KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#33640 Bubo74 2007-06-29
Igazad van, épp elõkészületi munkálatok folynak...meg sör :D
Igazad van, épp elõkészületi munkálatok folynak...meg sör :D
#33634 ferrari 2007-06-29
Kedves Tanár Úr! Ne húzd fel magad ! :lol: Inkább csomagolj, hiszen mindjárt indultok. :wink:
Kedves Tanár Úr! Ne húzd fel magad ! :lol: Inkább csomagolj, hiszen mindjárt indultok. :wink:
#33630 Bubo74 2007-06-29
Állítólag valamelyik tévében megint 'iszonyatos' hõhullámról dumáltak Jó jó, ez a mostani durva lehetett, de hogyhogy minden nagyobb meteorológiai intézet honlapja 31-33 fokokat jósolt jövõ hétre? Mesterséges pánikkeltés folyik, egyébként Görögországban igenis legyen dögmeleg, ez hozzátartozik. (Igaz, holnapra Athénban 30 fok körül lesz a hivatalos elõrejelzés szerint, ami megint csak érdekes, ráadásul jövõ hétre van olyan adat, miszerint min. 27, max. 27 fok lesz. Szóval ez is érdekes :D ) Kicsit OFF volt, de az elõbb felhúztam magam ezen a kreált hisztérián...
Állítólag valamelyik tévében megint 'iszonyatos' hõhullámról dumáltak Jó jó, ez a mostani durva lehetett, de hogyhogy minden nagyobb meteorológiai intézet honlapja 31-33 fokokat jósolt jövõ hétre? Mesterséges pánikkeltés folyik, egyébként Görögországban igenis legyen dögmeleg, ez hozzátartozik. (Igaz, holnapra Athénban 30 fok körül lesz a hivatalos elõrejelzés szerint, ami megint csak érdekes, ráadásul jövõ hétre van olyan adat, miszerint min. 27, max. 27 fok lesz. Szóval ez is érdekes :D ) Kicsit OFF volt, de az elõbb felhúztam magam ezen a kreált hisztérián...
#33629 Méri0705 2007-06-29
azt hiszem attól nem kell félni, én biztos beszámolok mindenrõl!!!
azt hiszem attól nem kell félni, én biztos beszámolok mindenrõl!!!
#33628 Méri0705 2007-06-29
Na sziasztok! Ja csak 1 hét de az biztos hogy tartalmas lesz ahogy magamat ismerem 8)
Na sziasztok! Ja csak 1 hét de az biztos hogy tartalmas lesz ahogy magamat ismerem 8)
#33593 Bubo74 2007-06-29
Na, ez szép. Tudnék mit csinálni ezekben a kikötõkben... :D Köszi!
Na, ez szép. Tudnék mit csinálni ezekben a kikötõkben... :D Köszi!
#33541 Jox 2007-06-29

#33540 Jox 2007-06-29

#33520 Bubo74 2007-06-28
Sajnos csak egy. De az tartalmas lesz, efelõl biztosíthatlak! Szereted a Hitchcock-filmeket? :D
Sajnos csak egy. De az tartalmas lesz, efelõl biztosíthatlak! Szereted a Hitchcock-filmeket? :D
#33518 Kristi 2007-06-28
Mennyi idõre is mentek :?: Egy vagy két hét jut ebbõl a csodás szigetbõl :?:
Mennyi idõre is mentek :?: Egy vagy két hét jut ebbõl a csodás szigetbõl :?:

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!