KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Utazási irodák \ Utazási irodák

#233669 Messinia 2015-07-30
Szia Lappa! Az Ibusznál is nézd meg, buszos Korfu 60 ezer, Sarti pedig 56 ezer augusztus közepén. Sőt, talán a Grand toursnál is érdemes körülnézni, az online foglalási rendszerüknél látszik, hogy még vannak üres helyek. Jó keresgélést! :)
Szia Lappa! Az Ibusznál is nézd meg, buszos Korfu 60 ezer, Sarti pedig 56 ezer augusztus közepén. Sőt, talán a Grand toursnál is érdemes körülnézni, az online foglalási rendszerüknél látszik, hogy még vannak üres helyek. Jó keresgélést! :)
#233668 Gudli 2015-07-30
Lappa! Nézzed az INVIA-n!
Lappa! Nézzed az INVIA-n!
#233666 Lappa 2015-07-30
Köszönöm az információt PedróB! Aktív kereséssel töltöm a következő napokat:)) Addig is minden ötletre nyitottak vagyunk.
Köszönöm az információt PedróB! Aktív kereséssel töltöm a következő napokat:)) Addig is minden ötletre nyitottak vagyunk.
#233663 Évuska 2015-07-30
Lappa! Most olvastam a facebookon: Brest Travel, 08. 17- 26-ig Paralia. Busz- szállás- ajándék kirándulás : 65.000,- Tel: 402-00-63
Lappa! Most olvastam a facebookon: Brest Travel, 08. 17- 26-ig Paralia. Busz- szállás- ajándék kirándulás : 65.000,- Tel: 402-00-63
#233660 PedroB 2015-07-30
Lappa! Az alábbi oldalt/utazási irodát ajánlanám, bár gyorsan fogynak a last minute-utak, s közel sem biztos, hogy az itt láthatók még aktuálisak: A legjobban akkor jártok, ha személyesen mentek be az irodájukba vagy valamelyik partnerirodájukba!
Lappa! Az alábbi oldalt/utazási irodát ajánlanám, bár gyorsan fogynak a last minute-utak, s közel sem biztos, hogy az itt láthatók még aktuálisak: A legjobban akkor jártok, ha személyesen mentek be az irodájukba vagy valamelyik partnerirodájukba!
#233659 Lappa 2015-07-30
Sziasztok! Van egy last minute kérdésem. Diák gyermekeim most döntöttek úgy, hogy a nyári munkával megkeresett gigantikus összeget görögországi nyaralásra költenék. Ez egy remek ötlet. De tudnátok-e segíteni abban, hogy augusztus közepétől hol, melyik irodánál találhatunk last minute, kedvezőbb árú, buszos utat bármely desztinációba? Köszönöm
Sziasztok! Van egy last minute kérdésem. Diák gyermekeim most döntöttek úgy, hogy a nyári munkával megkeresett gigantikus összeget görögországi nyaralásra költenék. Ez egy remek ötlet. De tudnátok-e segíteni abban, hogy augusztus közepétől hol, melyik irodánál találhatunk last minute, kedvezőbb árú, buszos utat bármely desztinációba? Köszönöm
#233292 Keltor 2015-07-25
Köszönöm olvastam, de csak telon vagyok most. Írok majd. Udv
Köszönöm olvastam, de csak telon vagyok most. Írok majd. Udv
#233291 Gudli 2015-07-25
Kedves Keltor! Írtam privit!
Kedves Keltor! Írtam privit!
#233289 Gudli 2015-07-25
Kedves Keltor! Persze, nagyon szívesen! Mire vagy kíváncsi?
Kedves Keltor! Persze, nagyon szívesen! Mire vagy kíváncsi?
#233236 Keltor 2015-07-24
Gudli...A Kalandozás Travelről tudsz még infot mondani nekem?Üdv
Gudli...A Kalandozás Travelről tudsz még infot mondani nekem?Üdv

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat