KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Utazási irodák \ Utazási irodák

#86529 kristin1 2008-12-12
Na, kezd beindulni a bolt, de jó! :D Kónyu és cserrobi, köszönet a hírekért! De jó lenne, ha nagyjából maradnának a tavalyi árak...
Na, kezd beindulni a bolt, de jó! :D Kónyu és cserrobi, köszönet a hírekért! De jó lenne, ha nagyjából maradnának a tavalyi árak...
#86527 Kristi 2008-12-12
na az nagyon jó hír!Figyelek nagyon :lol:
na az nagyon jó hír!Figyelek nagyon :lol:
#86518 cserrobi 2008-12-12
Sziasztok!!! Anettoursnak is elkészült a 2009-es áraik :)
Sziasztok!!! Anettoursnak is elkészült a 2009-es áraik :)
#86514 firkamano 2008-12-12
Írtam privát üzit, hogy ne itt beszéljük meg a Lefkadás dolgokat :)
Írtam privát üzit, hogy ne itt beszéljük meg a Lefkadás dolgokat :)
#86511 Maci 2008-12-12
Nem az utazással van bibi.Már többször megjártuk Görögországot kocsival.Olyan irodát keresek aki eladja a lefkadai útját autóval is.(Persze ésszerű kereteken belül.)
Nem az utazással van bibi.Már többször megjártuk Görögországot kocsival.Olyan irodát keresek aki eladja a lefkadai útját autóval is.(Persze ésszerű kereteken belül.)
#86507 firkamano 2008-12-12
Maci! Sokan innen autóval mentek, és nekik semmi problémájuk nem volt. Én nem csak az autótól tartok, hanem a környező országokban érhető meglepetéstől is, ezért most a biztosra megyek :)
Maci! Sokan innen autóval mentek, és nekik semmi problémájuk nem volt. Én nem csak az autótól tartok, hanem a környező országokban érhető meglepetéstől is, ezért most a biztosra megyek :)
#86506 firkamano 2008-12-12
Kónyu! Nagyon köszi, szuper hír!!! Remélem extra akciósak lesznek az árak!
Kónyu! Nagyon köszi, szuper hír!!! Remélem extra akciósak lesznek az árak!
#86505 szepeva 2008-12-12
Köszi kónyu! Bár nem engem szólítottál meg, engem is eltaláltál vele. szepeva
Köszi kónyu! Bár nem engem szólítottál meg, engem is eltaláltál vele. szepeva
#86504 kónyu 2008-12-12
firkamano! Most voltam az Apollon Travel-nél, jövő hétre ígérik a weboldalukon a jövő évi katalógust, és az ajtóra is ki van írva, hogy 5-től lehet foglalni. Érdemes sietni, az elmúlt években a first minute-ok ok többsége pár hét alatt elfogyott. Az Aeolus-ról is hozom majd a híreket, az is a közelben van, de Ők pár héttel később szoktak kijönni az új prosival. Dias Zeus februárra mondta. Ezt a hátmat szoktam nézni, meg mindig megyek az Utazás Kiállításra, de addigra már mindig megvan a fix, ott már csak csemegézek a jövőre:-)
firkamano! Most voltam az Apollon Travel-nél, jövő hétre ígérik a weboldalukon a jövő évi katalógust, és az ajtóra is ki van írva, hogy 5-től lehet foglalni. Érdemes sietni, az elmúlt években a first minute-ok ok többsége pár hét alatt elfogyott. Az Aeolus-ról is hozom majd a híreket, az is a közelben van, de Ők pár héttel később szoktak kijönni az új prosival. Dias Zeus februárra mondta. Ezt a hátmat szoktam nézni, meg mindig megyek az Utazás Kiállításra, de addigra már mindig megvan a fix, ott már csak csemegézek a jövőre:-)
#86500 Maci 2008-12-12
Köszi a választ! Mi kocsival szeretnénk menni.Csak ahogy nézem nem lesz egyszerű.
Köszi a választ! Mi kocsival szeretnénk menni.Csak ahogy nézem nem lesz egyszerű.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..