Aktív témák
| #124063 josza2 2010-01-22 |
| ˝Az aeolussal az egyetlen bajom, hogy a szállások eléggé kint vannak...˝ - lililuca Szerintem nem vészes. Kifejezetten örültünk, hogy pl.mi a Sakis házban voltunk. A közelben minden volt, amire nagyon szükség lehet: príma strand, bolt, pékség, medence, diszkó egyéb szórakozóhelyek, tavernák, és nem is akármilyenek. Én nagyon meg voltam elégedve. Maga a városközpont 15-20 percre volt. |
| ˝Az aeolussal az egyetlen bajom, hogy a szállások eléggé kint vannak...˝ - lililuca Szerintem nem vészes. Kifejezetten örültünk, hogy pl.mi a Sakis házban voltunk. A közelben minden volt, amire nagyon szükség lehet: príma strand, bolt, pékség, medence, diszkó egyéb szórakozóhelyek, tavernák, és nem is akármilyenek. Én nagyon meg voltam elégedve. Maga a városközpont 15-20 percre volt. |
| #124062 lililuca 2010-01-22 |
| 7éjszaka drágább mint az aeolussal 11-éj??
Vagy ha két hetet mennél úgy drágább???
Az aeolussal az egyetlen bajom, hogy a szállások eléggé kint vannak... |
| 7éjszaka drágább mint az aeolussal 11-éj??
Vagy ha két hetet mennél úgy drágább???
Az aeolussal az egyetlen bajom, hogy a szállások eléggé kint vannak... |
| #124060 Vio 2010-01-22 |
| Én már megnéztem, a központban vannak a szállások, de 'csak' 7 éjszaka és drágábbra jön ki mint a Walter Travel+az Aeolus.Ja és vannak luxusszállásaik is Pargán :lol: |
| Én már megnéztem, a központban vannak a szállások, de 'csak' 7 éjszaka és drágábbra jön ki mint a Walter Travel+az Aeolus.Ja és vannak luxusszállásaik is Pargán :lol: |
| #124059 lililuca 2010-01-22 |
| Nagyon kíváncsi vagyok a Pargás ajánlataikra:-)))
Kár, hogy a honlapon nincsen fent.... |
| Nagyon kíváncsi vagyok a Pargás ajánlataikra:-)))
Kár, hogy a honlapon nincsen fent.... |
| #124058 lililuca 2010-01-22 |
| oksi...írtam nekik, hogy küldjenek..:-))
Köszi... |
| oksi...írtam nekik, hogy küldjenek..:-))
Köszi... |
| #124057 Vio 2010-01-22 |
| Vagy bármelyik partnerirodánál, én pl. Szekszárdon szereztem be. |
| Vagy bármelyik partnerirodánál, én pl. Szekszárdon szereztem be. |
| #124056 cserrobi 2010-01-22 |
| ˝az apollon tarvelnek csak 1 irodája van??
Hol tudnék prospektust szerezni??csak ott??˝ - lililuca Írsz nekik emailt és már küldik is. Én is így teszek mindig :D |
| ˝az apollon tarvelnek csak 1 irodája van??
Hol tudnék prospektust szerezni??csak ott??˝ - lililuca Írsz nekik emailt és már küldik is. Én is így teszek mindig :D |
| #124055 lililuca 2010-01-22 |
| az apollon tarvelnek csak 1 irodája van??
Hol tudnék prospektust szerezni??csak ott?? |
| az apollon tarvelnek csak 1 irodája van??
Hol tudnék prospektust szerezni??csak ott?? |
| #124011 badicseva 2010-01-21 |
| Az Anett Tours lapján si az idei árak vannak már. Én foglaltam is. |
| Az Anett Tours lapján si az idei árak vannak már. Én foglaltam is. |
| #123985 Levendula 2010-01-21 |
| Mi már 4. éve utazunk az ANETT TOURS-al. Nagyon jók a tapasztalataink. Csak ajánlani tudom. Fent vannak a 2010-es áraik, PLATAMONBAN otthon vannak a legjobb árakkal, de NEOI PORI is szuper, főleg fiataloknak.(Thessalonikitől délre 120km.) A többi útjuk más iroda által szervezett.
Utazás: egyénileg vagy busszal. |
| Mi már 4. éve utazunk az ANETT TOURS-al. Nagyon jók a tapasztalataink. Csak ajánlani tudom. Fent vannak a 2010-es áraik, PLATAMONBAN otthon vannak a legjobb árakkal, de NEOI PORI is szuper, főleg fiataloknak.(Thessalonikitől délre 120km.) A többi útjuk más iroda által szervezett.
Utazás: egyénileg vagy busszal. |