Jón-szigetek \ Kefalonia |
|
#68081 kata_ 2008-06-24 |
Itt is jelzem, hogy megkaptam mind a kettõt, nagyon szuperek!
Köszönöm!
|
Itt is jelzem, hogy megkaptam mind a kettõt, nagyon szuperek!
Köszönöm!
|
#68008 firkamano 2008-06-24 |
Szia Kata!
Elküldtem a térképeket a céges mail címemrõl, remélem mostmár megkapod.
Ha nem, akkor máshogyan próbálkozom.
Jelezd majd, hogy megkaptad-e.
|
Szia Kata!
Elküldtem a térképeket a céges mail címemrõl, remélem mostmár megkapod.
Ha nem, akkor máshogyan próbálkozom.
Jelezd majd, hogy megkaptad-e.
|
#67957 firkamano 2008-06-23 |
Szia Atosz!
Köszi az infót, akkor nem is kell messzire mennünk a párommal, ha olyat akarunk látni :)
Kata!
Holnap elküldöm a térképet, ajánlom figyelmedbe a másikat, amit h.apci tett ide fel (link), az nagyon jó, de azt is elküldöm neked holnap.
Nem értettelek félre, a themis apartman képeit láthatod itt, a pink sunrise (oda megyünk mi) az nem ilyen :)
A kocsi jó ötlet, csak költségesebb. Nekünk 2 hétre egy vagyon lenne, ezért robogózunk, na meg az egy külön élmény, fõleg nekem mert én csak hátul utazok :)
Szúnyogokra meg ne itthon vegyél ellenszert, hanem kint! Az itthoni nem használ ellenük, kint mi kb 2 euróért vettünk egy tök jót, most is így fogunk tenni.
Ha van még kérdésed, írj nyugodtan.
|
Szia Atosz!
Köszi az infót, akkor nem is kell messzire mennünk a párommal, ha olyat akarunk látni :)
Kata!
Holnap elküldöm a térképet, ajánlom figyelmedbe a másikat, amit h.apci tett ide fel (link), az nagyon jó, de azt is elküldöm neked holnap.
Nem értettelek félre, a themis apartman képeit láthatod itt, a pink sunrise (oda megyünk mi) az nem ilyen :)
A kocsi jó ötlet, csak költségesebb. Nekünk 2 hétre egy vagyon lenne, ezért robogózunk, na meg az egy külön élmény, fõleg nekem mert én csak hátul utazok :)
Szúnyogokra meg ne itthon vegyél ellenszert, hanem kint! Az itthoni nem használ ellenük, kint mi kb 2 euróért vettünk egy tök jót, most is így fogunk tenni.
Ha van még kérdésed, írj nyugodtan.
|
#67953 kata_ 2008-06-23 |
Szia firkamanó!
Nem tudom kinyomtatni a térképet, mert a hellasz nem engedi lementeni. El tudnád küldeni? kati0913@freemail.hu
Amúgy az apartmanképek amiket küldtél most pontosan melyik apartman? Mert nekem azt mondták, hogy az a Pink Sunrise szobája. Mi meg a Themisbe megyünk. Lehet félreértettük egymást?
Jaaa, és még azt akartam megosztani veletek, hogy eddig quaddal terveztem az egész nyaralást, de lehet átgondolom és a távolabbi helyekre kocsit bérlünk (bár csak ketten vagyunk). Ismerõsök szombaton jöttek haza és azt mesélték, hogy életveszélyesek az utak, keskeny (egy busznyi), ezerrel mennek a buszok, még nem is látod, de dudál a kanyar elõtt, hogy jön. És nincs szalagkorlát az út mentén. Az emelkedõkön lehet jobban beválna a quad, de egy hosszabb útnak félek neki indulni vele, annak ellenére, hogy tavaly azzal jártuk be Zakynthost. Mi a véleményetek?
És még azt az infót is kaptam, hogy szúnyog az rengeteg van, én minden formában viszek szúnyogírtót... :D
|
Szia firkamanó!
Nem tudom kinyomtatni a térképet, mert a hellasz nem engedi lementeni. El tudnád küldeni? kati0913@freemail.hu
Amúgy az apartmanképek amiket küldtél most pontosan melyik apartman? Mert nekem azt mondták, hogy az a Pink Sunrise szobája. Mi meg a Themisbe megyünk. Lehet félreértettük egymást?
Jaaa, és még azt akartam megosztani veletek, hogy eddig quaddal terveztem az egész nyaralást, de lehet átgondolom és a távolabbi helyekre kocsit bérlünk (bár csak ketten vagyunk). Ismerõsök szombaton jöttek haza és azt mesélték, hogy életveszélyesek az utak, keskeny (egy busznyi), ezerrel mennek a buszok, még nem is látod, de dudál a kanyar elõtt, hogy jön. És nincs szalagkorlát az út mentén. Az emelkedõkön lehet jobban beválna a quad, de egy hosszabb útnak félek neki indulni vele, annak ellenére, hogy tavaly azzal jártuk be Zakynthost. Mi a véleményetek?
És még azt az infót is kaptam, hogy szúnyog az rengeteg van, én minden formában viszek szúnyogírtót... :D
|
#67952 atosz 2008-06-23 |
Firkamanócska!
Úgy a napfelkelte, minta naplemente Svoronátából gyönyörû.Mi kimentünk az Ammes apartmanunk elötti tengerparti részre(nem a strandhoz)és onnan pompásan lehet minkettõt látni.Egyik szép,a másik mégszebb... :DEz jó kérdés,hogy mikor... :lol: Szerintem hajnlban amikor kél a nap...Egy kicsit korábban kell kelni,de jó képeket lehet csinálni.
Sajnos buszval megyünk mert mással nem mehetünk Lefkadára. :cry:
Semmi kanalunk annyit rázatnunk magunkat,de ez van sajna.Nem egyéni út, az Appolonnal megyünk.
Üdv:Atosz :wink:
|
Firkamanócska!
Úgy a napfelkelte, minta naplemente Svoronátából gyönyörû.Mi kimentünk az Ammes apartmanunk elötti tengerparti részre(nem a strandhoz)és onnan pompásan lehet minkettõt látni.Egyik szép,a másik mégszebb... :DEz jó kérdés,hogy mikor... :lol: Szerintem hajnlban amikor kél a nap...Egy kicsit korábban kell kelni,de jó képeket lehet csinálni.
Sajnos buszval megyünk mert mással nem mehetünk Lefkadára. :cry:
Semmi kanalunk annyit rázatnunk magunkat,de ez van sajna.Nem egyéni út, az Appolonnal megyünk.
Üdv:Atosz :wink:
|
#67951 h.apci 2008-06-23 |
˝...a bal felsõ ficakban...˝ - h.apci
Bocs'! - inkább a bal oldalon középen! :oops:
|
˝...a bal felsõ ficakban...˝ - h.apci
Bocs'! - inkább a bal oldalon középen! :oops:
|
#67948 firkamano 2008-06-23 |
Kedves H.Apci!
Nagyon köszi a térképet, ez fantasztikusan jóóóó!
Már csak a nyomtatással kell bajlódnom, de megoldom! :)
Köszönöm mégegyszer!!
|
Kedves H.Apci!
Nagyon köszi a térképet, ez fantasztikusan jóóóó!
Már csak a nyomtatással kell bajlódnom, de megoldom! :)
Köszönöm mégegyszer!!
|
#67946 h.apci 2008-06-23 |
˝Szia Kata!
Agia Eleni a hely, ahol ez a strand van, ne kérdezd hol van a hely, mert az internetrõl letöltött térképeimen nincs rajta. :(
Ha valaki tudna súgni, merre találjuk AGIA ELENI -t, az nagyon szuper lenne!
Már csak 5 nap! :)˝ - firkamano
Ezen a TÉRKÉPEN a bal felsõ ficakban 'B. Ag. Elenis' felirattal megtalálod! :wink: ('Aghia Eleni'-ként már megtaláltad volna! 'From the village of Damoulianata take the rural road through olive groves to this lovely pebbly beach.') Jó nyaralást! :P
|
˝Szia Kata!
Agia Eleni a hely, ahol ez a strand van, ne kérdezd hol van a hely, mert az internetrõl letöltött térképeimen nincs rajta. :(
Ha valaki tudna súgni, merre találjuk AGIA ELENI -t, az nagyon szuper lenne!
Már csak 5 nap! :)˝ - firkamano
Ezen a TÉRKÉPEN a bal felsõ ficakban 'B. Ag. Elenis' felirattal megtalálod! :wink: ('Aghia Eleni'-ként már megtaláltad volna! 'From the village of Damoulianata take the rural road through olive groves to this lovely pebbly beach.') Jó nyaralást! :P
|
#67942 firkamano 2008-06-23 |
Atosz!
Lefkadába mivel mentek? Egyéni út?
|
Atosz!
Lefkadába mivel mentek? Egyéni út?
|
#67940 firkamano 2008-06-23 |
Sziasztok!
Köszi az infókat.
Atosz, megnéztem a képeket, Zola tetszik, a másik pedig elmegy. :)
Még abban kellene segítség, hogy naplementét hol láthatok szépet?
Csak nem Svoronatából??
És Napfelkeltéért hova érdemes menni?
És a legfontosabb, hogy mikor???
Elõre is köszönöm!
|
Sziasztok!
Köszi az infókat.
Atosz, megnéztem a képeket, Zola tetszik, a másik pedig elmegy. :)
Még abban kellene segítség, hogy naplementét hol láthatok szépet?
Csak nem Svoronatából??
És Napfelkeltéért hova érdemes menni?
És a legfontosabb, hogy mikor???
Elõre is köszönöm!
|
|