KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#229287 marcsigrand 2015-05-24
Szia Titusz! Minden fél órában van komp kb.este 7 ig,jövő héten majd használjuk is a csoportunkkal és akkor pontosabb infót tudok adni róla,és az idei árakról. :)
Szia Titusz! Minden fél órában van komp kb.este 7 ig,jövő héten majd használjuk is a csoportunkkal és akkor pontosabb infót tudok adni róla,és az idei árakról. :)
#229282 tapodyt 2015-05-23
Ráhangolódásnak Pici ladik Fiskardo külső kikötőjében Mert telt ház van odabent
Ráhangolódásnak Pici ladik Fiskardo külső kikötőjében Mert telt ház van odabent
#229280 Titusz 2015-05-23
Köszi Tapodyt a menetrendet és az időjárásos oldalt is.
Köszi Tapodyt a menetrendet és az időjárásos oldalt is.
#229273 dragont 2015-05-23
A dumcsi fórumon ,tettem fel egy fényképező témájú kérdést ,estleg ,ha rápillantanátok ,hátha tudtok segíteni!
A dumcsi fórumon ,tettem fel egy fényképező témájú kérdést ,estleg ,ha rápillantanátok ,hátha tudtok segíteni!
#229272 dragont 2015-05-23
Jó utat ,és nagyon jó nyaralást kívánok Dodi,és Kónyu! Lassan a mi időnk is eljön.Addig még jósok melóval.A lányom indulás előtti hétvégén ballag a suliból.Aztán pár nap múlva Görögország!!!
Jó utat ,és nagyon jó nyaralást kívánok Dodi,és Kónyu! Lassan a mi időnk is eljön.Addig még jósok melóval.A lányom indulás előtti hétvégén ballag a suliból.Aztán pár nap múlva Görögország!!!
#229271 dragont 2015-05-23
Nagyon köszönöm az időjárás előrejelző oldalt ,elmentettem a kedvencek közé.Bár a görög nyelvel kissé bajban vagyok.Túl nagy meleget nem mutat a következő hétre.Remélem jó időnk lesz.Para lassan indul az idő miatt.
Nagyon köszönöm az időjárás előrejelző oldalt ,elmentettem a kedvencek közé.Bár a görög nyelvel kissé bajban vagyok.Túl nagy meleget nem mutat a következő hétre.Remélem jó időnk lesz.Para lassan indul az idő miatt.
#229270 Wucy 2015-05-23
nekivagnek..mar csak az utitarsaimat kell rabeszelni :)
nekivagnek..mar csak az utitarsaimat kell rabeszelni :)
#229269 tapodyt 2015-05-23
Wucy! Láttam útvonalon végigvezető fotósorozatot,egy része sziklás rész,nagyon nem egyszerű terep.
Wucy! Láttam útvonalon végigvezető fotósorozatot,egy része sziklás rész,nagyon nem egyszerű terep.
#229268 tapodyt 2015-05-23
balodalon 5 különböző települést figyeltethetünk,ha beírod a helyet a jón szigetest kell kiválasztani,(assos,csak asos-ként található meg)a napok fölötti hosszú szövegre kattintva adja a következő 7 napot.
balodalon 5 különböző települést figyeltethetünk,ha beírod a helyet a jón szigetest kell kiválasztani,(assos,csak asos-ként található meg)a napok fölötti hosszú szövegre kattintva adja a következő 7 napot.
#229267 tapodyt 2015-05-23
Ági! Én ezt használom amikor kint vagyunk.
Ági! Én ezt használom amikor kint vagyunk.

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..