KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Utazási irodák \ Utazási irodák

#113463 zsebkuty 2009-08-10
:lol: Szia,Verka!!! Az ,,Aktualitásaink-alatt,az,,Ingyen nyaralást nem adhatunk,de...erre kell ráklikkelni és nagyitani a prospektust! Jó böngészést!!! :lol:
:lol: Szia,Verka!!! Az ,,Aktualitásaink-alatt,az,,Ingyen nyaralást nem adhatunk,de...erre kell ráklikkelni és nagyitani a prospektust! Jó böngészést!!! :lol:
#113461 Verka 2009-08-10
Szia Zsebkuty! Én már kinéztem a szemem, de nem látok ilyen olcsón Kefalóniát, hol van ez az Ibusz honlapján? :)
Szia Zsebkuty! Én már kinéztem a szemem, de nem látok ilyen olcsón Kefalóniát, hol van ez az Ibusz honlapján? :)
#113421 zsebkuty 2009-08-10
Sziasztok!!! REMEK Ibusz-akció/kár,hogy már nem mehetünk mi az idén többet.../!!! Aug.24-től pl.Kefalonia 1hét-tokkal-vonóval 60rugó!!!Menjen,aki csak tud!!!Csak a biztositásért kell külön fizetni!
Sziasztok!!! REMEK Ibusz-akció/kár,hogy már nem mehetünk mi az idén többet.../!!! Aug.24-től pl.Kefalonia 1hét-tokkal-vonóval 60rugó!!!Menjen,aki csak tud!!!Csak a biztositásért kell külön fizetni!
#113405 lililuca 2009-08-10
aha!Akkor én is szombatra várom!:-))Már nagyon izgulok!!ÁÁÁ
aha!Akkor én is szombatra várom!:-))Már nagyon izgulok!!ÁÁÁ
#113403 gyongyi69 2009-08-10
Szia Lililuca! Szombat délután szóltak.
Szia Lililuca! Szombat délután szóltak.
#113390 lililuca 2009-08-10
nektek mikor telefonáltak?
nektek mikor telefonáltak?
#113388 lililuca 2009-08-10
ja...augusztus 31.re nem szeptember:-DD
ja...augusztus 31.re nem szeptember:-DD
#113384 lililuca 2009-08-10
Gratula!! Mi a héten várjuk a hívást szerintem szombaton fognak... a szeptember 31.-i hétre fizettünk be!:-)) Már alig várom....
Gratula!! Mi a héten várjuk a hívást szerintem szombaton fognak... a szeptember 31.-i hétre fizettünk be!:-)) Már alig várom....
#113369 gyongyi69 2009-08-10
Sziasztok! Végre hívtak az Ibusztól. Az 'Alkudj és nyaralj' keretein belül Augusztus 26-án indulunk Korfura az Alexandros apartmanba. A repülő reggel 6. 30-kor indul. Kicsit korai, de egy nappal több a fürdésre.
Sziasztok! Végre hívtak az Ibusztól. Az 'Alkudj és nyaralj' keretein belül Augusztus 26-án indulunk Korfura az Alexandros apartmanba. A repülő reggel 6. 30-kor indul. Kicsit korai, de egy nappal több a fürdésre.
#113140 cicmarek 2009-08-08
Az IBUSZnak nagyon jó repülős ajánlatai vannak. Ismét olyan mint az alkudj és nyaralj akció volt. Aki még nem tudja hova megy annak érdemes kihasználni ezt az a lehetőséget.
Az IBUSZnak nagyon jó repülős ajánlatai vannak. Ismét olyan mint az alkudj és nyaralj akció volt. Aki még nem tudja hova megy annak érdemes kihasználni ezt az a lehetőséget.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..