| Utazási irodák \ Utazási irodák |
|
| #213678 Breki1 2014-02-27 |
Aeolus Utazási Iroda
Bár az Utazás kiállításon nem veszünk részt, utasainkat mégis szeretnénk meglepni kiállítási kedvezménnyel:
-20%-os 2014.02.27 – 03.02. között, a kiállítás ideje alatt minden budapesti és pozsonyi indulású repülős utunkra minden időpontban! A kiállítási kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható!
Néhány tipp:
BUDAPESTRŐL
KARPATHOS
Stúdió, ÖE: 75 040 Ft/fő-től
Hotel 2*+, R: 94 160 Ft/fő-től
Hotel 3*, AI: 116 560 Ft/fő
DÉL-KRÉTA
Stúdió, ÖE: 78 160 Ft/fő-től
Hotel 3*+, AI: 116 720 Ft/fő-től
Hotel 4*+, AI: 149 760 Ft/fő-től
BULGÁRIA
Hotel 2*+, R: 65 840 Ft/fő-től
Hotel 3*, AI: 101 920 Ft/fő-től
Hotel 4*, AI: 108 480 Ft/fő-től
POZSONYBÓL
ZAKYNTHOS – Ingyenes repülőtéri transzfer
Stúdió, ÖE: 79 840 Ft/fő-től
Hotel 2*+, AI: 138 480 Ft/fő-től
Hotel 3*, AI: 143 120 Ft/fő-től
KEFALÓNIA – Ingyenes repülőtéri transzfer
Stúdió, ÖE: 88 480 Ft/fő-től
Hotel 3*, R: 120 960 Ft/fő-től
Hotel 4*, SAI: 151 920 Ft/fő-től
LEFKADA - – Ingyenes repülőtéri transzfer
Stúdió, ÖE: 91 920 Ft/fő-től
Hotel 2*, FP: 124 560 Ft/fő-től
Hotel 4*, AI: 151 360 Ft/fő-től
KARPATHOS
Stúdió, ÖE: 95 320 Ft/fő-től
Hotel 2*+, R: 112 880 Ft/fő-től
Hotel 3*, AI: 135 680Ft/fő
DÉL-KRÉTA
Stúdió, ÖE: 91 680 Ft/fő-től
Hotel 3*+, AI: 145 520 Ft/fő-től
Hotel 4*+, AI: 157 920 Ft/fő-től
|
Aeolus Utazási Iroda
Bár az Utazás kiállításon nem veszünk részt, utasainkat mégis szeretnénk meglepni kiállítási kedvezménnyel:
-20%-os 2014.02.27 – 03.02. között, a kiállítás ideje alatt minden budapesti és pozsonyi indulású repülős utunkra minden időpontban! A kiállítási kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható!
Néhány tipp:
BUDAPESTRŐL
KARPATHOS
Stúdió, ÖE: 75 040 Ft/fő-től
Hotel 2*+, R: 94 160 Ft/fő-től
Hotel 3*, AI: 116 560 Ft/fő
DÉL-KRÉTA
Stúdió, ÖE: 78 160 Ft/fő-től
Hotel 3*+, AI: 116 720 Ft/fő-től
Hotel 4*+, AI: 149 760 Ft/fő-től
BULGÁRIA
Hotel 2*+, R: 65 840 Ft/fő-től
Hotel 3*, AI: 101 920 Ft/fő-től
Hotel 4*, AI: 108 480 Ft/fő-től
POZSONYBÓL
ZAKYNTHOS – Ingyenes repülőtéri transzfer
Stúdió, ÖE: 79 840 Ft/fő-től
Hotel 2*+, AI: 138 480 Ft/fő-től
Hotel 3*, AI: 143 120 Ft/fő-től
KEFALÓNIA – Ingyenes repülőtéri transzfer
Stúdió, ÖE: 88 480 Ft/fő-től
Hotel 3*, R: 120 960 Ft/fő-től
Hotel 4*, SAI: 151 920 Ft/fő-től
LEFKADA - – Ingyenes repülőtéri transzfer
Stúdió, ÖE: 91 920 Ft/fő-től
Hotel 2*, FP: 124 560 Ft/fő-től
Hotel 4*, AI: 151 360 Ft/fő-től
KARPATHOS
Stúdió, ÖE: 95 320 Ft/fő-től
Hotel 2*+, R: 112 880 Ft/fő-től
Hotel 3*, AI: 135 680Ft/fő
DÉL-KRÉTA
Stúdió, ÖE: 91 680 Ft/fő-től
Hotel 3*+, AI: 145 520 Ft/fő-től
Hotel 4*+, AI: 157 920 Ft/fő-től
|
| #213303 Kyra 2014-02-11 |
Gemike!
