KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#111759 cserrobi 2009-07-30
˝Én is megyek az idén Nei Pori-ba! Pont a fotóid miatt.˝ - Csutek

Hisz Parália a cél! Akkor most mi van ?
˝Én is megyek az idén Nei Pori-ba! Pont a fotóid miatt.˝ - Csutek

Hisz Parália a cél! Akkor most mi van ?
#111758 Csutek 2009-07-30
Szerintem, még visszanéz! Én is megyek az idén Nei Pori-ba! Pont a fotóid miatt. Mi csak azért mentünk busszal, mert ketten mentünk, és úgy gondoltuk, hogy most lazítunk. nem jött össze!
Szerintem, még visszanéz! Én is megyek az idén Nei Pori-ba! Pont a fotóid miatt. Mi csak azért mentünk busszal, mert ketten mentünk, és úgy gondoltuk, hogy most lazítunk. nem jött össze!
#111757 Csutek 2009-07-30
OK! Figyelek! :lol:
OK! Figyelek! :lol:
#111756 cserrobi 2009-07-30
Kedves Csutek! Én ezért nem megyek busszal pedig hát nekünk megérné mivek 2-en járunk Görögországba. De hát valamit valamiért. Igaz hála az égnek most véletlenül 4-en megyünk vissza az idén Neoi Poriba,így felezödik a köldség :) De szegényre úgy rávetettétek magatokat ,hogy már többet nem is néz felénk :( Üdv:Robi
Kedves Csutek! Én ezért nem megyek busszal pedig hát nekünk megérné mivek 2-en járunk Görögországba. De hát valamit valamiért. Igaz hála az égnek most véletlenül 4-en megyünk vissza az idén Neoi Poriba,így felezödik a köldség :) De szegényre úgy rávetettétek magatokat ,hogy már többet nem is néz felénk :( Üdv:Robi
#111755 cserrobi 2009-07-30
˝Nekem nem hiányzik az ilyen fórumtag!˝ - kvalcsi

Kedves Kvalcsi! Ne csináld ezt légyszives,mert nagyon szomi leszek. Pedig nagyon jó a kedvem igaz annyi jaffa szörpöt ittam hogy már a fülemen jön ki. Nem vagy te ennyire szigorú. Légyszives ne béntsátok!!! Üdv:Robi Bocs az OFF-ért
˝Nekem nem hiányzik az ilyen fórumtag!˝ - kvalcsi

Kedves Kvalcsi! Ne csináld ezt légyszives,mert nagyon szomi leszek. Pedig nagyon jó a kedvem igaz annyi jaffa szörpöt ittam hogy már a fülemen jön ki. Nem vagy te ennyire szigorú. Légyszives ne béntsátok!!! Üdv:Robi Bocs az OFF-ért
#111754 Csutek 2009-07-30
˝Ezzel nincs is gond!!! Csak hogy szegény többet idesem fog szagolni az tuti. :(˝ - cserrobi

Nem hiszem el, hogy csak negatív tapasztalatai voltak! Az ilyenektől sikítani tudnék! Ha bárki elolvassa a tavalyi beszámolómat, akkor láthatja, hogy nem volt fenékig tejfel a nyaralásom. Mégsem zúdítottam ilyen hozzászólást a többiek nyakába.
˝Ezzel nincs is gond!!! Csak hogy szegény többet idesem fog szagolni az tuti. :(˝ - cserrobi

Nem hiszem el, hogy csak negatív tapasztalatai voltak! Az ilyenektől sikítani tudnék! Ha bárki elolvassa a tavalyi beszámolómat, akkor láthatja, hogy nem volt fenékig tejfel a nyaralásom. Mégsem zúdítottam ilyen hozzászólást a többiek nyakába.
#111753 sheidi 2009-07-30
Hát ez kétszer is felhívta a figyelmet! :))
Hát ez kétszer is felhívta a figyelmet! :))
#111752 sheidi 2009-07-30
Tessék a :-)-ra figyelni!
#111751 sheidi 2009-07-30
#111750 kvalcsi 2009-07-30
Nekem nem hiányzik az ilyen fórumtag!
Nekem nem hiányzik az ilyen fórumtag!

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..