Aktív témák
| #110169 cserrobi 2009-07-21 |
| ˝A Dumcsiban dumcsizhattok bármi másról! :)˝ - geot Vagy a Chat szoba :!: :P :wink: |
| ˝A Dumcsiban dumcsizhattok bármi másról! :)˝ - geot Vagy a Chat szoba :!: :P :wink: |
| #110168 geot 2009-07-21 |
| Hülgyeim, a topik témája: Utazási irodák
A Dumcsiban dumcsizhattok bármi másról! :) |
| Hülgyeim, a topik témája: Utazási irodák
A Dumcsiban dumcsizhattok bármi másról! :) |
| #110165 lililuca 2009-07-21 |
| Már csak pár hét és kiderül mi is az uticél:-)) |
| Már csak pár hét és kiderül mi is az uticél:-)) |
| #110164 lililuca 2009-07-21 |
| Hát nekünk a kedvenc Kréta és Rodosz!
Remélem valamelyik bejön ezek közül:-)) |
| Hát nekünk a kedvenc Kréta és Rodosz!
Remélem valamelyik bejön ezek közül:-)) |
| #110159 Minike08 2009-07-21 |
| Sziasztok,
Az én kedvencem Kefalónia, annyira szeretenék eljutni erre a szigetre. Természetesen mi is az alkudj és nyaralj akcióval megyünk, szeptember első hetében.
Már nagyon várom!!! |
| Sziasztok,
Az én kedvencem Kefalónia, annyira szeretenék eljutni erre a szigetre. Természetesen mi is az alkudj és nyaralj akcióval megyünk, szeptember első hetében.
Már nagyon várom!!! |
| #110155 nagymaya 2009-07-21 |
| Helló lililuca!
Két hét és pár nappal előtte szóltak. De valahogy sejtettem, hogy fognak szólni, mert már olvastam valahol, hogy másnak is szombati napon telefonáltak. Holnap megyünk is, és befizetjük a fennmaradó részt. Majd ha hazajöttünk, mindenképpen jelentkezem a tapasztalatokkal. Nektek van kedvenc az uticélok között? |
| Helló lililuca!
Két hét és pár nappal előtte szóltak. De valahogy sejtettem, hogy fognak szólni, mert már olvastam valahol, hogy másnak is szombati napon telefonáltak. Holnap megyünk is, és befizetjük a fennmaradó részt. Majd ha hazajöttünk, mindenképpen jelentkezem a tapasztalatokkal. Nektek van kedvenc az uticélok között? |
| #110154 lililuca 2009-07-21 |
| Ja igen...kicsit visszaolvastam és látom ti is akcióztok:-))
azt mondják 14nappal előtte szólnak de akkor ti jóval előbb értesültettek.... |
| Ja igen...kicsit visszaolvastam és látom ti is akcióztok:-))
azt mondják 14nappal előtte szólnak de akkor ti jóval előbb értesültettek.... |
| #110153 lililuca 2009-07-21 |
| szia nagymaja!
ti is az alkudj és nyaraljal mentek??
ha igen mikor tudtátok meg, hogy hova? |
| szia nagymaja!
ti is az alkudj és nyaraljal mentek??
ha igen mikor tudtátok meg, hogy hova? |
| #110150 nagymaya 2009-07-21 |
| Szia mulike!
Irigyellek Rodoszért. Legszívesebben oda mentem volna. De azért így se bánkódom. Krétán kívül még nem voltunk sehol sem, így sok felfedeznivaló van még. |
| Szia mulike!
Irigyellek Rodoszért. Legszívesebben oda mentem volna. De azért így se bánkódom. Krétán kívül még nem voltunk sehol sem, így sok felfedeznivaló van még. |
| #110145 lililuca 2009-07-21 |
| JA és azt el is felejtettem mondani, hogy mi is a buszos utunkat mondtuk le az Aeolusnál Párgára az alkud és nyaralj miatt:-DD
Mi is 5ezret buktunk fejenként..de megérte...ugyan annyiért megyünk repcsivel..igaz pár nappal kevesebb időre de akkor is sokkal jobb így:-)) |
| JA és azt el is felejtettem mondani, hogy mi is a buszos utunkat mondtuk le az Aeolusnál Párgára az alkud és nyaralj miatt:-DD
Mi is 5ezret buktunk fejenként..de megérte...ugyan annyiért megyünk repcsivel..igaz pár nappal kevesebb időre de akkor is sokkal jobb így:-)) |