Aktív témák
| #100258 cserrobi 2009-05-20 |
| ˝Egyébként meg sajnos nagynevű, 'jóhírű' irodákkal is ráfázhat az ember szerintem.˝ - Kuku Ebben azért van valami!!!Láttam már én is karón varnyúúúút :D |
| ˝Egyébként meg sajnos nagynevű, 'jóhírű' irodákkal is ráfázhat az ember szerintem.˝ - Kuku Ebben azért van valami!!!Láttam már én is karón varnyúúúút :D |
| #100257 Kuku 2009-05-20 |
| gáborpapo!!
Köszönöm szépen az infot és a jókivánságokat!Remélem mi is csak jó élményekkel térünk haza! |
| gáborpapo!!
Köszönöm szépen az infot és a jókivánságokat!Remélem mi is csak jó élményekkel térünk haza! |
| #100256 Kuku 2009-05-20 |
| Robert!!
Bátor nő vagyok az már igaz ...tudod bátraké a szerencse:-))
:P
Egyébként meg sajnos nagynevű, 'jóhírű' irodákkal is ráfázhat az ember szerintem.
gáborpapo!!
Köszi szépen az infot és a jókivánságokat! |
| Robert!!
Bátor nő vagyok az már igaz ...tudod bátraké a szerencse:-))
:P
Egyébként meg sajnos nagynevű, 'jóhírű' irodákkal is ráfázhat az ember szerintem.
gáborpapo!!
Köszi szépen az infot és a jókivánságokat! |
| #100254 gáborpapo 2009-05-20 |
| Szia Kuku!
Tavaly a fiamék velük utaztak Rodoszra!
teljesen korrektek voltak minden úgy volt ahogyan ígérték.
Igaz Ők két héttel az indulás előtt 'vadászták ' le az irodát egy ultra last minut út során de nagyon szép volt a szállásuk és mindennel meg voltak elégedve. Semmi gond nem volt a szervezéssel a reptéren is minden flottul ment!
jó utat nektek! |
| Szia Kuku!
Tavaly a fiamék velük utaztak Rodoszra!
teljesen korrektek voltak minden úgy volt ahogyan ígérték.
Igaz Ők két héttel az indulás előtt 'vadászták ' le az irodát egy ultra last minut út során de nagyon szép volt a szállásuk és mindennel meg voltak elégedve. Semmi gond nem volt a szervezéssel a reptéren is minden flottul ment!
jó utat nektek! |
| #100237 BRobert 2009-05-19 |
| ˝Sziasztok!
Tud valaki infot greentravel-ről?Velük megyünk32 nap múlva Krétára!˝ - Kuku Bátor dolog olyan irodával utazni, akiről nincs előzetes infód :? |
| ˝Sziasztok!
Tud valaki infot greentravel-ről?Velük megyünk32 nap múlva Krétára!˝ - Kuku Bátor dolog olyan irodával utazni, akiről nincs előzetes infód :? |
| #100234 Kuku 2009-05-19 |
| Sziasztok!
Tud valaki infot greentravel-ről?Velük megyünk32 nap múlva Krétára! |
| Sziasztok!
Tud valaki infot greentravel-ről?Velük megyünk32 nap múlva Krétára! |
| #100232 BRobert 2009-05-19 |
| Köszi Bea :)
Jó tudni, hogy ilyen naprakészek :lol: |
| Köszi Bea :)
Jó tudni, hogy ilyen naprakészek :lol: |
| #100229 bogobea 2009-05-19 |
| Kicsit 'kiegészítelek' Robi! :-)
Az Apollon és a Dias fakultatív programjai biztosan ugyanazon az áron vannak, mivel Nei Poriban közös a partnerirodájuk. Az általad felsorolt különbségek abból adódnak, hogy az Apollon 3 éve nem fissítette az árakat a honlapján... |
| Kicsit 'kiegészítelek' Robi! :-)
Az Apollon és a Dias fakultatív programjai biztosan ugyanazon az áron vannak, mivel Nei Poriban közös a partnerirodájuk. Az általad felsorolt különbségek abból adódnak, hogy az Apollon 3 éve nem fissítette az árakat a honlapján... |
| #99886 josza2 2009-05-18 |
| Kedves Robi!
