KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#97221 cserrobi 2009-04-30
˝Persze aki megvenné tőlem, az belföldi nyaralást tervez.˝ - josh999

Hozzáteszem egy csálingerrel beszélsz aki még ráadásnak termefőnök is :lol:
˝Persze aki megvenné tőlem, az belföldi nyaralást tervez.˝ - josh999

Hozzáteszem egy csálingerrel beszélsz aki még ráadásnak termefőnök is :lol:
#97220 cserrobi 2009-04-30
És ha egy szállodába megy ott kérik az adatokat.... Akkor mit csinál??? Ott kell aláírni!!!!!!
És ha egy szállodába megy ott kérik az adatokat.... Akkor mit csinál??? Ott kell aláírni!!!!!!
#97218 josh999 2009-04-30
Persze aki megvenné tőlem, az belföldi nyaralást tervez.
Persze aki megvenné tőlem, az belföldi nyaralást tervez.
#97217 josh999 2009-04-30
egyszerű, én kapok idén ( ha minden igaz ) 40.000.- Ft üdülésit, de az is lehet, hogy 74ezret, nem tudom, elég 'idióta' cégnél dolgozom, pedig állami... Mindegy, lényeg a lényeg, hogy több kolléga is mondta, hogy megvenné az üdülésit, 40ezerért adna 35-öt kp-ben. Ezzel mindketten jól járunk, ő elmegy olcsóbban nyaralni én meg kp-hez jutok, amit a külföldi nyaralásra tudok költeni.
egyszerű, én kapok idén ( ha minden igaz ) 40.000.- Ft üdülésit, de az is lehet, hogy 74ezret, nem tudom, elég 'idióta' cégnél dolgozom, pedig állami... Mindegy, lényeg a lényeg, hogy több kolléga is mondta, hogy megvenné az üdülésit, 40ezerért adna 35-öt kp-ben. Ezzel mindketten jól járunk, ő elmegy olcsóbban nyaralni én meg kp-hez jutok, amit a külföldi nyaralásra tudok költeni.
#97215 cserrobi 2009-04-30
Jox!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csinálni kéne egy üdülési csekk beváltási topikot :P Hátha van itt egy jó üzletenber :lol:
Jox!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csinálni kéne egy üdülési csekk beváltási topikot :P Hátha van itt egy jó üzletenber :lol:
#97214 cserrobi 2009-04-30
˝Egyszerű, beválttatod valakivel kp-re és kész...˝ - josh999

Na erre kiváncsi volnék!!!! Hogy is van ez????? :lol:
˝Egyszerű, beválttatod valakivel kp-re és kész...˝ - josh999

Na erre kiváncsi volnék!!!! Hogy is van ez????? :lol:
#97213 josh999 2009-04-30
Egyszerű, beválttatod valakivel kp-re és kész...
Egyszerű, beválttatod valakivel kp-re és kész...
#97212 cserrobi 2009-04-30
˝Oké...csak, hogy mindenkinek igaza legyen... Alap esetben nem használható fel, de ha ismersz valakit, aki... :lol: A többit intézzétek privátban :D˝ - BRobert

Yes :lol:
˝Oké...csak, hogy mindenkinek igaza legyen... Alap esetben nem használható fel, de ha ismersz valakit, aki... :lol: A többit intézzétek privátban :D˝ - BRobert

Yes :lol:
#97210 BRobert 2009-04-30
Oké...csak, hogy mindenkinek igaza legyen... Alap esetben nem használható fel, de ha ismersz valakit, aki... :lol: A többit intézzétek privátban :D
Oké...csak, hogy mindenkinek igaza legyen... Alap esetben nem használható fel, de ha ismersz valakit, aki... :lol: A többit intézzétek privátban :D
#97192 cserrobi 2009-04-30
˝Személyes tapasztalat, hogy az üdülési csekket 'bizonyos' esetekben elfogadják külföldi utazásra is. (Bosznia) Az utazási iroda nevét nem kívánom nyilvánosságra hozni.˝ - skiccpausz

Köszönöm neked....... Én is sok mindenről mesélhetnék ,de nem tehetem :roll:
˝Személyes tapasztalat, hogy az üdülési csekket 'bizonyos' esetekben elfogadják külföldi utazásra is. (Bosznia) Az utazási iroda nevét nem kívánom nyilvánosságra hozni.˝ - skiccpausz

Köszönöm neked....... Én is sok mindenről mesélhetnék ,de nem tehetem :roll:

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!