KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Az Égei-tenger szigetei \ Thassos

#42796 tom2004 2007-08-26
Én csütörtökön indulok Thassosra. Erdõtûzrõl nem tudok Thassoson, a Peloponneszosz déli részén, és Athén környékén vannak erdõtüzek, de azok jelentõsek. Ezek az infók neten olvasottak, remélem helytállóak.
Én csütörtökön indulok Thassosra. Erdõtûzrõl nem tudok Thassoson, a Peloponneszosz déli részén, és Athén környékén vannak erdõtüzek, de azok jelentõsek. Ezek az infók neten olvasottak, remélem helytállóak.
#42714 kónyu 2007-08-25
Köszi, mi gyalogolni szoktunk (vagy stop v. busz).
Köszi, mi gyalogolni szoktunk (vagy stop v. busz).
#42705 vojandi 2007-08-25
Egyik barátnõmék voltak ott két éve. Semmi rosszat nem mondtak róla.
Egyik barátnõmék voltak ott két éve. Semmi rosszat nem mondtak róla.
#42697 mucus86 2007-08-25
Szervusz! Potosba megyünk, az Irini apartmanba! Képeket nézegetve szép a ház... :)
Szervusz! Potosba megyünk, az Irini apartmanba! Képeket nézegetve szép a ház... :)
#42685 Balage 2007-08-25
sziasztok mi 4-én megyünk a bellával,már nagyon várom, de felmerült bennem pár kérdés, az erdõtüzekkel mi a helyzet arrafelé, (meg ezekkel a járványokkal amikkel a tv foglalkozik), aztán h milyen árban van az élelmiszer egyelõre ennyi köszike elõre is
sziasztok mi 4-én megyünk a bellával,már nagyon várom, de felmerült bennem pár kérdés, az erdõtüzekkel mi a helyzet arrafelé, (meg ezekkel a járványokkal amikkel a tv foglalkozik), aztán h milyen árban van az élelmiszer egyelõre ennyi köszike elõre is
#42675 Tuma 2007-08-25
Szia!!! De jó nektek..... én is vissza akarok menni.... Az apartmant nem ismerem nem tudok hozzá szólni, de a sziget csodás!!!!!!! Hova mentek melyik faluba, vagy városba? És mennyi idõre?
Szia!!! De jó nektek..... én is vissza akarok menni.... Az apartmant nem ismerem nem tudok hozzá szólni, de a sziget csodás!!!!!!! Hova mentek melyik faluba, vagy városba? És mennyi idõre?
#42673 Tuma 2007-08-25
Köszi szépen, majd megpróbálom. Vannak egész jó képeink. 8)
Köszi szépen, majd megpróbálom. Vannak egész jó képeink. 8)
#42627 tom2004 2007-08-24
Itt olvasd el, elõbb netere el kell helyezd õket.
Itt olvasd el, elõbb netere el kell helyezd õket.
#42618 mucus86 2007-08-24
Szervusztok! Párommal kedden utazunk Thassosra, az Irini apartman házba, és szeretnék egy-két dolgot megkérdezni...milyen az említett apartmen, mennyiért lehet motort bérelni, milyenek az élelmiszer árak... :) Jön valaki Bella toursal 28- án?
Szervusztok! Párommal kedden utazunk Thassosra, az Irini apartman házba, és szeretnék egy-két dolgot megkérdezni...milyen az említett apartmen, mennyiért lehet motort bérelni, milyenek az élelmiszer árak... :) Jön valaki Bella toursal 28- án?
#42586 Tuma 2007-08-24
Nem fogod eltéveszteni. Ide hogy lehet képet feltenni nem tudod?
Nem fogod eltéveszteni. Ide hogy lehet képet feltenni nem tudod?

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!