KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Utazási irodák \ Utazási irodák

#89284 Miskolciutas 2009-02-03
A grand küldött postán 2009es prospektust.
A grand küldött postán 2009es prospektust.
#89282 papamaci 2009-02-03
Szia margit június vége július közepe :wink: :roll:
Szia margit június vége július közepe :wink: :roll:
#89270 papamaci 2009-02-02
Szia margit irtam privibe ha megkapod engem is érdekelne az árajánlatod Sartiról :wink: :roll:
Szia margit irtam privibe ha megkapod engem is érdekelne az árajánlatod Sartiról :wink: :roll:
#89268 ericsike69 2009-02-02
Szia Erici! Esetleg megtudod kérdezni melyik apartmanba laktak? Köszi Erika
Szia Erici! Esetleg megtudod kérdezni melyik apartmanba laktak? Köszi Erika
#89265 litze 2009-02-02
˝Szia Margit.Bocs a zavarásért,olvasom, hogy az Aeolus árlistával segiteni tudnál.Nem vagyok Pesti és emailon többször irtam az irodának és irják 1-2 hét mig az árlista meg lesz.Szeretnék én is kedvezményesen utazni és jó lenne a lista Sarti a szállásokról. :roll: :D Szeretném ha segitenél, elöre is köszönöm.Az emilcimem: berkesnehajni@citromail.hu˝ - litze

˝Szia Margit.Bocs a zavarásért,olvasom, hogy az Aeolus árlistával segiteni tudnál.Nem vagyok Pesti és emailon többször irtam az irodának és irják 1-2 hét mig az árlista meg lesz.Szeretnék én is kedvezményesen utazni és jó lenne a lista Sarti a szállásokról. :roll: :D Szeretném ha segitenél, elöre is köszönöm.Az emilcimem: berkesnehajni@citromail.hu˝ - litze

#89264 litze 2009-02-02
Szia Margit.Bocs a zavarásért,olvasom, hogy az Aeolus árlistával segiteni tudnál.Nem vagyok Pesti és emailon többször irtam az irodának és irják 1-2 hét mig az árlista meg lesz.Szeretnék én is kedvezményesen utazni és jó lenne a lista Sarti a szállásokról. :roll: :D Szeretném ha segitenél, elöre is köszönöm.Az emilcimem: berkesnehajni@citromail.hu
Szia Margit.Bocs a zavarásért,olvasom, hogy az Aeolus árlistával segiteni tudnál.Nem vagyok Pesti és emailon többször irtam az irodának és irják 1-2 hét mig az árlista meg lesz.Szeretnék én is kedvezményesen utazni és jó lenne a lista Sarti a szállásokról. :roll: :D Szeretném ha segitenél, elöre is köszönöm.Az emilcimem: berkesnehajni@citromail.hu
#89262 margit008 2009-02-02
Sziasztok! Nyugodtan kérdezetek priviben,segítek. Zsebkuty, Lindus küldtem az árakat
Sziasztok! Nyugodtan kérdezetek priviben,segítek. Zsebkuty, Lindus küldtem az árakat
#89261 gina086 2009-02-02
Most látom, privát üzit is lehet küldeni.....esetleg küldhetek oda???
Most látom, privát üzit is lehet küldeni.....esetleg küldhetek oda???
#89260 gina086 2009-02-02
szia margit! Segítenél nekem?? Én sem vagyok pesti, így nincs a kezembe a katalógus, de már nagyon várom.....egy e-mail címet megadnál nekem?? Szeretnék pár árat kérdezni....köszönöm!!!!!!
szia margit! Segítenél nekem?? Én sem vagyok pesti, így nincs a kezembe a katalógus, de már nagyon várom.....egy e-mail címet megadnál nekem?? Szeretnék pár árat kérdezni....köszönöm!!!!!!
#89258 zsebkuty 2009-02-02
Irtam privit,köszi Margit!!! :P
Irtam privit,köszi Margit!!! :P

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat