KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#227499 tapodyt 2015-03-06
Te is úgyanúgy mint én azt szeretjük ahol nincs is napernyő :) No akkor megint nád :roll: :roll: Ezt meg ugye meginnád :lol: :lol: :lol:
Te is úgyanúgy mint én azt szeretjük ahol nincs is napernyő :) No akkor megint nád :roll: :roll: Ezt meg ugye meginnád :lol: :lol: :lol:
#227495 kónyu 2015-03-06
Az én napernyőm szebb volt - be-be-beeeeee :)
Az én napernyőm szebb volt - be-be-beeeeee :)
#227465 tapodyt 2015-03-05
Hú Árpi! Nagynehezen találtam én is tenger,nád,napernyő kombó-t
Hú Árpi! Nagynehezen találtam én is tenger,nád,napernyő kombó-t
#227414 kónyu 2015-03-03
Azért azt sem gondoltam volna soha, hogy a viharban partra sodródott hínártömeg is gondot tud okozni :(
Azért azt sem gondoltam volna soha, hogy a viharban partra sodródott hínártömeg is gondot tud okozni :(
#227413 kónyu 2015-03-03

#227412 kónyu 2015-03-03
Tomi ha nem gond, belinkelem ide a képeket direkte :)
Tomi ha nem gond, belinkelem ide a képeket direkte :)
#227400 tapodyt 2015-03-03
A cikk,a képek magukért beszélnek
A cikk,a képek magukért beszélnek
#227377 kónyu 2015-03-01
Á, megvan, tapodyt írta mostanság: '...a myrtos-- északi kilátó--assos utat még hónapokba telik mire átadják,az általam látott 1 hete készült képek alapján. ezt az utat kerülőként használatos szakasz is nagyon rossz állapotban van az elmúlt időszak heves esőzései miatt,a murvás szakasz alig járható.'
Á, megvan, tapodyt írta mostanság: '...a myrtos-- északi kilátó--assos utat még hónapokba telik mire átadják,az általam látott 1 hete készült képek alapján. ezt az utat kerülőként használatos szakasz is nagyon rossz állapotban van az elmúlt időszak heves esőzései miatt,a murvás szakasz alig járható.'
#227376 kónyu 2015-03-01
Ha igaz, még javítják arra az utat, valaki nem régen küldött napi infót róla. Myrtos után omlott le anno egy darabon, de hogy mennyire lett kész az a szakasz, nem tudom, helyben lesz tuti válasz, vagy talán Marcsitól a Grand fórumán.
Ha igaz, még javítják arra az utat, valaki nem régen küldött napi infót róla. Myrtos után omlott le anno egy darabon, de hogy mennyire lett kész az a szakasz, nem tudom, helyben lesz tuti válasz, vagy talán Marcsitól a Grand fórumán.
#227375 nemtudom 2015-03-01
A Fiskardoba menő busz megáll Asosban ??Ha valaki tudja kérem írjon .Kösz roccobfok@citromail.hu
A Fiskardoba menő busz megáll Asosban ??Ha valaki tudja kérem írjon .Kösz roccobfok@citromail.hu

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..