefourban is pékárú, ott is vettünk párszor.
Bevásárolni mi átjártunk valamiért mindig az Arventidisbe, Limenasba (autóval szoktunk menni, és amúgy is sokat szaladtunk át Limenasba, így útba esett), annak nagyon jó árai vannak, de mióta tavaly megnyílt Skala Potamia központjában a Carrefour, oda szaladtunk le minden apróságért.
#217573hbjutka 2014-06-10
Köszi, Bambusznád!
Majd figyelem a beszámolódat is.
Jutka
Köszi, Bambusznád!
Majd figyelem a beszámolódat is.
Jutka
#217569Bambusznád 2014-06-10
Messinia,
én nem viselem jól a meleget, de azért ennél picit jobb időt azért el tudtam volna viselni :)
Persze ez már mindegy is, így is jól éreztük magunkat :)
A beszámolóm 1-2 napon belül elkészül :)
hbjutka,
gyros pitában 2,50 €, tál 6 €.
Nem tudom mi számít napi élelmiszernek nálatok, Skala Potamiában az ajánlott péknél 30 cent volt a szárított paradicsomos (nagyon finom volt) és olívás zsömle, a sima kifli is ennyi volt, bár az nagyobb. Felvágott 1,50 €-tól felfelé volt, ha jól emlékszem. Kenyérből a szeletelt 1 €-ba került.
Amúgy vegyes, valami az egyik boltban olcsóbb, valami a másikban.
Ha esetleg olíva szappant szeretnétek venni saját használatra, akkor az Arista-ban a legolcsóbb, 40 cent az egyszerű átlátszó csomagolású.
Messinia,
én nem viselem jól a meleget, de azért ennél picit jobb időt azért el tudtam volna viselni :)
Persze ez már mindegy is, így is jól éreztük magunkat :)
A beszámolóm 1-2 napon belül elkészül :)
hbjutka,
gyros pitában 2,50 €, tál 6 €.
Nem tudom mi számít napi élelmiszernek nálatok, Skala Potamiában az ajánlott péknél 30 cent volt a szárított paradicsomos (nagyon finom volt) és olívás zsömle, a sima kifli is ennyi volt, bár az nagyobb. Felvágott 1,50 €-tól felfelé volt, ha jól emlékszem. Kenyérből a szeletelt 1 €-ba került.
Amúgy vegyes, valami az egyik boltban olcsóbb, valami a másikban.
Ha esetleg olíva szappant szeretnétek venni saját használatra, akkor az Arista-ban a legolcsóbb, 40 cent az egyszerű átlátszó csomagolású.