KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Az Égei-tenger szigetei \ Thassos

#208284 MaciG 2013-08-05
Most lehet én vesztem el a sorok közt, de ez a piac amiről tettél be képeket Xanthi-n van és szombatonként?
Most lehet én vesztem el a sorok közt, de ez a piac amiről tettél be képeket Xanthi-n van és szombatonként?
#208271 mindy 2013-08-04
Koszonom.
Koszonom.
#208270 sziro 2013-08-04
Egy kis kedv csináló: Thassos A Jorgos Travel 6 görög utifilmet készített. Ezek közül ez a film Thassos szigetét, az embereket, a látnivalókat, kirándulásokat mutatja be. A teljes film 5 db 10 perces részletben nézhető. 1. rész: 2. rész: 3. rész: 4. rész: 5. rész:
Egy kis kedv csináló: Thassos A Jorgos Travel 6 görög utifilmet készített. Ezek közül ez a film Thassos szigetét, az embereket, a látnivalókat, kirándulásokat mutatja be. A teljes film 5 db 10 perces részletben nézhető. 1. rész: 2. rész: 3. rész: 4. rész: 5. rész:
#208261 h.apci 2013-08-04
Szombaton.
Szombaton.
#208260 mindy 2013-08-04
Szia h.apci! Mikor van a piac?
Szia h.apci! Mikor van a piac?
#208259 h.apci 2013-08-04
˝...Hatalmas ez a piac! :)˝ - Messinia

Annál is nagyobb... :lol: Az előző sátortetős kép csak egy utca a sok közül. A parkolás piacnapon szép feladat. :roll:
˝...Hatalmas ez a piac! :)˝ - Messinia

Annál is nagyobb... :lol: Az előző sátortetős kép csak egy utca a sok közül. A parkolás piacnapon szép feladat. :roll:
#208256 killerlaca 2013-08-04
Köszönjük a képeket!
Köszönjük a képeket!
#208254 Messinia 2013-08-04
Köszönöm a képekett! :) Lehet, hogy Philippiből nem túl sok maradt, de engem lenyűgöznek az ilyenek.:) Majd meglátjuk sikerül-e eljutnunk. :) Hatalmas ez a piac! :)
Köszönöm a képekett! :) Lehet, hogy Philippiből nem túl sok maradt, de engem lenyűgöznek az ilyenek.:) Majd meglátjuk sikerül-e eljutnunk. :) Hatalmas ez a piac! :)
#208251 h.apci 2013-08-04
Csupán kiegészítésül néhány saját felvétel: Philippitől ne várj túl sokat:
Csupán kiegészítésül néhány saját felvétel: Philippitől ne várj túl sokat:
#208245 Messinia 2013-08-04
Szia! Személyes tapasztalatom nincsen, de mintha azt olvastam volna, hogy 30 euro környékén van az ára/fő. És találtam róla egy beszámolófélét (magáról Xanthiról): Nekem olyan nehezemre esik a szigetről visszamenni a szárazföldre. :) Pedig épp azon agyalok, hogy lehetne megoldani, hogy elmenjünk Filippibe. :)
Szia! Személyes tapasztalatom nincsen, de mintha azt olvastam volna, hogy 30 euro környékén van az ára/fő. És találtam róla egy beszámolófélét (magáról Xanthiról): Nekem olyan nehezemre esik a szigetről visszamenni a szárazföldre. :) Pedig épp azon agyalok, hogy lehetne megoldani, hogy elmenjünk Filippibe. :)

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!