KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Utazási irodák \ Utazási irodák

#90909 dinyus 2009-02-22
Ferrari! Írtam Neked privit! Előre is köszi a segítséget :):):):)
Ferrari! Írtam Neked privit! Előre is köszi a segítséget :):):):)
#90904 firkamano 2009-02-22
Sziasztok! Jól látom, hogy egyik utazási iroda sem szervez már utat SAMOS szigetre? Valaki nem tudja melyik komptársaság visz el oda Piraeusból?
Sziasztok! Jól látom, hogy egyik utazási iroda sem szervez már utat SAMOS szigetre? Valaki nem tudja melyik komptársaság visz el oda Piraeusból?
#90898 ferrari 2009-02-22
Kyra! Egy-két ajánlat kimaradt a tavalyihoz képest és jött helyette új. Az árak csak pár ezer Ft-tal drágultak, ha kinéztél valamit a neten szívesen megírom az idei árat.
Kyra! Egy-két ajánlat kimaradt a tavalyihoz képest és jött helyette új. Az árak csak pár ezer Ft-tal drágultak, ha kinéztél valamit a neten szívesen megírom az idei árat.
#90871 Kyra 2009-02-21
Köszi Ferrari! :) Megnézem a honlapjukat és kérek árajánlatot.
Köszi Ferrari! :) Megnézem a honlapjukat és kérek árajánlatot.
#90849 ferrari 2009-02-21
Kyra! Nézd meg a Dias Zeus Travel-t is. Jó áraik vannak.
Kyra! Nézd meg a Dias Zeus Travel-t is. Jó áraik vannak.
#90848 ferrari 2009-02-21
A neten eddig 2008-as árak voltak, mivel febr.22-ig tavalyi áron lehetett foglalni.
A neten eddig 2008-as árak voltak, mivel febr.22-ig tavalyi áron lehetett foglalni.
#90840 macsosz 2009-02-20
Szia Kvalcsi :D A neten már rég fenn van minden prospektus :!: Mi már kiválasztottuk az utat,bár még minden más lehet :!: -olyan nagy a kínálat :roll: Üdv,Macsosz :D
Szia Kvalcsi :D A neten már rég fenn van minden prospektus :!: Mi már kiválasztottuk az utat,bár még minden más lehet :!: -olyan nagy a kínálat :roll: Üdv,Macsosz :D
#90824 kvalcsi 2009-02-20
Köszi! Hétfőn benézek az irodába. :-kiss-:
Köszi! Hétfőn benézek az irodába. :-kiss-:
#90823 ferrari 2009-02-20
Szia Valcsika! Igen megjelent, ma voltam náluk.
Szia Valcsika! Igen megjelent, ma voltam náluk.
#90822 kvalcsi 2009-02-20
Szia Ircsi! A neten még nem láttam az idei árakat. Megjelent már a prospektusuk?
Szia Ircsi! A neten még nem láttam az idei árakat. Megjelent már a prospektusuk?

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..