Július vége, aug. elejére tervezzük Krétára.
|
Gemike!
Július vége, aug. elejére tervezzük Krétára.
|
| #213302 Kyra 2014-02-11 |
Cserrobi!
Szó sincs visszafizetésről vagy alamizsnáról. A Neckermann idegenvezetőjével volt gondunk és nem az irodával. A hotel is úgy nézett ki és a szolgáltatásai megegyeztek a katalógusukkal. A hotel személyzetének lustasága, igénytelensége, gorombasága (tisztelet a kivételnek!) az arab mentalitást tükrözi.
Annak idején a TUI által szervezett első utunk is hasonlóképp rossz tapasztalattal indult de a következő 3-4 úttal semmi probléma nem volt.
|
Cserrobi!
Szó sincs visszafizetésről vagy alamizsnáról. A Neckermann idegenvezetőjével volt gondunk és nem az irodával. A hotel is úgy nézett ki és a szolgáltatásai megegyeztek a katalógusukkal. A hotel személyzetének lustasága, igénytelensége, gorombasága (tisztelet a kivételnek!) az arab mentalitást tükrözi.
Annak idején a TUI által szervezett első utunk is hasonlóképp rossz tapasztalattal indult de a következő 3-4 úttal semmi probléma nem volt.
|
| #213300 anyuci68 2014-02-11 |
Cserrobi, ezzel pontosan így vagyunk mi is. Ha egyszer olyan kritikán aluli szolgáltatást nyújtott egy iroda, akkor arra semmi garancia, hogy legközelebb jobban sikerül neki. Akkor meg minek gazdagítsam?
A mi fekete bárányunk az Aeoulus , velük nem megyünk még 1x.
|
Cserrobi, ezzel pontosan így vagyunk mi is. Ha egyszer olyan kritikán aluli szolgáltatást nyújtott egy iroda, akkor arra semmi garancia, hogy legközelebb jobban sikerül neki. Akkor meg minek gazdagítsam?
A mi fekete bárányunk az Aeoulus , velük nem megyünk még 1x.
|
| #213284 cserrobi 2014-02-11 |
Kyra!
Én ha valahol egyszer befaragok oda többet vissza nem megyek. Hozzáteszem tavalyról rengeteg panasz van a nagy Neckermann.
Azt hiszik visszafizetnek egy kis összeget azzal elvan rendezve a dolog,hát nem. Engem nem tudnak lekenyerezni egy kis alamizsnával.
Engem csak egyszer tudnak átvágni,többet soha.Nem vagyok hajlandó velük utazni és az idegenvezetés is nagyon gyenge.Röviden ennyi.
|
Kyra!
Én ha valahol egyszer befaragok oda többet vissza nem megyek. Hozzáteszem tavalyról rengeteg panasz van a nagy Neckermann.
Azt hiszik visszafizetnek egy kis összeget azzal elvan rendezve a dolog,hát nem. Engem nem tudnak lekenyerezni egy kis alamizsnával.
Engem csak egyszer tudnak átvágni,többet soha.Nem vagyok hajlandó velük utazni és az idegenvezetés is nagyon gyenge.Röviden ennyi.
|
| #213281 gemike 2014-02-11 |
szió
megkérdezhetem mikor mentek és hová ??
teljesen igazad van , teljesen mások a görög emberek ,!!!
üdv
gémike
|
szió
megkérdezhetem mikor mentek és hová ??
teljesen igazad van , teljesen mások a görög emberek ,!!!
üdv
gémike
|
| #213266 Kyra 2014-02-11 |
Sziasztok!
Cserrobi!
Én is ezt mondtam, amikor végre felszállt a gép és elindultunk haza! De nem voltam ezzel a véleménnyel egyedül. Az utasok többsége háborgott mint a tenger! De hiába adták oda a panaszleveleiket az idegenvezetőnek az szerintem beledobta őket a reptéren az első kukába!
Ha más szemszögből nézem a dolgot nem akarok egy út alapján itélkezni. Nagyon kíváncsi leszek a krétai útra!
Gemike!
Én is nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz! Görögországot össze sem lehet hasonlítani Egyiptommal. Itt nem tudnak eladni 10 tevéért.. :) A görögök kedves, segítőkész emberek. Sok éve járunk vissza hozzájuk olyan mintha hazamennénk!
|
Sziasztok!
Cserrobi!
Én is ezt mondtam, amikor végre felszállt a gép és elindultunk haza! De nem voltam ezzel a véleménnyel egyedül. Az utasok többsége háborgott mint a tenger! De hiába adták oda a panaszleveleiket az idegenvezetőnek az szerintem beledobta őket a reptéren az első kukába!
Ha más szemszögből nézem a dolgot nem akarok egy út alapján itélkezni. Nagyon kíváncsi leszek a krétai útra!
Gemike!
Én is nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz! Görögországot össze sem lehet hasonlítani Egyiptommal. Itt nem tudnak eladni 10 tevéért.. :) A görögök kedves, segítőkész emberek. Sok éve járunk vissza hozzájuk olyan mintha hazamennénk!
|
| #213265 gemike 2014-02-11 |
szia
egyiptomba nem velük voltam hanem a Karthago tourssal ,sokan róluk mondanak rosszat, igen Magdalénát ismerem, tényleg szuper, profi,
mi korfun voltunk velük, zakintoson kétszer, tenerife, és gran canarián,
a félpanzió helyett teljes ellátást kaptunk mert a szálloda túl foglalta magát ,
szóval mi jól jártunk velük.
remélem minden rendben lesz.
üdv
gémike
|
szia
egyiptomba nem velük voltam hanem a Karthago tourssal ,sokan róluk mondanak rosszat, igen Magdalénát ismerem, tényleg szuper, profi,
mi korfun voltunk velük, zakintoson kétszer, tenerife, és gran canarián,
a félpanzió helyett teljes ellátást kaptunk mert a szálloda túl foglalta magát ,
szóval mi jól jártunk velük.
remélem minden rendben lesz.
üdv
gémike
|
| #213244 cserrobi 2014-02-10 |
Én röviden annyit mondanék,hogy a Neckermann-al soha a büdös életbe nem fogunk menni sehová!
|
Én röviden annyit mondanék,hogy a Neckermann-al soha a büdös életbe nem fogunk menni sehová!
|
| #213243 Kyra 2014-02-10 |
Szia Gemike!
Egyiptomba utaztunk velük. Sajnos nincs ilyen jó tapasztalatunk. Az idegenvezetőjük egy semmire való, megbízhatatlan alak volt! Egy életre elvette a kedvem attól, hogy arab területre utazzak. Kíváncsi leszek a krétai szervezett útjukra.
Több utazási irodával utaztunk már de az IBUSZ által szervezett magasan a legjobb volt. Az idegenvezetőjük Magdaléna nagyon kedves, szakmailag maximálisan felkészült, segítőkész volt. Bármikor számíthattunk rá.
|
Szia Gemike!
Egyiptomba utaztunk velük. Sajnos nincs ilyen jó tapasztalatunk. Az idegenvezetőjük egy semmire való, megbízhatatlan alak volt! Egy életre elvette a kedvem attól, hogy arab területre utazzak. Kíváncsi leszek a krétai szervezett útjukra.
Több utazási irodával utaztunk már de az IBUSZ által szervezett magasan a legjobb volt. Az idegenvezetőjük Magdaléna nagyon kedves, szakmailag maximálisan felkészült, segítőkész volt. Bármikor számíthattunk rá.
|
|