Szia!
Hát, a szállás szerintem elég trutty, de hátha javult tavaly óta valamit. Viszont két klassz strand van nagyon közel és az egyikről gyakorlatilag a tengerben át lehet sétálni a Mediterannée szálloda strandjára is, ami szintén nagyon jó, finom homokos, egy-két sziklával.
Örülök, hogy mentek, mert Kefalónia csodás sziget. Szept-ben garantáltan klassz lesz még az idő, finom selymes meleg a tenger. Csinálj sok képet és oszd majd meg velünk! És Ithakára menjetek át!
Ha bármi infó kell, szívesen segítek, csak írj.
Szia
Bottakati
Szia!
Hát, a szállás szerintem elég trutty, de hátha javult tavaly óta valamit. Viszont két klassz strand van nagyon közel és az egyikről gyakorlatilag a tengerben át lehet sétálni a Mediterannée szálloda strandjára is, ami szintén nagyon jó, finom homokos, egy-két sziklával.
Örülök, hogy mentek, mert Kefalónia csodás sziget. Szept-ben garantáltan klassz lesz még az idő, finom selymes meleg a tenger. Csinálj sok képet és oszd majd meg velünk! És Ithakára menjetek át!
Ha bármi infó kell, szívesen segítek, csak írj.
Szia
Bottakati
#96568tokszi 2009-04-27
Szia!
Sikerült lefoglalnom a szállást, Alexandra szeptember elején:)
Csak az a baj, hogy nagyon messze van még az indulás.
Üdv
Tökszi
Szia!
Sikerült lefoglalnom a szállást, Alexandra szeptember elején:)
Csak az a baj, hogy nagyon messze van még az indulás.
Üdv
Tökszi
#96238firkamano 2009-04-24
Köszönöm!
Szerintem én itt jártam... akkor tuti az amit én is lefényképeztem. :)
MErt nemhiszem hogy LAssinál 2 ilyen sziklafal lenne a tengerben :)
Köszönöm!
Szerintem én itt jártam... akkor tuti az amit én is lefényképeztem. :)
MErt nemhiszem hogy LAssinál 2 ilyen sziklafal lenne a tengerben :)
#96236bottakati 2009-04-24
Firkamano
Részletes térképek, Lassi alatt láthatod a Makris Yialos és a Platis Yialos beach-eket:
www.greekislands.com/cephalonia/map.htm
www.greekhotel.com/ionian/kefaloni/svoronata/home.htm (és itt is megtalálod, ha klikkelsz a Kefalonia Detailed Map mezőre, külön behoz egy térképet, amin már csak a zoom-ot kell használni).
Bottakati
Firkamano
Részletes térképek, Lassi alatt láthatod a Makris Yialos és a Platis Yialos beach-eket:
www.greekislands.com/cephalonia/map.htm
www.greekhotel.com/ionian/kefaloni/svoronata/home.htm (és itt is megtalálod, ha klikkelsz a Kefalonia Detailed Map mezőre, külön behoz egy térképet, amin már csak a zoom-ot kell használni).
Bottakati
#96231bottakati 2009-04-24
Firkamano!
A fényképezőgépem nem szuper egyáltalán, sima digitális, sőt, akciós, ha jól emlékszem, az Auchan-ban vettük. Viszont imádok fényképezni és addig próbálgatok, amíg a legjobb kép nem sikerül.
Itt találsz részletes leírást a Makris Yialos beach-ről:
Ez a strand Lassi hosszú, homokos tengerparti része, van egy taverna és snack-bar is a strand felett (5.kép a fotóalbumomban). Argostolitól azért messze van, ahol mi laktunk Lassiban, onnan kényelmes sétával max 6 perc volt. Meseszép strand, aranyló homokkal és ha a napágyas részektől egy kicsit tovább bandukoltunk, találtunk olyan nagy sziklás részeket, ahol szinte csak ketten voltunk (6-7.kép). Egyébként a Platis Yialos beach is ott van, az is ilyen gyönyörű.
Ha a 4. képre gondolsz, a Melissani tavasbarlangra, azon sokat „dolgoztam”, csónakból készítettem. A szépsége egyébként a képnek nem csak az én érdemem, tényleg ilyen lélegzetellállítóan átlátszó a víz és a természet csodája is segített.
