KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Utazási irodák \ Utazási irodák

#106883 lindus 2009-06-29
Sziasztok! Gondoltam, hátha valakinek jól jöhet. Az Apollon travel és a zorbas taverna közös akciója!
Sziasztok! Gondoltam, hátha valakinek jól jöhet. Az Apollon travel és a zorbas taverna közös akciója!
#106882 macska 2009-06-29
Az IBUSZ megint képtelenül akciózik görögbe..... Thassos egyéni úttal, félpanzióval 15000 ft/fő/hét!!!!!!!!!!!! Miért nincs már pénzem............
Az IBUSZ megint képtelenül akciózik görögbe..... Thassos egyéni úttal, félpanzióval 15000 ft/fő/hét!!!!!!!!!!!! Miért nincs már pénzem............
#106255 josza2 2009-06-24
Itt a korlátlan lehetőségek hazája. Nem hogy nem ültetik le a felelősöket, akik ennyi embert, nomeg az államot megkárosították, meglopták, még új néven céget alakíthatnak és folytathatják ott, ahol abbahagyták. Én azt mondom, hogy az a joghézag nem véletlenül maradt benne a törvényben. Azért majd nagyon megfigyeljük, hogy melyik irodában reinkarnálódnak ezek a kis ügyeskék és azzal nem fogunk menni.
Itt a korlátlan lehetőségek hazája. Nem hogy nem ültetik le a felelősöket, akik ennyi embert, nomeg az államot megkárosították, meglopták, még új néven céget alakíthatnak és folytathatják ott, ahol abbahagyták. Én azt mondom, hogy az a joghézag nem véletlenül maradt benne a törvényben. Azért majd nagyon megfigyeljük, hogy melyik irodában reinkarnálódnak ezek a kis ügyeskék és azzal nem fogunk menni.
#106253 doro 2009-06-24
Tanulságos cikk. D.
Tanulságos cikk. D.
#106250 lililuca 2009-06-24
Örülök, hogy tetszett:-)) A párom írta az én ötletem alapján.. :D
Örülök, hogy tetszett:-)) A párom írta az én ötletem alapján.. :D
#106247 Csutek 2009-06-24
˝az 5 kontinens-ről van egy jó cikk!nézzétek meg...˝ - lililuca

Nagyon érdekes olvasmány volt.
˝az 5 kontinens-ről van egy jó cikk!nézzétek meg...˝ - lililuca

Nagyon érdekes olvasmány volt.
#106246 lililuca 2009-06-24
az 5 kontinens-ről van egy jó cikk!nézzétek meg...
az 5 kontinens-ről van egy jó cikk!nézzétek meg...
#106243 lililuca 2009-06-24
Ajánlom mindenki figyelmébe!
Ajánlom mindenki figyelmébe!
#106210 Jox 2009-06-24
Szerintem 1 éves gyerekkel ne buszozzatok... Egyénileg kényelmesebb mindenkinek, főleg a gyereknek. Téma itt:
Szerintem 1 éves gyerekkel ne buszozzatok... Egyénileg kényelmesebb mindenkinek, főleg a gyereknek. Téma itt:
#106204 gazsi73 2009-06-24
Sziasztok,mi augusztus végén szeretnénk nei poriba menni autoval,a kérdésem az,hogy 3 felnöttés 1 gyerek(augusztusban lesz egy éves) magán szervezésben olcsobb vagy befizetni last minutos buszosutra és autoval menni?
Sziasztok,mi augusztus végén szeretnénk nei poriba menni autoval,a kérdésem az,hogy 3 felnöttés 1 gyerek(augusztusban lesz egy éves) magán szervezésben olcsobb vagy befizetni last minutos buszosutra és autoval menni?

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!