Úgy tűnik valóban igazad van. Nem jelentősen drágábbak a többinél. Ezen kívül Anett, Jorgos, és Xanthi, meg az egész család a szívem csücskei. Imádom őket. Tudom, hogy ezzel Te is így vagy. (Vártam is, hogy megvéded őket :lol: :wink: )
Ne bántani akartam őket. Nyaraltam velük többször is és nagyon jó barátság alakult ki köztünk. Minden évben megkeressük őket az 'Utazás' kiállításon és nagyon szoktunk egymásnak örülni. Egyszer, mikor Mykonoson voltunk este sétáltunk Mykonos városban, egyszer rám szólt egy ismerős hang 'szevasztok hod vadtok?'. Jorgos volt. Ők is ott sétáltak Anettel, akkor intézték, hogy legyen mykonosi útjuk. Másnap mentek tovább Santorinire. Hát ilyen kicsi a világ!
Üdv: Josza |
| Kedves Robi!
Úgy tűnik valóban igazad van. Nem jelentősen drágábbak a többinél. Ezen kívül Anett, Jorgos, és Xanthi, meg az egész család a szívem csücskei. Imádom őket. Tudom, hogy ezzel Te is így vagy. (Vártam is, hogy megvéded őket :lol: :wink: )
Ne bántani akartam őket. Nyaraltam velük többször is és nagyon jó barátság alakult ki köztünk. Minden évben megkeressük őket az 'Utazás' kiállításon és nagyon szoktunk egymásnak örülni. Egyszer, mikor Mykonoson voltunk este sétáltunk Mykonos városban, egyszer rám szólt egy ismerős hang 'szevasztok hod vadtok?'. Jorgos volt. Ők is ott sétáltak Anettel, akkor intézték, hogy legyen mykonosi útjuk. Másnap mentek tovább Santorinire. Hát ilyen kicsi a világ!
Üdv: Josza |
| #99859 BRobert 2009-05-18 |
| Szia Josza,
Az elejével és a végével egyet értek :) de az árak tekintetében nem. Csináltam egy gyors összehasonlítást 3 iroda árai közt (Dias-Apollon-Anett), azonos időszak tekintetében. Igyekeztem azonos kategoriáju apartmanokat találni, de azok közt biztos van minőségi eltérés :)
Ime aze eredmény:
Nei Pori 3 fős apartman, 7 éjszaka, busszal:
Júni eleje: Dias 38.500.-, Apollon 38.000.-, Anett 35.000.-
Júli közepe: Dias 48.900.-, Apollon 50.000.-, Anett 48.500.-
Augusztus vége: Dias 42.900.-, Apollon 46.000.-, Anett 49.900.-
Szeptember közepe: Dias 33.500.-, Apollon 25.000.-, Anett 38.500.-
Fakultatívok:
Athén: Dias 40 euro, Apollon 35 euro, Anett 42 euro
Skiatos: Dias 45 euro, Apollon 35 euro, Anett 38 euro
Meteora: Dias 30 euro, Apollon 25 euro, Anett 26 euro
Ezek természetesen katalógus árak :) |
| Szia Josza,
Az elejével és a végével egyet értek :) de az árak tekintetében nem. Csináltam egy gyors összehasonlítást 3 iroda árai közt (Dias-Apollon-Anett), azonos időszak tekintetében. Igyekeztem azonos kategoriáju apartmanokat találni, de azok közt biztos van minőségi eltérés :)
Ime aze eredmény:
Nei Pori 3 fős apartman, 7 éjszaka, busszal:
Júni eleje: Dias 38.500.-, Apollon 38.000.-, Anett 35.000.-
Júli közepe: Dias 48.900.-, Apollon 50.000.-, Anett 48.500.-
Augusztus vége: Dias 42.900.-, Apollon 46.000.-, Anett 49.900.-
Szeptember közepe: Dias 33.500.-, Apollon 25.000.-, Anett 38.500.-
Fakultatívok:
Athén: Dias 40 euro, Apollon 35 euro, Anett 42 euro
Skiatos: Dias 45 euro, Apollon 35 euro, Anett 38 euro
Meteora: Dias 30 euro, Apollon 25 euro, Anett 26 euro
Ezek természetesen katalógus árak :) |