KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Utazási irodák \ Utazási irodák

#161763 Gudli 2011-05-12
Megújult az Apollon honlapja. Nekem tetszik!
Megújult az Apollon honlapja. Nekem tetszik!
#161605 KissLaszlo 2011-05-10
Azt gondolom ezekről, hogy ismert irodák, ami bizalmat sugároz, bár volt már példa az ellenkezőjére is. Mi az elmúlt három évben nem ilyen 'neves', bár inkább reklámozottnak hívnám, irodával nyaraltunk és meg voltunk elégedve azokkal is.
Azt gondolom ezekről, hogy ismert irodák, ami bizalmat sugároz, bár volt már példa az ellenkezőjére is. Mi az elmúlt három évben nem ilyen 'neves', bár inkább reklámozottnak hívnám, irodával nyaraltunk és meg voltunk elégedve azokkal is.
#161563 Alisha22 2011-05-10
Mi majd csak augusztus végén :(
Mi majd csak augusztus végén :(
#161561 relisa 2011-05-10
Alisha! Mi július 25-én megyünk valószínű, remélem még lesz hely erre az időpontra... Repülővel megyünk apartmanba :) És ti mikor mentek???
Alisha! Mi július 25-én megyünk valószínű, remélem még lesz hely erre az időpontra... Repülővel megyünk apartmanba :) És ti mikor mentek???
#161560 Alisha22 2011-05-10
Relisa! Mikor mentek és mit foglaltatok le? Mi is fortunával megyünk :)
Relisa! Mikor mentek és mit foglaltatok le? Mi is fortunával megyünk :)
#161559 relisa 2011-05-10
Sziasztok! Olvasom hogy elég sokan mentek az Ibusszal ezzel a Fortunás utazással, annyira kedvet kaptunk mi is hogy úgy néz ki mi is ezzel megyünk!!! Délután le is foglaljuk az utat... :) Amúgy az Ibusszal nagyon meg vagyunk elégedve, ez lesz a 3. út velük...
Sziasztok! Olvasom hogy elég sokan mentek az Ibusszal ezzel a Fortunás utazással, annyira kedvet kaptunk mi is hogy úgy néz ki mi is ezzel megyünk!!! Délután le is foglaljuk az utat... :) Amúgy az Ibusszal nagyon meg vagyunk elégedve, ez lesz a 3. út velük...
#161436 Csabapapa72 2011-05-08
Egy lefordított közlöny darab!
Egy lefordított közlöny darab!
#161428 Relax 2011-05-08
Szia Kristi! Tavaly kétszer voltunk az Aeolussal buszos úton, egyik alkalommal sem volt súlyellenőrzés.
Szia Kristi! Tavaly kétszer voltunk az Aeolussal buszos úton, egyik alkalommal sem volt súlyellenőrzés.
#161423 Kristi 2011-05-08
sziasztok! Aki tavaly Aeolus-os buszos utazáson vett részt tőlük kérdezném:volt-e csomagoknál súly ellenőrzés? köszi
sziasztok! Aki tavaly Aeolus-os buszos utazáson vett részt tőlük kérdezném:volt-e csomagoknál súly ellenőrzés? köszi
#161410 kobobe 2011-05-08
Nekem sem jött össze, de valahol megkeresem mert annak idején kinyomtattam és holnap szkennelve felrakom
Nekem sem jött össze, de valahol megkeresem mert annak idején kinyomtattam és holnap szkennelve felrakom

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..