Szia
Bottakati
Firkamano!
A fényképezőgépem nem szuper egyáltalán, sima digitális, sőt, akciós, ha jól emlékszem, az Auchan-ban vettük. Viszont imádok fényképezni és addig próbálgatok, amíg a legjobb kép nem sikerül.
Itt találsz részletes leírást a Makris Yialos beach-ről:
Ez a strand Lassi hosszú, homokos tengerparti része, van egy taverna és snack-bar is a strand felett (5.kép a fotóalbumomban). Argostolitól azért messze van, ahol mi laktunk Lassiban, onnan kényelmes sétával max 6 perc volt. Meseszép strand, aranyló homokkal és ha a napágyas részektől egy kicsit tovább bandukoltunk, találtunk olyan nagy sziklás részeket, ahol szinte csak ketten voltunk (6-7.kép). Egyébként a Platis Yialos beach is ott van, az is ilyen gyönyörű.
Ha a 4. képre gondolsz, a Melissani tavasbarlangra, azon sokat „dolgoztam”, csónakból készítettem. A szépsége egyébként a képnek nem csak az én érdemem, tényleg ilyen lélegzetellállítóan átlátszó a víz és a természet csodája is segített.
Szia
Bottakati
#96229firkamano 2009-04-24
Szia Kvalcsi!
Ez a kép ismerős. Voltunk ott ahol a napernyők pirosak és kékek, illetve ahol az a fehár házikó van a sok zuhanyzóval.
Véletlenül ez nem az, ami csak a White Rock nevű szálláshoz tartozik?
Elvileg nem szabad idegennek bemenni ... ott van ilyesmi de amikor mi voltunk az 'átjáró' homokos rész víz alatt volt.
Vajon ez lenne?
Van róla egy saját képem, megpróbálom ide betenni... remélem sikerül.
Szia Kvalcsi!
Ez a kép ismerős. Voltunk ott ahol a napernyők pirosak és kékek, illetve ahol az a fehár házikó van a sok zuhanyzóval.
Véletlenül ez nem az, ami csak a White Rock nevű szálláshoz tartozik?
Elvileg nem szabad idegennek bemenni ... ott van ilyesmi de amikor mi voltunk az 'átjáró' homokos rész víz alatt volt.
Vajon ez lenne?
Van róla egy saját képem, megpróbálom ide betenni... remélem sikerül.
#96226kvalcsi 2009-04-24
Nézd meg ezt a linket!
Így be tudod azonosítani remélem.
Nézd meg ezt a linket!
Így be tudod azonosítani remélem.
#96224firkamano 2009-04-24
Hmm...
Nem értem :(
Ahogy Lassitól megyünk a fővárosban, ott balo oldalt valahol??
Miért nem találtam? Pedig ezt a képet nagyon kerestem.
Hmm...
Nem értem :(
Ahogy Lassitól megyünk a fővárosban, ott balo oldalt valahol??
Miért nem találtam? Pedig ezt a képet nagyon kerestem.
#96221kvalcsi 2009-04-24
Szia Firkamano!
Makris Yialos beach Argostoli (a sziget fővárosa) alatt található!
Szia Firkamano!
Makris Yialos beach Argostoli (a sziget fővárosa) alatt található!
#96219firkamano 2009-04-24
Bottakati!
Megnéztem a fotóalbumodat, nagyon szép képek!!
Biztos nagyon szuper fényképezőgéped van, meseszépek a képeid!!
Tudnál segíteni, hogy a Makris Yialos beach -et merre találom?
Az egyik képeden nagyon megtetszett :)
És a barlangos képed... sokáig gondolkoztam ezt hogy csinálhattad, remélem jövőre én is tudok ilyet csinálni :)
Előre is köszönöm!
Bottakati!
Megnéztem a fotóalbumodat, nagyon szép képek!!
Biztos nagyon szuper fényképezőgéped van, meseszépek a képeid!!
Tudnál segíteni, hogy a Makris Yialos beach -et merre találom?
Az egyik képeden nagyon megtetszett :)
És a barlangos képed... sokáig gondolkoztam ezt hogy csinálhattad, remélem jövőre én is tudok ilyet csinálni :)
Előre is köszönöm!