KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#34156 atosz 2007-07-02
Kellemes nyarlást és hozzá szép ,de nem 45 fokos hõséget. :) :) Üdv: atosz
Kellemes nyarlást és hozzá szép ,de nem 45 fokos hõséget. :) :) Üdv: atosz
#34140 Méri0705 2007-07-02
Na sziasztok kedves forumozok! Én elköszönök,mert még nagyon sok teendõm van indulásig....19:25 indul a gépünk Kefára.Már tiszta idegbe vagyok még a hasam is fáj..de hát kicsit izgulok!jók legyetek majd 1 hét múlva jövök és ha minden igaz már 10-én az-az kedden mindenrõl be tudok számolni!Mível hétfõrõl keddre virradóra érünk haza..hajnali 1-2körül.Na minden jót! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Na sziasztok kedves forumozok! Én elköszönök,mert még nagyon sok teendõm van indulásig....19:25 indul a gépünk Kefára.Már tiszta idegbe vagyok még a hasam is fáj..de hát kicsit izgulok!jók legyetek majd 1 hét múlva jövök és ha minden igaz már 10-én az-az kedden mindenrõl be tudok számolni!Mível hétfõrõl keddre virradóra érünk haza..hajnali 1-2körül.Na minden jót! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
#34136 atosz 2007-07-02
˝Agapite Bubo! Kalo takszidi! Kali paramoni! Szto kalo! Ladisz˝ - FINÁNC

Szia Finánc! Ti nagyon vágjátok a témát.Megirod ,hogy mit jelent? Istenem ha én így vágnám a mongolt...Én csak a latint beszélem,de csak ha részegvagyok... /a pitéig értettem/ Szia! :? :? atosz :D :D
˝Agapite Bubo! Kalo takszidi! Kali paramoni! Szto kalo! Ladisz˝ - FINÁNC

Szia Finánc! Ti nagyon vágjátok a témát.Megirod ,hogy mit jelent? Istenem ha én így vágnám a mongolt...Én csak a latint beszélem,de csak ha részegvagyok... /a pitéig értettem/ Szia! :? :? atosz :D :D
#34087 Méri0705 2007-07-01
Kaliszpera!Ti szimeni afto?Ta elinika ine dhiszkola.Onira ghlika!
Kaliszpera!Ti szimeni afto?Ta elinika ine dhiszkola.Onira ghlika!
#34018 FINÁNC 2007-07-01
Agapite Bubo! Kalo takszidi! Kali paramoni! Szto kalo! Ladisz
Agapite Bubo! Kalo takszidi! Kali paramoni! Szto kalo! Ladisz
#34016 Bubo74 2007-07-01
Na, én is csekkoltalak Benneteket, contact done :D Lehet, hogy el kell mennem ma este bulizni, iszonyat be vagyok pörögve holnapra :D
Na, én is csekkoltalak Benneteket, contact done :D Lehet, hogy el kell mennem ma este bulizni, iszonyat be vagyok pörögve holnapra :D
#34010 Méri0705 2007-07-01
na tanár úr!meglestünk...minket úgy találsz fenn az iwiw-en ha beütöd az e-mail cimemet: kozmamaria@citromail.hu
na tanár úr!meglestünk...minket úgy találsz fenn az iwiw-en ha beütöd az e-mail cimemet: kozmamaria@citromail.hu
#33983 Bubo74 2007-07-01
Jól tetted. De ne aggódj, elpakolsz mindent, ehhez a nõk tényleg értenek :D Komolyabbra fordítva: ja, a képen én vagyok, az iwiwen ha beütöd a becenevemet a keresõbe, több is van :D
Jól tetted. De ne aggódj, elpakolsz mindent, ehhez a nõk tényleg értenek :D Komolyabbra fordítva: ja, a képen én vagyok, az iwiwen ha beütöd a becenevemet a keresõbe, több is van :D
#33982 Méri0705 2007-07-01
amúgy én már össze irtam a jobb helyeket
amúgy én már össze irtam a jobb helyeket
#33981 Méri0705 2007-07-01
valamit biztos hogy itthon hagyok...
valamit biztos hogy itthon hagyok...

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..