KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Az Égei-tenger szigetei \ Thassos

#28832 BOBOLYA 2007-05-24
Ez a beszélgetés engem is érdekel. Igaz, mi idén Sartira megyünk, de én eredetileg Thassosra akartam, de a családi többség Sarti mellett döntött, Viszont a kompromisszum az lett, hogy egy napra elmegyünk Thassosra, én remélem hogy megtetszik majd a többieknek is, és akkor jövõre mehetünk oda. Mit érdemes egy nap alatt megnézni? Olvastam egy leírásban /azt hiszem a mia írta/a hegyek közötti kis vízesésekról, amik alatt tavacskák képzõdnek, és lehet pancsizni is benne.
Ez a beszélgetés engem is érdekel. Igaz, mi idén Sartira megyünk, de én eredetileg Thassosra akartam, de a családi többség Sarti mellett döntött, Viszont a kompromisszum az lett, hogy egy napra elmegyünk Thassosra, én remélem hogy megtetszik majd a többieknek is, és akkor jövõre mehetünk oda. Mit érdemes egy nap alatt megnézni? Olvastam egy leírásban /azt hiszem a mia írta/a hegyek közötti kis vízesésekról, amik alatt tavacskák képzõdnek, és lehet pancsizni is benne.
#28819 Csutek 2007-05-24
Én szívesen beszélgetnék veled, de csak egyszer jártam Thassoson és nem sokat láttam belõle. Igazából csak az ókori színházat néztem meg közelebbrõl.
Én szívesen beszélgetnék veled, de csak egyszer jártam Thassoson és nem sokat láttam belõle. Igazából csak az ókori színházat néztem meg közelebbrõl.
#28818 Tuma 2007-05-24
Szia Azt hittem valakinek van kedve itt beszélgetni kicsit a helyrõl... Tudom hogy van egy külön oldalis de így jobb lenne. :cry:
Szia Azt hittem valakinek van kedve itt beszélgetni kicsit a helyrõl... Tudom hogy van egy külön oldalis de így jobb lenne. :cry:
#28816 Csutek 2007-05-24
A hellasz.hu-n, azaz itt is találsz a beszámolók között kettõt, ami Thassosról íródott.
A hellasz.hu-n, azaz itt is találsz a beszámolók között kettõt, ami Thassosról íródott.
#28815 balazsh 2007-05-24
www.thassos.fw.hu Ezen belül pedig: Egyebek/Élménybeszámolók
www.thassos.fw.hu Ezen belül pedig: Egyebek/Élménybeszámolók
#28814 Tuma 2007-05-24
Sziasztok!! Én is élménybeszámolót kérnék tõletek. Thassora megyünk augusztusban, 2 hétre egyénileg. Skalapotemisba, hova érdemes méág ellátogatni? Hol érdemes búvárkodni?Melyik a legszebb starnd és hol van? Meg hasonló kíváncsiság van bennem. Írjatok!!!!!!! És köszi!!
Sziasztok!! Én is élménybeszámolót kérnék tõletek. Thassora megyünk augusztusban, 2 hétre egyénileg. Skalapotemisba, hova érdemes méág ellátogatni? Hol érdemes búvárkodni?Melyik a legszebb starnd és hol van? Meg hasonló kíváncsiság van bennem. Írjatok!!!!!!! És köszi!!
#28813 Tuma 2007-05-24
Szia!!! Nagyon szép ez a fotó hol van ez? :?:
Szia!!! Nagyon szép ez a fotó hol van ez? :?:
#26100 debi81 2007-04-24
Szia!Mi is júniust választottuk.Mi júni 12-tõl 10nap.Bella Tourssal.
Szia!Mi is júniust választottuk.Mi júni 12-tõl 10nap.Bella Tourssal.
#25961 debi81 2007-04-23
Dehogy vagy béna...épp ellenkezõleg köszönöm az infót.
Dehogy vagy béna...épp ellenkezõleg köszönöm az infót.
#25940 csu 2007-04-23
Nem 58, 51. Béna vagyok.
Nem 58, 51. Béna vagyok.

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat