KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#45776 wobbler 2007-09-24
Én is. Ma jönnek haza az utolsó fecskék.
Én is. Ma jönnek haza az utolsó fecskék.
#45719 anna? 2007-09-24
én úgy szeretnék még mindig ott lenni... :cry: :cry:
én úgy szeretnék még mindig ott lenni... :cry: :cry:
#45501 anna? 2007-09-21
így van ez az én beszámolómmal is...:) :)
így van ez az én beszámolómmal is...:) :)
#45210 wobbler 2007-09-18
Hiába töltögettem a képeket háromszor fel, nem történt semmi. Most olvasom, hogy csak szept. 25. után lesznek láthatóak...
Hiába töltögettem a képeket háromszor fel, nem történt semmi. Most olvasom, hogy csak szept. 25. után lesznek láthatóak...
#45184 wobbler 2007-09-18
Sziasztok ! Sajnos hazaértünk. A sziget valóban gyönyörû, de egy hét kevés a felderítéséhez. Megpróbálok egy fotóalbumot összehozni, a beszámolóhoz még fáradt vagyok.
Sziasztok ! Sajnos hazaértünk. A sziget valóban gyönyörû, de egy hét kevés a felderítéséhez. Megpróbálok egy fotóalbumot összehozni, a beszámolóhoz még fáradt vagyok.
#44334 Méri0705 2007-09-10
Jó utat Wobbler! Mi is a Rentacar-tól béreltünk.......
Jó utat Wobbler! Mi is a Rentacar-tól béreltünk.......
#44326 wobbler 2007-09-10
Köszi az infókat... asszimiláltam. :-)
Köszi az infókat... asszimiláltam. :-)
#44324 anna? 2007-09-10
a Kefalonia Rentacar-nál neten keresztül. ott helyben kiderült, hogy egy cég az Express-szel, de más árakon jelennek meg. a kef.Rentacar olcsóbb volt valamivel. ez a legjobb rész, amikor már csak az órákat kell számolni...:)én most megint indítom 360 napról :cry: :cry: biztos, hogy nagyon jól érzitek majd magatokat, tényleg gyönyörû a sziget, és nagyon kedvesek a helyiek. próbáljátok ki a Ionio tavernát, meg a Phaedrát, meg a Sírtakit! nagyon fullosak a helételeik, és a Sirtakiban überdurva báránykeftát ettem..mmmm és szerintem egyáltalán nem drágák a kaják. körettel együtt 7-9 euró egy fõétel. és nem akármilyenek!!!:) a makros gialos bícs nagyon szép, ajánlom a szélén lévõ kis kuckókat. kicsit sziklásabb, de nagyon hangulatos, és a szirteknél marha látványos az élõvilág.
a Kefalonia Rentacar-nál neten keresztül. ott helyben kiderült, hogy egy cég az Express-szel, de más árakon jelennek meg. a kef.Rentacar olcsóbb volt valamivel. ez a legjobb rész, amikor már csak az órákat kell számolni...:)én most megint indítom 360 napról :cry: :cry: biztos, hogy nagyon jól érzitek majd magatokat, tényleg gyönyörû a sziget, és nagyon kedvesek a helyiek. próbáljátok ki a Ionio tavernát, meg a Phaedrát, meg a Sírtakit! nagyon fullosak a helételeik, és a Sirtakiban überdurva báránykeftát ettem..mmmm és szerintem egyáltalán nem drágák a kaják. körettel együtt 7-9 euró egy fõétel. és nem akármilyenek!!!:) a makros gialos bícs nagyon szép, ajánlom a szélén lévõ kis kuckókat. kicsit sziklásabb, de nagyon hangulatos, és a szirteknél marha látványos az élõvilág.
#44321 wobbler 2007-09-10
Köszönöm, már tûkön ülök. Autót hol béreltetek ?
Köszönöm, már tûkön ülök. Autót hol béreltetek ?
#44317 anna? 2007-09-10
wobbler kellemes utat nektek, nagyon irigyellek....
wobbler kellemes utat nektek, nagyon irigyellek....

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat