KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Utazási irodák \ Utazási irodák

#101522 kissas57 2009-05-26
Szevasztok! Van olyan iroda ami kempingeket is tud ajánlani Krétán?
Szevasztok! Van olyan iroda ami kempingeket is tud ajánlani Krétán?
#101461 Boka 2009-05-26
Szia! Szerintem az Apollon Travel is nagyon korrekt, én minden évben velük utazok.
Szia! Szerintem az Apollon Travel is nagyon korrekt, én minden évben velük utazok.
#101451 cserrobi 2009-05-25
Minden istennek maga felé húz a keze :lol:
Minden istennek maga felé húz a keze :lol:
#101450 BRobert 2009-05-25
˝Sziasztok! Szerintetek melyik mostanság a legkorrektebb utazási iroda amelyikkel bátran utazhatnék görögbe? Köszi!˝ - Piry

Anett Tours
˝Sziasztok! Szerintetek melyik mostanság a legkorrektebb utazási iroda amelyikkel bátran utazhatnék görögbe? Köszi!˝ - Piry

Anett Tours
#101386 atosz 2009-05-25
Akik a Jón-szigetekre utaznának én változatlanúl az Imperátort ajánlom.Kétszeri korfui utazásunkon kívűl mindig velük utaztunk és tökéletesen kielégítők voltak minden szempontból és mindegyik szigeten!
Akik a Jón-szigetekre utaznának én változatlanúl az Imperátort ajánlom.Kétszeri korfui utazásunkon kívűl mindig velük utaztunk és tökéletesen kielégítők voltak minden szempontból és mindegyik szigeten!
#101361 Csutek 2009-05-25

Grand Tours

Grand Tours
#101358 papamaci 2009-05-25
sztm Walter
sztm Walter
#101357 Piry 2009-05-25
Sziasztok! Szerintetek melyik mostanság a legkorrektebb utazási iroda amelyikkel bátran utazhatnék görögbe? Köszi!
Sziasztok! Szerintetek melyik mostanság a legkorrektebb utazási iroda amelyikkel bátran utazhatnék görögbe? Köszi!
#101330 Csutek 2009-05-25
Nézz be arra az oldalra, ahol a cikk található. A QT már magyarázza a bizonyítványát. :lol:
Nézz be arra az oldalra, ahol a cikk található. A QT már magyarázza a bizonyítványát. :lol:
#101284 Boka 2009-05-25
Az Imperátor Travelnél is last minute akciók vannak.
Az Imperátor Travelnél is last minute akciók vannak.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..