KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Utazási irodák \ Utazási irodák

#155137 Relax 2011-01-20
Láttátok? Az Aeolus repülős utat szervez Thassosra! /Kavala reptérre/
Láttátok? Az Aeolus repülős utat szervez Thassosra! /Kavala reptérre/
#155135 Relax 2011-01-20
Sziasztok! Az árlista mindig egy külön melléklet a katalógushoz. A Hasznos információk részen belül az Árlistát kiválasztva az is külön letölthető.
Sziasztok! Az árlista mindig egy külön melléklet a katalógushoz. A Hasznos információk részen belül az Árlistát kiválasztva az is külön letölthető.
#155128 Katonáné Éva 2011-01-20
Sziasztok! Letölthető az Apollón 2011 katalógusa!
Sziasztok! Letölthető az Apollón 2011 katalógusa!
#155126 Judith77 2011-01-20
Én se találtam. A szlovákon már vagy egy hónapja fent van, úgyhogy a magyarok szerintem csak a töltelék lesznek. Lehet, hogy rosszul gondolom. Az Ibusz belföldi katalógusával is így jártam, nem találtam az árlistát. Ma meg már a katalógust se tölti le.
Én se találtam. A szlovákon már vagy egy hónapja fent van, úgyhogy a magyarok szerintem csak a töltelék lesznek. Lehet, hogy rosszul gondolom. Az Ibusz belföldi katalógusával is így jártam, nem találtam az árlistát. Ma meg már a katalógust se tölti le.
#155118 adrikanemeth 2011-01-20
˝Sziasztok! Tegnap megjelent az Aeolus 2011-es katalógusa.˝ - kvalcsi

Sziasztok! A katalógust megnéztem, elég jó a kínálatuk, de hol van az árlista??? Csak én nem találom??? Ha valaki megtalálta, kérem jelezze! Köszi:Adri
˝Sziasztok! Tegnap megjelent az Aeolus 2011-es katalógusa.˝ - kvalcsi

Sziasztok! A katalógust megnéztem, elég jó a kínálatuk, de hol van az árlista??? Csak én nem találom??? Ha valaki megtalálta, kérem jelezze! Köszi:Adri
#155088 Katonáné Éva 2011-01-20
˝Kedves Katonáné Éva! Köszönöm szépen a segítséget:) Kíváncsian várom a 2011-es árakat... Viszont ha nem lesz 11-12 napos turnus Korfura akkor hány napos turnusok lesznek? Hajaj.. Kefalónia sem lesz... Érdekes.. Üdv: István˝ - Isti26

Szia! Korfura úgymond a 'hagyományos' 8 napos repcsis, ill. a 10 napos buszos turnusok lesznek. Kefalóniába meg reménykedem, hátha azért indítanak majd utakat. Szia: Éva
˝Kedves Katonáné Éva! Köszönöm szépen a segítséget:) Kíváncsian várom a 2011-es árakat... Viszont ha nem lesz 11-12 napos turnus Korfura akkor hány napos turnusok lesznek? Hajaj.. Kefalónia sem lesz... Érdekes.. Üdv: István˝ - Isti26

Szia! Korfura úgymond a 'hagyományos' 8 napos repcsis, ill. a 10 napos buszos turnusok lesznek. Kefalóniába meg reménykedem, hátha azért indítanak majd utakat. Szia: Éva
#155087 kvalcsi 2011-01-20
Sziasztok! Tegnap megjelent az Aeolus 2011-es katalógusa.
Sziasztok! Tegnap megjelent az Aeolus 2011-es katalógusa.
#155084 Isti26 2011-01-20
Köszi soma61! Meg is lestem már, de szerintem beszerzem majd nyomtatott formában is:) Persze sok más ajánlóval egyetemben:D
Köszi soma61! Meg is lestem már, de szerintem beszerzem majd nyomtatott formában is:) Persze sok más ajánlóval egyetemben:D
#155071 soma61 2011-01-19
Az Apollonak a katalógusa már letölthető!!
Az Apollonak a katalógusa már letölthető!!
#155070 Isti26 2011-01-19
Csatlakozom Jozsa 2-höz.. Nekem is megvan nyomtatottan:) Egészen jó árakkal jelent meg a katalógus:) Nagyon filozok rajta, velük utazom idén.. Bár nem ismerem az irodát annyira...
Csatlakozom Jozsa 2-höz.. Nekem is megvan nyomtatottan:) Egészen jó árakkal jelent meg a katalógus:) Nagyon filozok rajta, velük utazom idén.. Bár nem ismerem az irodát annyira...

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..