KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Munka Görögországban \ Munka Görögországban

#50622 Mono 2008-01-07
Köszi Kiscsillag,de én mostanában nem készülök kimenni dolgozni(1 apartmanházba dolgoztam)én most itthon készülök a család alapításra.. :wink: :)
Köszi Kiscsillag,de én mostanában nem készülök kimenni dolgozni(1 apartmanházba dolgoztam)én most itthon készülök a család alapításra.. :wink: :)
#50617 Vici 2008-01-07
Kiscsillag! milyen munkád volt kint amihez szállás és kaja is járt és hol voltál pontosan???
Kiscsillag! milyen munkád volt kint amihez szállás és kaja is járt és hol voltál pontosan???
#50616 Vici 2008-01-07
Szia Velõ! újra itthon? vagy kintrõl írsz?
Szia Velõ! újra itthon? vagy kintrõl írsz?
#50602 Kiscsillag 2008-01-07
Szia Mono! Szezonon kivül is van bõven munka Görögországban, ha szeretnél kimenni, szólj, intézünk valamit! Egyébként hol dolgoztál és mit? Mert én is csak 2 hónapot voltam kinn, de 6 kilót hiztam, a szállás és a kaja ingyen volt és hazahoztam 200.000 Ft-ot, a másik 200-at elköltöttem kint. Tény, hogy Görögországban nem lehet meggazdagodni, de ha jól megválogatjuk hogy hova megyünk dolgozni, akkor mindenféleképpen csak nyerünk! Anic! Neked pedig sok sikert! :wink:
Szia Mono! Szezonon kivül is van bõven munka Görögországban, ha szeretnél kimenni, szólj, intézünk valamit! Egyébként hol dolgoztál és mit? Mert én is csak 2 hónapot voltam kinn, de 6 kilót hiztam, a szállás és a kaja ingyen volt és hazahoztam 200.000 Ft-ot, a másik 200-at elköltöttem kint. Tény, hogy Görögországban nem lehet meggazdagodni, de ha jól megválogatjuk hogy hova megyünk dolgozni, akkor mindenféleképpen csak nyerünk! Anic! Neked pedig sok sikert! :wink:
#50598 velõ 2008-01-07
˝Koszi Mono! :-) 1 het mulva utazom Gorogorszagba. ;-)˝ - Anic

kicsit mesélj, merre, mit, meddig stb? drukkolunk! :wink:
˝Koszi Mono! :-) 1 het mulva utazom Gorogorszagba. ;-)˝ - Anic

kicsit mesélj, merre, mit, meddig stb? drukkolunk! :wink:
#50491 Mono 2008-01-05
Szia Anic! Részleteket kérekszépen! :D Szerencsés vagy hogy szezonon kívül is találtál munkát.
Szia Anic! Részleteket kérekszépen! :D Szerencsés vagy hogy szezonon kívül is találtál munkát.
#50407 snake 2008-01-04
Szia Anic!Merre mész és mit fogsz melózni?
Szia Anic!Merre mész és mit fogsz melózni?
#50404 Anic 2008-01-04
Koszi Mono! :-) 1 het mulva utazom Gorogorszagba. ;-)
Koszi Mono! :-) 1 het mulva utazom Gorogorszagba. ;-)
#50122 Mono 2007-12-30
Ebben biztos lehetsz,szorítunk :wink: Mikor fog eldõlni tutira hogy mész?
Ebben biztos lehetsz,szorítunk :wink: Mikor fog eldõlni tutira hogy mész?
#50106 Anic 2007-12-30
Sziasztok! Ugy tunik, hamarosan talan nekem is sikerul kimenni dolgozni Gorogorszagba. Ha osszejott, en is elmondom majd a tapasztalataimat. Drukkoljatok! :-)
Sziasztok! Ugy tunik, hamarosan talan nekem is sikerul kimenni dolgozni Gorogorszagba. Ha osszejott, en is elmondom majd a tapasztalataimat. Drukkoljatok! :-)

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat