KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#87244 cserrobi 2009-01-06
˝Ti hol foglaltok apartmant vagy mégis mit és hol nézzek,mert ezt nem értem,hogy akkor hol tudok foglalni ha autóval megyünk.˝ - lityi

˝Ti hol foglaltok apartmant vagy mégis mit és hol nézzek,mert ezt nem értem,hogy akkor hol tudok foglalni ha autóval megyünk.˝ - lityi

#87243 lityi 2009-01-06
Ti hol foglaltok apartmant vagy mégis mit és hol nézzek,mert ezt nem értem,hogy akkor hol tudok foglalni ha autóval megyünk.
Ti hol foglaltok apartmant vagy mégis mit és hol nézzek,mert ezt nem értem,hogy akkor hol tudok foglalni ha autóval megyünk.
#87240 cserrobi 2009-01-06
Mi is (ha megyünk)....
Mi is (ha megyünk)....
#87237 bocsika 2009-01-06
Lityi! Mi autóval megyünk!!!
Lityi! Mi autóval megyünk!!!
#87236 lityi 2009-01-06
Szertném kérdezni,hogy valaki megy közületek autóval Thassosra vagy mindenki busszal készül nyaralni?Most beszéltem az utazási irodával és azt mondták ,hogy nem biztos,hogy adnak el utat autóra is Thassosra.Majd csütörtökön megyek személyesn be megbeszélni,de ha valaki tud bisztosat az üggyel kapcsolatba,megköszönném.
Szertném kérdezni,hogy valaki megy közületek autóval Thassosra vagy mindenki busszal készül nyaralni?Most beszéltem az utazási irodával és azt mondták ,hogy nem biztos,hogy adnak el utat autóra is Thassosra.Majd csütörtökön megyek személyesn be megbeszélni,de ha valaki tud bisztosat az üggyel kapcsolatba,megköszönném.
#87234 bocsika 2009-01-06
Konyu! Köszike a segítséget!
Konyu! Köszike a segítséget!
#87180 vojandi 2009-01-05
Kónyu, áll még Thassos? Laposkúszásban, de elkezdtem már...tudod mit :-) még van pár hónapom :-)
Kónyu, áll még Thassos? Laposkúszásban, de elkezdtem már...tudod mit :-) még van pár hónapom :-)
#87176 josza2 2009-01-05
Nagy vagy Konyu! Köszönjük.
Nagy vagy Konyu! Köszönjük.
#87174 zsebkuty 2009-01-05
Kónyu!!! Nagyon rendes tőled ez a segitőkészség,köszönjük.
Kónyu!!! Nagyon rendes tőled ez a segitőkészség,köszönjük.
#87172 kónyu 2009-01-05
vagy itt:
vagy itt:

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..